Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Stiri
 
SPORT
Adaugat: 09 Septembrie 2013

Razvan-Ioan-BoanchisMarsul suporterilor unguri prin Bucuresti, abia tinuti in frau de fortele de ordine, l-a scos din nou la rampa pe editorialistul Razvan Ioan Boanchis. Iritat de libertatile pe care si le-au permis fanii maghiari pe teritoriul tarii noastre, pe de-o parte, si pe replica anemica a autoritatii autohtone, pe de alta parte, jurnalistul a atacat virulent ambele tabere, in ziarul National.

 

Redam mai jos articolul complet aparut in editia de luni a cotidianului National:

“Ca si la Istanbul, Piturca a obtinut o victorie de autor. Nu intru in detalii, s-a scris si s-a vorbit destul. E suficient sa invoc argumentul Marica, dar au fost si altele. Cum am stiut sa-l injuram, trebuie acum sa-i multumim si sa speram ca va avea inspiratie si cu Turcia. Cand ai jucatorii la dispozitie doar cateva zile, e nevoie de tupeu si de fler.

 Restul evenimentelor merita comentate in continuare. Inainte si dupa Trianon, aversiunea ungurilor fata de noi era si este, intr-un fel, fireasca. Se afla mai aproape de Occident, unde s-au afirmat ca slugi ale Vienei, insa e frustrant sa aiba un teritoriu mai mic decat Ardealul. Si mai sterp. Transalpina Ungariei e liftul din mall, iar marea lor e Balatonul. Adica o balta pe langa lacul Leman, ca nici Elvetia n-are iesire la mare. Acest Balaton ar suferi si intr-o comparatie cu lacul Razelm


Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE