Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Stiri
 
SENATORI
Adaugat: 25 Mai 2013    Actualizat: 13 August 2013

AFARĂ cu impostorul Nicula din Valea Jiului!

 

         Valea Jiului, noiembrie 2012. Noapte de noapte, pe străzile Văii Jiului poate fi văzut un Audi negru, de fabricaţie recentă, înmatriculat B 43 SVD. Vasile Cosmin Nicula, de loc din Deva, cu domiciliu şi avere (inclusiv vilă opulentă) la Deva, poposeşte din bar în bar. Dacă lumea l-ar recunoaşte, ar citi în ochii săi disperarea. Gândul că, după 8 ani de odihnă în Parlamentul României, va trebui să se întoarcă acasă – la Deva – nu îi dă pace. Asta va însemna că nu va mai avea Audi cu şofer la scară, ci se va da cu o gioarsă de BMW X5 care valoarează cât vreo două apartamente în Valea Jiului, că va preda cartela de la hotelul de lux din Bucureşti. Asta înseamnă adio jacuzzi, adio bar plin cu băuturi scumpe din banii fiecăruia dintre noi, adio lume bună! Gândul că va ajunge, inevitabil, de la “Să trăiţi, domnule senator!” la “Bă, închide că ne plictiseşti”, nu îi dă pace.

         Nicula a sperat, ani de rândul, că partidul îl va recompensa cu un loc călduţ, pe mulţi ani şi mulţi bani, la Curtea de Conturi. Cum însă rezultatele sale ca parlamentar nu s-ar putea prezenta, în extenso, nici măcar pe o coală A4, şi-a luat un şut în fund de abia i-au ajuns două baxuri de şerveţele umede de 10 euro pachetul să se şteargă de umi­-linţă. Ulterior, fiind conştient că mereu a lucrat împotriva Văii Jiului (fiind principalul contestatar al proiectelor de investiţii din zona noastră, proiecte care garantau un viitor pentru acest colţ de ţară), şi-a dorit să candideze în zona Devei, acolo unde locuieşte şi poposeşte atunci când nu se află la Bucureşti. Din nou, cu mare satisfacţie, social-democraţii i-au dat un cap în gură, perfect justificat de faptul că sondajele interne îl scoteau, pe Deva, cu un scor jalnic, mult inferior celui al USL.

         Disperat – ăsta este cel mai potrivit cuvânt, Nicula s-a reîntors în Valea Jiului. Nu are tupeul să umble singur pe stradă, să discute cu oamenii, pentru că ar fi scuipat mai rău ca ultimul torţionar comunist. De aceea, se înconjoară de membri USL, şi ei jenaţi de faptul că s-au procopsit cu un candidat pentru care vecinii îi recompensează în cel mai bun caz cu căcat pe clanţa uşii. Umblă ca bezmeticul pe la mese festive cu minerii, decontate pe banii CNH SA, şi promite cât îl ţine obrazul gros. Adică mult. Promite proteze pentru handicapaţi, apă moca pentru săraci, bilete la băi pentru ceferişti, napolitane şi alocaţii mai mari pentru cei mici, drumuri, poduri, case, metrou. Acest vierme politic ar fi în stare să ne şteargă, pe rând, şi la fund. Numai să mai ajungă, încă o dată, în Parlamentul României. Personal, îmi este scârbă doar la gândul că acest om, care n-ar trebui să iasă din categoria “şi alţii” a sondajelor electorale, încă ar mai aduna ceva voturi din Valea Jiului, şi asta doar pe spatele forţei USL. Respect opinia politică a cetăţenilor din Valea Jiului, dar sunt uluit de faptul că, după ce Ponta s-a bălegat pe noi şi ne-a tăiat fondurile care însemnau şansa zilei de mâine, încă mai sunt oameni care ar vota cu Nicula doar de dragul USL. Decât un vierme care a trăit opt ani pe spatele nostru şi asta nu ne-a folosit la nimic, mai bine orice candidat din Valea Jiului. Care, măcar, atunci când revine acasă, în Valea Jiului, poate fi întâmpinat cu o tigaie în cap de gospodinele şi coafezele de pe scară dacă nu face treabă. Oricine, absolut oricine, poate fi un senator mai bun pentru Valea Jiului decât Nicula. Asta pentru că oricine poate face mai mult de cât NIMIC. 

         Am aflat, zilele trecute, dintr-o caricatură, de ce vrea Nicula să rămână parlamentar. Ironizat, recunoştea că n-a făcut nimic. Dar îşi mai doreşte patru ani pentru că nu a terminat de făcut nimic. 

         Aflaţi, în ediția de astăzi a ziarului, doar câteva din motivele pentru care acest personaj de tristă amintire trebuie să dispară din Valea Jiului. Pe 9 decembrie, Valea Jiului face curăţenie. Îl băgăm pe Nicula în lada de gunoi a istoriei, tragem şi apa (moderat, că e scumpă) şi îl expediem pachet spre vilocul său de la Deva. Adio, Nicula, să nu ne scrii!

HUNEDOARA
Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Poșta Română: Program special între 1-6 mai. Detalii despre livrarea pensiilor
Cu ocazia minivacanței de 1 Mai și de Paște, Poșta Română va ave...
 
Studiu: Românii stau 9 zile din lună pe telefon. Medic: Apar probleme de sănătate fizică și psihică
Medicii avertizează că prea mult timp petrecut pe telefon poate cauz...
 
Ciucă: Alegerile locale nu sunt despre doctrina de partid, sunt despre oameni
Președintele PNL a transmis liberalilor că trebuie să iasă să vor...
 
Elevii, scrisoare deschisă pentru candidații alegerilor locale: Să se angajeze să prioritizeze educația!
Consiliul Național al Elevilor a transmis o scrisoare deschisă candi...
 
Se cere un plan urgent pentru limitarea accidentelor rutiere: În România mor 4-5 persoane zilnic!
România are peste 300 de morți la 10 miliarde de kilometri parcurși...
 
„Terapia durerii” a fost inclusă în drepturile pacienților
Un proiect de lege inițiat de senatoarea PNL Nicoleta Pauliuc a fost ...
 
Târg de Florii cu produse montane românești, în curtea Ministerului Agriculturii
Începând de astăzi și până pe 27 aprilie, în curtea Ministerulu...
 
Românii din străinătate vor putea cumpăra titluri de stat
Ministerul Finanțelor va pune la dispoziția românilor din străină...
 
 
 
 
ACTUALITATE
 
Geoană: Rusia nu va rata „o oportunitate să influențeze” alegerile din țara noastră

» 04 Mai 2024 | Comentarii 0
 
ACTUALITATE
 
Sfaturile unui Părinte în pragul Paștelui: Nu vă umpleți doar cu pregătiri de mâncăruri

» 03 Mai 2024 | Comentarii 0
 
BEAUTY
 
Pe ce să te axezi când realizezi machiajul de Paște ca să îți pui în evidență calitățile

» 04 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Plimbări cu barca, gratuite, pe lacul din Parcul Drumul Taberei, de Paște

» 04 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL GALATI
 
Restricții în trafic, în Noaptea de Înviere, la Galați

» 04 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL MARAMURES
 
Primăria Cavnic oferă gratuit un teren tinerilor care vor să își deschidă un service auto

» 03 Mai 2024 | Comentarii 0