Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Stiri
 
SPORT
Adaugat: 13 August 2016

doroftei1-la-sptfm1Dupa ce Mihai Nistor a pierdut meciul din optimile de finala ale categoriei supergrea de la Jocurile Olimpice, cu iordanianul Hussein Iashaish, desi acesta din urma a fost numarat de doua ori, Leonard Doroftei a spus, la Sport Total FM, in emisiunea ”Liga de weekend”, ca ar trebui ca pugilistii romani sa se pregateasca mult mai bine, in asa fel incat sa-i faca KO pe adversari si sa nu mai ajunga la deciziile arbitrilor.

Putem sa fim carcotasi si sa spunem ca, nu arbitrii, altii au ceva cu noi… Eu cred ca ar trebui sa ne pregatim mult mai bine si sa nu mai ajungem la o decizie la puncte. Poti face contestatie, dar cine te baga in seama? In plus, n-am vazut meciul, ca sa pot spune despre ce este vorba. Am tot butonat televizorul si n-am prins momentul.

O sa incerc sa revad meciul si atunci o sa pot spune daca a gresit sau nu tactic, dar Nistor are o inima mare si probabil a luptat pana la ultima picatura de energie. Din punctul meu de vedere, ar fi fost bine sa aiba langa el si pe Relu Auras, si pe Valentin Vranceanu. N-am inteles de ce s-a despartit de Relu Auras. Am inteles ca n-ar fi fost multumit de el. Nici noi n-am fost multumiti de el cand eram copii, dar asa cum era, a reusit sa ne motiveze.

Lui i-a mers bine cu Relu Auras. Relu Auras era bun pe pregatire fizic, ii dadea acea tarie. Poate Valentin Vranceanu il ajuta pe stil. Eu cred ca se fac aceleasi antrenamente ca acum 20 de ani. Sunt foarte putine schimbari. Mai sunt antrenorii tineri care mai urca in ring cu sportivul, mai aduc cateva imbunatatiri, la palmare, la miscari. Eschivele acestea nu sunt chiar atat de simple. Trebuie sa stii cand sa le faci, cum sa le faci”, a declarat, la Sport Total FM, Leonard Doroftei.

Referitor la metodele de antrenament, ”Mosul” a dezvaluit ca s-a certat zilele trecute cu fostul sau antrenor, Titi ”Prosop”:

Am avut o discutie zilele trecute cu fostul meu antrenor, Titi Tudor, la sala, referitor la un copil de noua ani. La 50 de grade, in sala, i-a pus copilului o burtiera, ca sa-l slabeasca, pentru ca era grasut. Fara sa stiu, i-am zis s-o dea jos. Cand a venit, nea Titi a sarit foarte revoltat si m-a intrebat cum mi-am permis sa fac lucrul acesta. I-am zis ca, in primul rand sunt 50 de grade, iar, apoi, copilul are noua ani si trebuie sa te joci cu el, nu sa-l omori psihic. Asa am vazut eu. Din clipa aceea ne-am certat, nu am mai vorbit, doar pentru ca am avut pareri diferite. Eu gandesc sa facem in asa fel incat totul sa fie placut, sa invatam din miscare, din joaca, pentru ca nu mai merge cu biciul si cu bataia. Eu cred ca Titi Tudor astepta discutia asta mai demult, pentru a ne certa. Chiar m-am certat cu el si nu vreau sa mai am de-a face cu el niciodata. A incercat sa ma faca sa ma simt un nimen. Ca si cum ce stiu el? L-am intrebat daca el a fost campion mondial. Uite ca stiu! Mi-a zis ca el m-a scos campion mondial. Nu m-a scos el campion mondial! Eu am avut sansa sa intru in lotul national de box si n-am mai iesit de acolo. Cand am intrat in lotul national, nu stiam decat sa lovesc un-doi. Ceea ce am invatat dupa, am invatat pe capul meu. Cata bataie am luat pana am invatat sa am un blocaj perfect, sa fac o eschiva.

Avem antrenori care ne sufoca. Ne pun brau, sa venim plangand la sala de box. E foarte bine ca un copil vine la box, pentru ca invata sa loveasca, dar si sa fie lovit. Si atunci nu se mai bate la fiecare colt”.

The post EXCLUSIV / Leonard Doroftei: ”Eu cred ca ar trebui sa ne pregatim mult mai bine si sa nu mai ajungem la o decizie la puncte” appeared first on Sport Total FM.




Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Încep plățile către fermieri: 100 euro/hectar și 100 euro/UVM porc și pasăre
Ministerul Agriculturii anunță că fermierii urmează să primească...
 
Metodologia Legii referitoare la diminuarea risipei alimentare, în dezbatere publică
Ministerul Agriculturii a anunțat că normele metodologice ale Legii ...
 
Atenție șoferi! Restricții în trafic pe autostrada A1, de marți până vineri
Centrul Infotrafic anunță că de marți, 7 mai, și până vineri, 1...
 
Să fim recunoscători! Hristos a Înviat!
Paște 2024. Sărbători luminate, tuturor românilor!
 
APIA: Se acordă 2,66 milioane lei pentru crescătorii de animale
Agenția de Plăți și intervenție pentru Agricultură anunță acor...
 
Crin Antonescu, despre viitorul președinte al României: Profil conturat de idei credibile
Crin Antonescu susține că nu îl interesează un nume sau o figură ...
 
Ploi, frig și vijelii în perioada următoare
Meteorologii anunță că vremea va fi mai rece decât normalul aceste...
 
 
 
 
ACTUALITATE
 
CFR Călători: Din 14-15 iunie, toate trenurile duc la Marea Neagră

» 18 Mai 2024 | Comentarii 0
 
ECONOMIE
 
Boloș: Guvernul trebuie să facă eforturi pentru a asigura un echilibru între deficit și realizarea investițiilor

» 17 Mai 2024 | Comentarii 0
 
COPII SANATOSI
 
Trei sfaturi simple pentru a-i ține pe copii departe de ecrane

» 18 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
În această seară se va putea vizita gratuit, în premieră, Muzeul Pompierilor Militari Brașoveni

» 18 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL ALBA
 
Două blocuri din Zlatna vor intra în lucrări de anvelopare

» 18 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL TIMIS
 
Primăria Timișoara a prelungit termenul de selecție pentru bugetarea participativă

» 17 Mai 2024 | Comentarii 0