Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Åžtiri È™i evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Stiri
 
SENATORI
Adaugat: 16 Mai 2013    Actualizat: 09 August 2013

Ionuţ Elie Zisu, machedonul care se vrea senator de Piteşti, executat silit de creditori?

 

         NBG Leasing IFN SA a câÅŸtigat procesul prin care i se încuviinÅ£ează executarea silită a lui IonuÅ£ Zisu, pe raza Sectorului 5. SentinÅ£a a rămas irevocabilă. IonuÅ£ Zisu a declarat că nu a avut niciun proces cu NBG Leasing IFN SA, dar mai târziu ÅŸi-a amintit de existenÅ£a acestui litigiu. Constantin Nicolescu: „Åžtiu despre domnul Zisu că este căsătorit, are un copil ÅŸi am auzit că este director la ANPC, DirecÅ£ia Metale PreÅ£ioase. Nu ÅŸtiu dacă vă mulÅ£umeÅŸte explicaÅ£ia. Sincer să fiu, nici eu nu sunt prea mulÅ£umit de explicaÅ£ie, dar...”
         Săptămâna trecută, politicul din ArgeÅŸ a fost împrospătat cu o faţă nouă. IonuÅ£ Elie Zisu, constănÅ£ean, domiciliat în capitală, a fost trimis la PiteÅŸti de către mai marii PNL pentru a candida pentru senat pe colegiul PiteÅŸti. În prima zi a machedonului la PiteÅŸti, zi în care acesta ÅŸi-a depus candidatura din partea USL, a demonstrat că numele de „paraÅŸutat” politic, nume dat de presa din judeÅ£, i se potriveÅŸte de minune. Acesta nu avea habar de numele comunelor pe care va merge să ceară votul, iar despre numele primarilor nici nu poate fi vorba. La două zile de la această întâmplare, prezent la conferinÅ£a USL, acesta a declarat că are numele primarilor cu care va trebui să colaboreze în campania electorală, într-o agendă, ÅŸi încă nu i-a cunoscut, dar mai are timp. De colegiu nici nu poate fi vorba că l-ar fi cunoscut, iar de problemele cetăţenilor....se va documenta.

         Ce ÅŸtiu colegii de Uniune despre IonuÅ£ Zisu? Mai nimic

         „ParaÅŸutatul” politic la PiteÅŸti nu a fost cunoscut nici de colegii de la USL. Ce ÅŸtiu ÅŸefii USL despre acest domn care se vrea senator de PiteÅŸti:
         Iani Popa, preÅŸedinte PNL ArgeÅŸ: „Acum (ziua de depunere a candidaturilor din partea USL) l-am cunoscut ÅŸi eu pe colegul IonuÅ£ Zisu”, Constantin Nicolescu: „Åžtiu despre domnul Zisu că este căsătorit, are un copil ÅŸi am auzit că este director la ANPC, DirecÅ£ia metale preÅ£ioase. Nu ÅŸtiu dacă vă mulÅ£umeÅŸte explicaÅ£ia. Sincer să fiu, nici eu nu sunt prea mulÅ£umit de explicaÅ£ie, dar...”. De restul membrilor USL nici nu mai are sens să vă spunem. Nu ÅŸtie nimeni nimic mai mult decât au spus cei doi copreÅŸedinÅ£i de la USL, dar se ÅŸtie de către toată lumea că acest Zisu a fost trimis de la BucureÅŸti pentru a candida la senat pe colegiul PiteÅŸti, colegiu prin care domnul care se vrea senator de PiteÅŸti, a trecut cu maÅŸina acum trei, poate patru luni, lucru care pare să-i dea dreptul de a cere peste o lună votul piteÅŸtenilor.

         Ce am aflat despre IonuÅ£ Zisu în urma unui drum la BucureÅŸti

         IonuÅ£ Zisu are o casă în BucureÅŸti, la mai puÅ£in de 500 metri de Palatul Cotroceni. Casa este pe o stradă de vile, cu un parc foarte frumos chiar în spatele casei. DeÅŸi are casa cumpărată de mai mulÅ£i ani, iar domiciliul declarat în buletin este la această adresă, acesta nu a locuit niciodată în această vilă. O perioadă a avut-o închiriată, iar acum câÅ£iva ani a încercat să o vândă, dar probabil că preÅ£ul oferit nu a fost pe gustul domiei sale, aÅŸa că vila a rămas tot în proprietatea sa. Vecinii spun că nu l-au mai văzut demult pe IonuÅ£ Zisu prin zonă: „A fost o perioadă în care se tot vânzoleau niÅŸte maÅŸini pe la poarta sa, dar în ultima perioadă nu am mai văzut nicio miÅŸcare”, spune un bătrân care îÅŸi plimba căţelul. O altă vecină era foarte deranjată de câinele lui Zisu, care, din spusele doamnei, se pare că este nemâncat de câteva zile bune, ÅŸi latră zi ÅŸi noapte: „Îi mai aruncăm noi mâncare...”

