Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Stiri
 
DEPUTATI
Adaugat: 27 Mai 2013    Actualizat: 20 Iulie 2013

Candidatul USL in Maramures, lovit in moalele capului de propriul avocat

 

         Florin Tataru, candidatul USL in Maramures, a fost dat in vileag chiar de catre avocatul care l-a aparat in 1998: "Pacurar a fost rapit".
         "Dosarul Tataru a existat". O spune chiar avocatul care l-a aparat in 1998 pe Florin Tataru, care pe vremea aceea avea o fabrica de alcool si care intr-o seara de vara a rapit un angajat, l-a pus in portbagajul masinii, l-a dus in padure, l-a dezbracat, i-a tras suturi in testicole si i-a bagat in gura teava pustii incarcate. Sunt grozavii demne de Camorra, descrise deja de "Evenimentul zilei" saptamana trecuta. Dosarul de urmarire penala a lui Florin Tataru n-a fost o nalucire, actualul candidat USL la un post de deputat in Maramures scapand dupa trei ani de tergiversari.
         Prim-procurorul s-a opus suspendarii urmaririi penale Inginerul Ioan Pacurar a reclamat la politie ca a fost rapit de catre Florin Tataru si un asociat al acestuia si dus intr-o padure unde a fost amenintat cu o arma de vanatoare cu glont. Prim-procuror al Parchetului Maramures din perioada respectiva era Eugen Rosca, care isi aminteste ca a infirmat solutia de scoatere de sub urmarirea penala de doua ori. 
         "Au dat o data solutie de neincepere a urmaririi penale, eu am infirmat solutia, am cerut efectuarea unor anchete suplimentare si pe urma au dat scoatere si a doua oara", spune procurorul Rosca.
         Dosarul penal s-a inchis deoarece partea vatamata a fost de acord sa isi retraga plangerea. Pana la urma a fost cuvantul inginerului Pacurar impotriva declaratiilor celor doi acuzati, Florin Tataru si Aurel Iancu.
         Inginerul rapit n-a putut aduce probe Avocatul care l-a aparat pe Florin Tataru a fost de acord sa faca declaratii publice, dar sub anonimat.
         EVZ detine inregistrarea intregii discutii.
         "Am fost eu un avocat destept si am stiut cum sa duc ancheta spre acest rezultat dar acum, dupa atatia ani, va spot spune ca tot ce scria Pacurar acolo era perfect adevarat. Am reusit sa demontez tot ce scria Pacurar in plangerea penala, cu lux de amanunte si foarte bine argumentata. Am mers pe decredibilizarea partii vatamate, adica a lui Ioan Pacurar, mai ales ca la audieri omul s-a emotionat foarte tare si a inceput sa se balbaie. El a descris in plangere foarte bine tot ce s-a intamplat dar nu a putut aduce si alte probe care sa il sprijine. A fost un scandal foarte mare atunci", spune cu o franchete deosebita avocatul din Maramures.
         S-au certat de la bani
         Avocatul lui Tataru a mai explicat si ce s-a intamplat in zilele care au precedat rapirea de catre actualul candidat a inginerului Ioan Pacurar.
         "Atunci, Tataru, Iancu si Corin Chereches (un om de afaceri local - n.r.) erau asociati intr-o fabrica de alcool. La un moment dat Chereches a decis sa se rupa de cei doi si intro noapte a mutat toate utilajele din fabrica. Cei doi s-au enervat teribil si au decis sa ii dea o lectie lui Chereches si atunci l-au rapit pe inginerul Pacurar, omul de baza al acestuia". Dosarul penal a fost inchis de procurori cu solutie de scoatere de sub urmarireapenala dar a fost redeschis ca urmare a unei plangeri depuse de inginerul Pacurar. "S-a completat urmarireapenala dar dosarul a fost din nou inchis cu solutie de scoatere de sub urmarirea penala. A fost un succes mare pentru noi atunci. Acum, dupa 13 ani, sunt convins ca tot ce a scris Pacurar in plangerea penala era adevarat dar nu a putut proba, era singur contra doi", a mai spus avocatul care a adaugat ca la mijloc era o suma foarte mare de bani.
         CU CE SE OCUPA IN 1998 CANDIDATUL USL DIN 2011
         Isi lovea cu sete victima in testicole
         In 1998, inginerul Pacurar a trait cea mai neagra zi din viata lui. Intre timp, omul lucreaza tot pentru Corin Chereches si refuza sa faca orice declaratii pe motiv ca "ce a fost a fost".
         Intamplarea s-a petrecut in seara zilei de 15 iulie 1998. Pacurar spune ca a fost chemat de Tataru si celalalt asociat, Aurel Iancu, care i-au spus ca trebuie sa mearga cu ei ca sa rezolve unele probleme la Dej. Numai ca drumul spre Dej s-a oprit in padurea din localitatea Miresul Mare.
         "Din spatele meu Iancu Aurel a scos cutitul cu care ma ameninta (lama cutitului de aproximativ 15-20 de centimetri lungime, din inox, avand manerul din corn de cerb, putin incovoiat, cutit pe care l-as recunoaste). Am fost dus pana la padurea dinspre Miresu Mare, intrand pe partea stanga. Acestea se intamplau in jurul orelor 20.00. La coborare din masina, dupa ce a luat o pusca din portbagaj (pusca avand o singura teava, de aproximativ 45-50 cm), dupa care a luat doua cartuse culoare galbena, cu varful ascutit, mi-a spus Tataru Florin ca unul este pentru mine sicelalaltpentruCCC (Chereches Cristian Corin care este unul dintre asociatii lor). A introdus cartus pe teava Tataru si m-a luat de camasa si m-au tarat impreuna in padure. M-au fortat sa stau in genunchi in fata lor, dupa care mi-au introdus teava pustii in gura. Mi-au desfacut camasa si m-au trantit la pamant.
         Nasturii au fost desfacuti unul cate unul de catre Iancu Aurel. Dupa ce am fost trantit la pamant, Iancu Aurel mi-a bagat frunze de feriga in gura, dupa care am fost lovit in special in zona ficatului si-a toracelui de catre ambii".
         Sadismul lui Tataru a fost dus la extrem. "Tataru Florin mi-a desfacut cureaua, m-a dezbracat de pantaloni si chilot, m-a lovit cu piciorul in testicule, dupa care am fost intors cu fata spre pamant fiind tras de par de Iancu Aurel. Tataru Florin mi-a bagat teava pustii in fund, m-a amenintat ca va apasa pe tragaci".
         UMAR LA UMAR. Florin Tataru, sustinut in campania electorala din Maramures de catre Adrian Nastase, care a avut el insusi mari probleme cu justitia
         UN CANDIDAT NECUNOSCUT
         Primarul de Baia Mare l-a prevenit pe Ponta: "Tataru are probleme" Presedintele PSD, Victor Ponta a negat faptul ca ar fi fost informat de primarul din Baia Mare, Catalin Chereches, despre trecutul lui Tataru.
         Chereches a declarat in urma cu o saptamana pentru EVZ ca a trimis un memoriu in care arata ca Florin Tataru nu este candidatul cel mai bun pentru a castiga fotoliul de parlamentar din partea USL. Ponta spune ca nu pune mare acccent pe ceea ce spune primarul orasului.
         "El zice ca m-a informat, eu spun ca am aflat din EvZ. Probabil telepatic m-a informat". Numai ca primaruldin Baia Mare nu a mintit cand a spus ca a trimis un memoriu, punandu-l la dispozitia presei.
         "Domnul Tataru a absentat ani buni din prim planul politicii maramuresene, asa incat acum isi reconstruieste notorietatea, luand-o practic de la zero. (...) Nu ne putem permite sa facem experiemente periculoase si nu ne putem asuma riscuri inutile in alegerile pentru Colegiul 2 Maramures", se arata in memoriu.

