Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Stiri
 
SPORT
Adaugat: 08 Aprilie 2015

petre-grigorasRamas fara angajament inca din iarna, de cand s-a despartit de Pandurii, Petre Grigoras urmareste echidistant ceea ce se intampla in fotbalul romanesc. Acesta a comentat mai multe evenimente din Liga 1, in emisiunea ”Executii in direct”, de la Sport Total, spunand ca imaginea competitie interne a scazut din mai multe puncte de vedere.

Competitia e afectata din mai multe puncte de vedere. A scazut si interesul, sunt multe echipe in insolventa, arestari pe banda rulanta. Fotbalul romanesc nu cred ca a fost vreodata in aceasta situatie. Daca nu se va schimba ceva… Sunt unul dintre cei care cred ca organele abilitate vor pune presiune pentru a dat posibilitatea CJ, CL sa se implice in sport. Dispar echipe importante si nu doar la fotbal. Este inadmisibil ca o tara care se vrea sanatoasa sa nu dea niciun fel de atentie fenomenului sportiv. Absolut nimic nu este normal, nimeni nu ia nicio masura. Ce se intampla in fotbalul romanesc este mai mult decat amatorism, este bataie de joc. Jucatorii, antrenorii sunt pacaliti, nu sunt platiti…”, a declarat Grigoras.

Dupa ce s-a intalnit cu finantatorul Stelei, in jurul lui Filipe Teixeira s-au iscat mai multe discutii cu privire la corectitudinea sa. Portughezul a avut o evolutie sub asteptari in meciul de Cupa Romaniei dintre Petrolul si echipa ”ros-albastra”, iar, in partida ploiestenilor cu Pandurii, a luat usor un cartonas galben si va fi suspendat in intalnirea de campionat cu FCSB. Grigoras e convins insa ca fotbalistul ”lupilor galbeni” putea evita acea intalnire cu Becali pentru a nu mai aparea aceste speculatii.

Mi-e greu sa comentez. Cred ca acea intalnire trebuia evitata. Se stia ca urma meciul direct, a urmat si acel cartonas galben pe care putea sa-l evite. E normal sa se vehiculeze tot felul de zvonuri. Sunt lucruri care puteau fi evitate. Imi pare rau, este un jucator important. Mie mi-a placut tot timpul de Filipe Teixeira. Este pacat sa i se atribuie acum tot felul de probleme.

Despre faptul ca Leo Grozavu si Cristi Pustai stau cu sabia demiterii deasupra capului daca nu vor reusi sa obtina rezultate pozitive in aceasta etapa, fostul antrenor de la Farul, Otelul sau Steaua a zis:

Sunt anumiti patroni care nu-si doresc sa se duca in Liga 2. In cazul Botosaniului, sunt convins ca echipa aceea spera sa mearga intr-o cupa europeana. Sunt convins ca Leo Grozavu a facut lucruri bune la Botosani si cred ca se vrea a pune o presiune asupra jucatorilor. La Rapid, nu cred ca se pune problema. Nu cred ca jucatorii tremura ca vine patronul si spune ca-l da afara pe antrenor.

Desi a obtinut doua victorii la rand cu interimarul Francisc Dican, Petre Grigoras, un fost antrenor in ”Gruia”, nu e sigur ca CFR Cluj si-a revenit din forma proasta de la inceputul returului.

Nu stiu daca neaparat a venit el cu o alta filosofie sau a schimbat ceva. S-a intamplat… cu putina sansa… Trica se putea califica in finala Cupei Romaniei si toata lumea ar fi fost multumita. Felicitari si lui Francisc Dican, dar nu stiu daca asta e motivul neaparat. Poate fi doar o perioada scurta.

Grigoras nu crede ca va mai antrena vreo echipa pana la finalul acestui sezon: ”Nu s-a pus problema deocamdata si cred ca nu se va pune problema pana la vara, cu toate ca se vehiculeaza anumite plecari sau inlocuiri.

Pasionat de tenis, tehncianul a vorbit si despre acest mic scandal pornit de la anuntul Simonei Halep, care a zis ca nu va juca pentru Romania, in Fed Cup: ”Sunt convins ca alegerea a fost facuta cu mult inainte. Trebuie respectate niste contracte. A ales sa joace la un turneu important pentru pregatirea turneului de Grand Slam. Se spune sa fim nationalisti… Ce a facut tara asta pentru ea? Parintii au riscat enorm de mult, pentru ca nimeni nu stia ca va ajunge o jucatoare care sa castige. Ea respecta niste contracte de unde castiga bani. E o jucatoare importanta, iar jucatori importanti sunt respectati. Noi nu stiu daca am ajutat-o foarte mult. Mi-aduc aminte ca Roger Federer nu a jucat de foarte multe ori in echipa Elvetiei.

The post EXCLUSIV / Petre Grigoras: ”Fotbalul romanesc nu cred ca a fost vreodata in aceasta situatie.” Ce spune despre CFR, Teixeira sau Halep appeared first on Sport Total FM.




Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
CFR Călători: Mai multe trenuri vor circula în minivacanța de 1 Mai și Paște
CFR Călători a anunțat suplimentarea numărului de trenuri în peri...
 
MAE, avertisment pentru români în contextul conflictului dintre Israel și Iran
Alertă de călătorie și îndemn la precauție.
 
Borrell: Țările UE să trimită urgent sisteme antirachetă în Ucraina, altfel rețeaua de electricitate va fi distrusă
Șeful politicii externe a UE îndeamnă țările europene să trimit...
 
Climatolog, despre schimbarea radicală a vremii: E un semnal de alarmă!
„E un semnal de alarmă că aceste fenomene se repetă”.
 
A fost adoptată Strategia Națională de Educație Financiară; are trei direcții de acțiune
Ministerul Educației a anunțat că Strategia Națională de Educați...
 
Ciucă spune de ce armata NU va fi obligatorie în România, în următorii doi ani
„Nu avem pregătită infrastructura necesară ca în următorii doi ...
 
De la anul va intra în vigoare obligativitatea colectării textilelor. Prețul hainelor ar urma să crească
Ministrul Mediului a anunțat că de la 1 ianuarie 2025, va intra în ...
 
Medic psiholog, despre consumul de droguri: Provoacă distrugere de neuroni și de sinapse
Un psiholog atrage atenția că marijuana comercializată la noi în ...
 
 
 
 
ECONOMIE
 
Românii din străinătate vor putea cumpăra titluri de stat

» 26 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
ECONOMIE
 
Târg de Florii cu produse montane românești, în curtea Ministerului Agriculturii

» 25 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
COPII SANATOSI
 
 Opt obiceiuri sănătoase în sarcină

» 26 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Sâmbătă, 27 aprilie, se redeschid Canionul și Tiroliana 7 Scări

» 26 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL NEAMT
 
Principalele proiecte ale candidatului PNL la Primăria Poiana Teiului

» 26 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL HUNEDOARA
 
Candidatul PNL la CJ Hunedoara: Județul merită să fie condus de o echipă liberală vizionară

» 25 Aprilie 2024 | Comentarii 0