Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Stiri
 
SPORT
Adaugat: 10 Iulie 2014

ioan-sdrobisEchipa de liga a patra, FC Dinamo Onesti ar putea sa-l piarda in aceasta vara pe unul dintre cei mai prolifici atacanti din fotblaul romanesc, jucatorul de 19 ani, Tudor Tudorache, care in prezent se afla in teste la Campina.

Ioan Sdrobis, antrenorul care l-a descoperit pe “goleadorul” de la nivelul fotbalului judetean spune ca echipa sa, vicecampioana a Bacaului, nu va renunta la jucatori decat pe sumele de bani cuvenite.

“Nu i-am dat niciun act la mana, l-am trimis acolo sa se edifice cu cei din staff-ul tehnic de acolo si dupa ai asa stam al masa tratativelor. De acum incepem sa valorificam si noi ceea ce am produs. Astept sa vada ce-i de acoo cines este acest Tudor Tudorache si apoi sa stam la masa tratativelor ca sa putem concretiza, pentru ca de la scoala noastra de fotbal vor pleca jucatori in conditii civilizate.

La ora actuala, in Romania, conducatorii au prostul obicei cand e vorba de jucatori tineri si buni sa fie dati daca se poate gratis. Asa ceva nu se poate, noi am facut niste cheltuieli sunt niste costuri pe care le investim lunar in masa jucatorilor, echipament s.a.m.d.

Deci cine vrea jucatori de la FC Dinamo Onesti vine si sta de vorba si gasim solutiile potrivite”, a declarat Ioan Sdrobis in exclusivitate pentru Sport Total FM.

Zvonurile spune ca atacantul de 19 ani ar fi plecat de la FC Dinamo Onesti si pentru ca echipa nu a reusit sa promoveze in Liga 3, adevar care ii rascoleste amintiri neplacute antrenorului poreclit “Parintele” in legatura cu sezonul trecut, unul trucat in opinia sa de presedintele AJF-ului.

“Singurul joc pe care l-am pierdut intr-un campionat a fost cel de la Bacau si acela prin autogolul unui copil, in minutul 86. Sa dai 205 goluri si sa nu poti castiga un campionat, e o problema! Campionatul a fost necinstit, ca sa nu spun mai mult si fortat de cei de la Bacau ca sa castige titlu.

Au jucat 4 sau 5 jocuri in care rezultatul in minuntele de final le era nefavorabil si era vorba sa putem acumula noi vreo 7 chiar 10 puncte vizavi de ei. Dar arbitrii gaseau solutii pentru ca erau condusi tot de la Bacau, de presedintele AJF. Va dati seama ca lupta a fost necinstita si inegala.

Cristi Sava, presedintele AJF, figureaza in statul de plata salariat la SC Bacau si el conducea fotbalul in judetul Bacau si FC Dinamo Onesti, eram in lupta cu SC Bacau si presedintele AJF era antrenorul SC Bacau. Imaginati-va cata corectitudine era in campionatul respectiv. Nu este o acuza, sunt lucruri reale.

In decursul anilor, mereu s-a pus la Bacau, de foarte multe ori, nu actuala conducere, mi s-a reprosat mereu ca am facut performante in toata Romania si numai acasa nu mi-am dorit lucru asta. Au fost motive bine intemeiate sa refuz mereu lucrul asta.

Acum la Bacau se aplica dictonul ce ai semanat aia culegi. S-au intampalt multe lucuri la Bacau, pentru cei care au pivotat in jurul echipei, Bacaul era o sursa sa se scurga niste bani si sa se faca anumite lucruri care au inceput sa iasa la iveala”, a reclamat Ioan Sdrobis.

Confirmat de Auas Brasoveanu, noul presedinte al Farului, ca unul dintre cei doi antrenori vizati de echipa de la malul Marii Negre, Ioan Sdrobis pastreaza discretia: “Mai este cale lunga, deocamdata sunt la Onesti. Este intr-adevar dorinta lui Geani Nedelcu de aface lucruri frumoase”.

Post-ul EXCLUSIV / Ioan Sdrobis il pierde pe golgheterul Ligii a patra! Vina pica pe presedintele AJF, care ar fi trucat campionatul apare prima dată în Sport Total FM.




Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Încep plățile către fermieri: 100 euro/hectar și 100 euro/UVM porc și pasăre
Ministerul Agriculturii anunță că fermierii urmează să primească...
 
Sfaturile unui Părinte în pragul Paștelui: Nu vă umpleți doar cu pregătiri de mâncăruri
Părintele Pimen Vlad a oferit românilor o serie de sfaturi în pragu...
 
Atenție șoferi! Restricții în trafic pe autostrada A1, de marți până vineri
Centrul Infotrafic anunță că de marți, 7 mai, și până vineri, 1...
 
Să fim recunoscători! Hristos a Înviat!
Paște 2024. Sărbători luminate, tuturor românilor!
 
Metodologia Legii referitoare la diminuarea risipei alimentare, în dezbatere publică
Ministerul Agriculturii a anunțat că normele metodologice ale Legii ...
 
Geoană: Rusia nu va rata „o oportunitate să influențeze” alegerile din țara noastră
Secretarul general adjunct al NATO crede că Rusia se va băga în ale...
 
APIA: Se acordă 2,66 milioane lei pentru crescătorii de animale
Agenția de Plăți și intervenție pentru Agricultură anunță acor...
 
 
 
 
ECONOMIE
 
Metodologia Legii referitoare la diminuarea risipei alimentare, în dezbatere publică

» 16 Mai 2024 | Comentarii 0
 
ACTUALITATE
 
Ambasadoarea SUA la București a spus când se va putea călători în America fără viză

» 16 Mai 2024 | Comentarii 0
 
CULINAR
 
Spanac cu ouă, un mic dejun turcesc, rapid de preparat și extrem de delicios

» 16 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
A fost lansată platforma de promovare a turismului cultural din România

» 16 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL OLT
 
Încep acțiunile de dezinsecție în localitatea Balș

» 16 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL IALOMITA
 
Primăria Amara, anunț pentru locuitorii de pe 4 străzi ale localității

» 15 Mai 2024 | Comentarii 0