Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Åžtiri È™i evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Lifestyle
 
FASHION BARBATI
Adaugat: 26 Noiembrie 2014    Actualizat: 26 Noiembrie 2014
 
StangaStanga
DreaptaDreapta

    BărbaÈ›ii iubesc cămășile, nu-i aÈ™a? Și iarna nu e tocmai un anotimp bun pentru ele, căci frigul ne duce mai degrabă către pulovere groase È™i confotabile. Ei bine, nu-i chiar aÈ™a. Branduri ca Sprezzatura È™i Americana ne dovedesc atemporalitatea lor È™i cum există cămăși ideale de purtat È™i în sezonul rece. Există multe modele care merg bine cu paltoane groase È™i elegante È™i suficiente bune de asortat la un constum elegant. Două dintre ele însă domină sezonul toamnă iarnă È™i sunt È™i uÈ™or mai neobiÈ™nuite, aÈ™a că despre ele vom vorbi astăzi: cămaÈ™a din denim È™i cea înflorată.

      O parte esenÈ›ială a oricărei garderoba bine întreÈ›inute e versatilitatea- mai precis, cum pot piesele tale să fie bune de purtat atât la evenimente casual, cât È™i formale. AÈ™a, nu doar îÈ›i măreÈ™ti opÈ›iunile de purtare ale È›inutei, dar, de asemenea, te ajuta la mentinerea cheltuielilor la un nivel minim.

     OpÈ›iuni de cămăși cheie din acest sezon, din fericire, sunt exact aÈ™a. Bune de purtat la orice ocazie.

     Cămăși la modă în sezonul toamnă-iarnă 2014: CămaÈ™a din Denim

     Denimul, în toate formele, È™i-a cimentat, pe bună dreptate, locul în hainele pentru bărbaÈ›i. Domină în prezent industria de modă masculină, iar materialul a fost extrem de important în cadrul colecÈ›iilor de toamnă iarnă 2014- È™tim cu toÈ›ii că denimul este mult mai mult decât o tendință trecătoare.
     DeÈ™i de obicei este considerat un material casual, în ultimii ani, piesele din denim au trecut treptat în partea inteligentă a dulapurilor noastre. Blugii slim sunt acum în mod regulatasociate cu blazere, în timp ce jacheta din denim a devenit o alternativă viabilă la stilurile formale de È›inute pentru birou.
     Camasa din denim a înregistrat È™i recent o crestere notabila in popularitate, cu mulÈ›i bărbaÈ›i care o preferă în garderobă, datorită versatilității sale.
     Nu mai caracterizează astăzi doar salopetele sau îmbrăcămintea de lucră, această opÈ›iune masculină fiind purtată de bărbaÈ›ii cool din întreaga lume. De fapt, astăzi, eÈ™ti poÈ›i la fel de des să o vezi asortată la un un costum È™i cravată ca orice combinaÈ›ie normală bună de purtat.
     Cu toate acestea, în scopul de a obÈ›ine cât mai mult de la cămaÈ™a din denim, aveÈ›i nevoie să È™tiÈ›i cum o alegeÈ›i. AlegeÈ›i una cu tăieturi elegante, cu versiuni cu butoanne, în tonuri de albastru si indigo pentru cele mai bune rezultate – aceste cămăși pot fi folosită cu uÈ™urință la È›inute diferită, aducând o atingere tradiÈ›ional inteligente în ansambluri casual.

     Cum foloseÈ™ti aceeaÈ™i cămășă din denim atât în È›inute casual, cât È™i formale.
     Mai întâi, de toate ideile preconcepute care susÈ›in că, atunci când alegi o piesă din denim, nu trebuie să o asortezi la o alta din aceeaÈ™i material. Tehnica dublu denim a devenit o tehnica de styling pe care toÈ›i oamenii ar trebui să o aibă în repertoriul lor.
     O poÈ›i purta cizme Chelsea sau teneÈ™i È™i un pardesiu în culoarea bej cămilă, care se poartă mult anul acesta si nimeni nu va pune sub semnul întrebării decizia ta.

     Cum asortezi cămaÈ™a din denim la È›inutele office:
     ÎncepeÈ›i prin combinarea cu un costum in trend, din materialul cheie din acest sezon: flanelul gri È™i cu cravată tricotată – o versiune visinie merge completată cu un tricou simplu, atât în culoare È™i textură.
     Merge perfect cu niÈ™te pantofi ascuÈ›iÈ›i negri Derby.