         Nici pe la sediul firmei soÅ£iei lui IonuÅ£ Zisu nu a mai trecut nimeni în ultima perioadă

         SoÅ£ia lui IonuÅ£ Zisu are o firmă al cărui sediu este tot prin centrul BucureÅŸtiului. Occidente Lex SRL, firma la care Monica Zisu este unic acÅ£ionar are sediu declarat într-o clădire destinată birourilor. Portarul nu o cunoaÅŸte pe doamna Zisu, iar din cutia poÅŸtală nu a mai fost ridicată de mult corespondenÅ£a. Mai mult, la etajul unde firma are birourile, nu mai există nici măcar lumină, lucru care demonstrează încă o dată că nu a mai trecut nimeni pe acolo cam de mult

         Ce am aflat despre IonuÅ£ Zisu după câteva ore bune de Google search

         În decembrie 2011, Zisu face o cerere la Primăria Sectorului 1 din BucureÅŸti, pentru a intra în legalitate cu o proprietate.
         Tot în Sectorul 1, dar acum la Judecătoria Sectorului, IonuÅ£ Zisu a pierdut un proces, în care NBG Leasing IFN SA, creditor, câÅŸtigă un proces împotriva creditorului IonuÅ£ Elie Zisu, prin care instanÅ£a încuviinÅ£ează executarea silită a creditorului. Se admite cererea fără căi de atac.
         În aceeaÅŸi perioadă, la Judecătoria Sectorului 5 al capitalei, aceeaÅŸi NBG Leasing IFN SA câÅŸtigă un alt proces, prin care i se încuviinÅ£ează executarea silită a lui Zisu, pe raza Sectorului 5, sector în care acesta are vila în care nu a locuit niciodată. SentinÅ£a a rămas irevocabilă.
         Pentru confirmarea celor aflate, cum era È™i normal, l-am contactat pe omul de afaceri, proaspăt candidat la deputăție. Ne-a răspuns puÈ›in nervos, nervozitate ce a crescut aflând întrebarea noastră cu privire la executarea silită cu pricina. Și, ca un politician adevărat, ne-a răspuns că nu are timp acum, ci săptămâna viitoare, marÈ›i sau miercuri. Mai mult, a spus că nu a avut niciun proces cu această societate de leasing, dar ne-a îndrumat să vorbim cu consilierul său. Contactat telefonic, consilierul lui Zisu ne-a confirmat că ÅŸtie ceva legat de această executare, dar fiind mai veche, va verifica ÅŸi ne va da un răspuns exact. Răspunsul a sosit aproape de închiderea ediÅ£iei. Consilierul lui IonuÅ£ Zisu ne-a explicat că ar fi vorba de o maÅŸină luată în leasing de S.C. Rami Dacia, firmă la care Zisu era administrator, iar la acel contract de leasing nu s-au achitat toate ratele. Cel care se vrea senator de PiteÅŸti ar fi girat ca persoană, ÅŸi aÅŸa s-a ajuns la executarea silită. Consilierul lui Zisu susÅ£ine că această problemă s-a rezolvat între timp. Cum? Nu ÅŸtie nici domnia sa, dar spune că nu s-a ajuns la executare silită.

 

Sursa foto: proarges.ro

ARGES
Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Încep plățile către fermieri: 100 euro/hectar și 100 euro/UVM porc și pasăre
Ministerul Agriculturii anunță că fermierii urmează să primească...
 
Elevii, scrisoare deschisă pentru candidații alegerilor locale: Să se angajeze să prioritizeze educația!
Consiliul Național al Elevilor a transmis o scrisoare deschisă candi...
 
ANM anunță vreme caldă în minivacanța care urmează, dar și precipitații în unele zone
Vreme caldă și precipitații izolate în minivacanța de 1 Mai și P...
 
Mii de restaurante din stațiunile turistice au fost controlate de ANSVSA: S-au dat amenzi de peste 2 milioane de lei
Inspectorii ANSVSA au controlat în ultima săptămână mii de restau...
 
Sfaturile unui Părinte în pragul Paștelui: Nu vă umpleți doar cu pregătiri de mâncăruri
Părintele Pimen Vlad a oferit românilor o serie de sfaturi în pragu...
 
Atenție șoferi! Restricții în trafic pe autostrada A1, de marți până vineri
Centrul Infotrafic anunță că de marți, 7 mai, și până vineri, 1...
 
Atenție români! Nu se eliberează documente în perioada următoare
Ministerul Afacerilor Interne anunță că în perioada 1-6 mai nu se ...
 
Să fim recunoscători! Hristos a Înviat!
Paște 2024. Sărbători luminate, tuturor românilor!
 
 
 
 
POLITICA
 
Ciucă, despre o candidatură contra lui Ciolacu la prezidențiale: Am fi competitori, nu adversari

» 13 Mai 2024 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Modificări în obținerea concediului medical. În ce condiții se mai pot lua 7 zile libere la rând

» 13 Mai 2024 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Pliculețele de ceai și beneficiile pentru piele și păr

» 13 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Festivalul Burgerfest va avea loc în perioada 17-19 mai, la București

» 13 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL CONSTANTA
 
Opt candidați pentru funcția de primar al Municipiului Mangalia

» 13 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL BUZAU
 
Cîrjan: Municipiul Râmnicu Sărat se află pe drumul cel bun

» 10 Mai 2024 | Comentarii 0