Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Google Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
Adresa de email:                                      Parola:
Stiri
 
ACTUALITATE
Adaugat: 09 August 2018

Comentarii 0 Comentarii

      În urma ultimelor declarații venite din partea grupărilor care vor participa la evenimentul care se anunță pentru mâine, 10 august 2018, nu putem să nu ne gândim că se va ajunge la violență. Membrii #rezist, #NextLevel și alte câteva personaje dubioase care s-au făcut cunoscute printr-un limbaj obscen, fac amenințări serioase la adresa politicienilor, jandarmilor și mai nou la adresa oamenilor normali care nu le împărtășeșsc viziunea.

      Este cert, întradevăr, că PSD-ul nu este demn să conducă România, că nu a adus nicio schimbare în bine de când este la guvernare, dar asta nu înseamnă că trebuie să tolerăm, să acceptăm personaje precum Mălin Bot, membrii #rezist, membrii #NextLevel care promovează asemenea mizerii, asemenea limbaj dăunător și o lipsă gravă de cultură și educație.

      Oare combinația Cioloș-USR să fie în spatele acestor mișcări? Mare parte din aceste gânduri și porniri spre violență au început din cauza inițiativei „Fără penali în funcții publice” demarată de USR. Oare membrii USR s-au gândit la consecințele exagerării unei astfel de campanii? Cum pot inițiatorii petiției să stea liniștiti când au instigat atât de multe persoane, care, după cum am văzut cu toții la TV, au un comportament instabil, predispus la violență? Huliganii din #rezist, alături de Mălin Bot cel care se consideră un mare jurnalist în `căutarea dreptății`, nu mai au nicio rușine și spun în direct: „Mă ați semnat inițiativa aia „Fără penali în funcții publice”? Sau ce **** *** vorbim aicea?”. Uite cine strigă „fără penali” când defapt ei sunt mai mult decât penali pentru că vor să distrugă viitorul și liniștea unei țări întregi! Toată acțiunea lor se bazează numai pe cuvinte obscene. Soros tu ești implicat și de această dată? Oare acestea sunt `valorile` pe care le promovează Soros cu ajutorul fundațiilor lui? Oreste și tu ești pedagog în gruparea celor care duc România la cel mai groaznic nivel de incultură?

      Ovidiu Grosu se gândește însă mult mai departe: „Indiferent ce se va întâmpla atunci noi suntem în legitimă apărare”. Cum să nu ne gândim că astfel de oameni sunt folosiți pentru a crea haos, pentru a destabiliza o țară întreagă? Cum să nu ne gândim că poate fi mâna lui Soros? Grosu se vede îndreptățit să ia viața forțelor de ordine dacă se interpun în „revoluția” lui: „oricine va încerca să reprime aceste manifestări, va fi judecat de Tribunalul Penal Internațional, pentru că avem drept inclusiv să ucidem (…) dacă jandarmul îmi pune bastonul în gât sau pistolul în cap eu am dreptul să îi iau viața!” Chiar dacă se autointitulează „adevăratul organizator al protestului diasporei din 10 august” știm cu toții că cineva se folosește de el. Unde ajunge România cu astfel de oameni? Ce fel de sprijin au astfel de personaje, și de la cine, de vor să protesteze sub sloganul „Flăcări, fum și sânge pe străzi”? De ce nu îi declarăm persoane non grate pe acești indivizi care dăunează atât de mult țării noastre și mai grav copiilor noștrii și viitorului lor? Nu ar fi mai bine ca acești indivizi să aibă interzis să mai apară în ziare, la posturi TV sau la radio, și astfel copiii care reprezintă viitorul țării să nu mai asculte și să nu mai vadă astfel de orori?

      Cel mai rău este că românii din diaspora sunt păcăliți să ia parte la un eveniment care poate oricând să degenereze, și să rezulte în pierderi de vieți omenești din toate taberele. Pentru a instiga atât de multă lume la violență, trebuie să ai o minte întunecată, o putere financiară enormă și planuri ascunse de a schimba radical lumea și guvernele naționale. Nu se încadrează Soros în această descriere? Oare influența lui a devenit din ce în ce mai mare și la noi în țară? Viitorul nostru cine îl distruge? Oare Soros destabilizează și țara noastră? Cioloș, Soros, Bot, Oreste, USR, #rezist, #NextLevel, Barna, Grosu unde duceți România? Ați vândut-o? Oare nu sunteți voi mai nocivi decât PSD prin ceea ce faceți, prin faptul că manipulați milioane de români adevărați? Da, și PSD-ul este nociv, dar nu credeți că voi ați mers mult prea departe?


Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Unde ajunge România?
Cu astfel de personaje, nu putem să nu ne întrebăm: România, înco...
 
Adevăr sau anarhie?
Procurorul Bogdan Ciprian Pîrlog, care se ocupă de dosarul privind i...
 
Se pierde respectul și pentru valorile României?
La finala turneului de la Montreal, mai multe personaje de origine rom...
 
Kovesi, desființată de presa internațională
Cotidianul belgian New Europe, specializat în activitatea UE, a trans...
 
Lovitură pentru Soros
Guvernul maghiar vrea sa interzică studiile de gen în universități...
 
Un student din trei renunță la facultate pentru că a ales greșit
Tinerii români sunt debusolați în privința viitorului lor, unul di...
 
Politica pomenilor PSD crește puterea de cumpărare în țările din regiune
Cetățenii români consumă produse importate. Guvernul bagă banii ...
 
Adelina Pestrițu criticată dur la două zile de la naștere
„Cum să profiți de pe urma unui copilaș?” Gestul Adelinei i-a r...
 
 
 
 
SANATATE
 
Noua lege a pensiilor afectează zeci de mii de medici și asistente

» 18 August 2018 | Comentarii 0
 
EDUCATIE
 
Bacalaureat 2018 sesiunea din toamnă

» 17 August 2018 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Ce investigații imagistice sunt foarte importante la nou-născuți

» 17 August 2018 | Comentarii 0
 
ECONOMIE
 
Produsele de strictă necesitate s-au scumpit cel mai mult

» 17 August 2018 | Comentarii 0
 
INTERNATIONAL
 
Pentagon: Forțele armate ale Chinei „se antrenează probabil pentru atacuri aeriene” împotriva SUA

» 17 August 2018 | Comentarii 0