     Cămăși la modă în sezonul toamnă-iarnă 2014: CÄ‚MĂȘILE CU MOTIV FLORAL

     Printul floral este o tendință de primavara / vara de obicei. DeÈ™i e un fel de cliÈ™eu, este o explozie previzibilă de flori si culori a completa anunÈ›ând noului sezon, atât în natură È™i modă. Însă nu merge doar vara, iar toamna nu mai reprezintă, pentru designeri, începutul unui sezon de zile È™i nopÈ›i cu haine negre È™i gri.
     PoÈ›i numi noul trend răspunsul modei la încălzirea globală, dar in aceste zile nu contează ce anotimp este, atâta timp cât faci o declaraÈ›ie.
     È˜i, iarna asta, prin flori poÈ›i s-o faci.
     Brandul Burberry Prorsum a explorat lumea pictorilor Ben Nicholson, Christopher Wood, Lucian Freud È™i Duncan Grant. Frunze stilizate au fost luate de designeri de pe pereÈ›ii dormitorului lui Oscar Wilde È™i au fost aplicate pe orice, de la tricouri, la haine la accesorii. Și mai ales la cămăși.
      InfluenÈ›at de lucrările acestor artiÈ™ti È™i de stilul lor, È™i Bloomsbury a prezentat piese pictate manual în modelele grafice.
       Alti designeri britanici, cum ar fi Casely-Hayford a pus pe pulovere texturate flori supradimensionate, tropicale, în culori primare indraznete, în timp ce Christopher Shannon a mers pe treninguri È™i tricouri imprimate cu margarede.
     Camasi inflorate au prezentat si Oliver Spencer È™i Richard Nicoll, inclusiv două exemple superbe în cadrul colecÈ›iilor lor, care ar fi perfect pentru trecerea de la vara la toamna, dar si spre iarna.

       

sursa foto: https://static.b-mall.ro/cs-galleries/5/8/1/6/581661/1121490/main.jpg, https://barbatilamoda.files.wordpress.com/2013/08/screen-shot-2011-09-06-at-5-39-21-pm-582x272.jpg, Casely-Hayford, http://fashion365.ro/wp-content/uploads/2014/11/ce-camasi-se-poarta-iarna-2014-denim.jpg, http://static.zara.net/photos//2014/I/0/2/p/6394/300/406/2/w/1920/6394300406_1_1_1.jpg?ts=1404928054760, http://blog.superjeans.ro/wp-content/uploads/2012/10/costum-maro-deschis-cu-camasa-din-denim-si-cravata.jpeg, http://fashion365.ro/wp-content/uploads/2014/11/ce-camasi-se-poarta-camasi-inflorate.jpg, http://www.curademiere.ro/wp-content/uploads/2014/08/moda-toamna-iarna-2014-2015.jpg, http://www.mujer.ro/images/stories/galerii/Moda-Barbati-Toamna-Iarna-2014-2015-Burberry-Prorsum/moda-barbati-toamna-iarna-2014-2015-burberry-prorsum-7.jpg, http://fashion365.ro/wp-content/uploads/2014/09/camasa-inflorata-ce-se-poarta-in-2014-barbati.png,http://cdnb.lystit.com/photos/5528-2014/03/07/oliver-spencer-floral-cotton-new-york-special-shirt-product-1-18226447-0-036570186-normal_large_flex.jpeg,http://eqview.com/wp-content/uploads/2014/10/Richard-Nicoll-28.jpg,


Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Patru modele de tricouri esențiale pentru garderoba de primăvară
Tricoul este un element de bază pentru orice ținută și nu trebuie ...
 
Produse care, folosite pe ten, provoacă iritații și acnee
Nu toate produsele naturale au beneficii asupra tenului.
 
EDAMAME: Trei lucruri importante pe care să le știi despre ele
Boabele tinere de soia sunt foarte gustoase și au o mulțime de benef...
 
Beneficiile acupuncturii asupra sănătății organismului
O procedură specifică medicinei chinezești ce poate face minuni pen...
 
Obiceiuri banale care te îmbătrânesc fără să îți dai seama
Procesul de îmbătrânire este firesc, dar el poate fi încetinit. ...
 
Sosul de soia: Proprietăți și mod corect de utilizare
Sosul de soia este nelipsit din bucătăria asiatică, el dă o savoar...
 
Trei reguli simple pentru ca tenul să arate mai tânăr după 40 de ani
Sunt câteva lucruri simple ca, în cazul în care ai trecut de 40 de ...
 
 Opt obiceiuri sănătoase în sarcină
Sarcina este o perioadă minunată, dar plină de schimbări pentru fe...
 
 
 
 
DECONCENTRATE
 
Mii de restaurante din stațiunile turistice au fost controlate de ANSVSA: S-au dat amenzi de peste 2 milioane de lei

» 01 Mai 2024 | Comentarii 0
 
ACTUALITATE
 
ANM anunță vreme caldă în minivacanța care urmează, dar și precipitații în unele zone

» 30 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Alimente care conțin mai mult zahăr decât crezi

» 01 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Dâmbovicioara, comoara de pe culoarul Rucăr-Bran

» 01 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL VASLUI
 
A fost aprobat proiectul Secției de îngrijiri paliative din cadrul SJU Vaslui

» 30 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL TELEORMAN
 
Fostul prefect al Teleormanului candidează pentru funcția de primar al Municipiului Alexandria

» 29 Aprilie 2024 | Comentarii 0