MARAMURES
Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Poșta Română: Program special între 1-6 mai. Detalii despre livrarea pensiilor
Cu ocazia minivacanței de 1 Mai și de Paște, Poșta Română va ave...
 
Studiu: Românii stau 9 zile din lună pe telefon. Medic: Apar probleme de sănătate fizică și psihică
Medicii avertizează că prea mult timp petrecut pe telefon poate cauz...
 
Ciucă: Alegerile locale nu sunt despre doctrina de partid, sunt despre oameni
Președintele PNL a transmis liberalilor că trebuie să iasă să vor...
 
Se cere un plan urgent pentru limitarea accidentelor rutiere: În România mor 4-5 persoane zilnic!
România are peste 300 de morți la 10 miliarde de kilometri parcurși...
 
Elevii, scrisoare deschisă pentru candidații alegerilor locale: Să se angajeze să prioritizeze educația!
Consiliul Național al Elevilor a transmis o scrisoare deschisă candi...
 
„Terapia durerii” a fost inclusă în drepturile pacienților
Un proiect de lege inițiat de senatoarea PNL Nicoleta Pauliuc a fost ...
 
Târg de Florii cu produse montane românești, în curtea Ministerului Agriculturii
Începând de astăzi și până pe 27 aprilie, în curtea Ministerulu...
 
Românii din străinătate vor putea cumpăra titluri de stat
Ministerul Finanțelor va pune la dispoziția românilor din străină...
 
 
 
 
ACTUALITATE
 
Geoană: Rusia nu va rata „o oportunitate să influențeze” alegerile din țara noastră

» 04 Mai 2024 | Comentarii 0
 
ACTUALITATE
 
Sfaturile unui Părinte în pragul Paștelui: Nu vă umpleți doar cu pregătiri de mâncăruri

» 03 Mai 2024 | Comentarii 0
 
BEAUTY
 
Pe ce să te axezi când realizezi machiajul de Paște ca să îți pui în evidență calitățile

» 04 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Plimbări cu barca, gratuite, pe lacul din Parcul Drumul Taberei, de Paște

» 04 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL GALATI
 
Restricții în trafic, în Noaptea de Înviere, la Galați

» 04 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL MARAMURES
 
Primăria Cavnic oferă gratuit un teren tinerilor care vor să își deschidă un service auto

» 03 Mai 2024 | Comentarii 0