Pacheţele de ardei şi feta
Este un fel ideal pentru vegetarieni. Folia de aluminiu separă ardeii de carne cât timp stau pe grătar
Ingrediente
½ ceapă roşie, curăţată de coajă şi tăiată în sferturi
4 dovlecei, tăiaţi în jumătate, apoi în felii
16 roşii cherry
16 măsline mici, negre
200g de feta
2 linguri de busuioc, rupt în fâşii
ulei de măsline
4 ardei roşii, tăiaţi în jumătăţi, curăţaţi de seminţe
Mod de preparare
1. Se amestecă ceapa, dovleceii, roşiile cherry şi măslinele negre. Se fărâmiţează feta deasupra şi se adaugă busuiocul. Se stropeşte cu ulei şi se asezonează.
2. Se umple fiecare jumătate de ardei cu acest amestec, apoi se înfăşoară fiecare în folie. Se aranjează pe o tavă şi se aşază în cuptorul încins sau pe grătar, până când se înmoaie ardeii.
Sursa foto: goodfood.ro