Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Stiri
 
SPORT
Adaugat: 21 Iulie 2013

duckadamPresedintele de imagine al Stelei a vorbit despre debutul cu dreptul al campioanei in noul sezon, 2-1 in fata Ceahlaului, o partida in care elevii lui Reghecampf si-au incantat suporterii doar prima repriza…

Am inceput bine partida aseara si am reusit sa marcam repede. Am vazut de la inceput ca Ceahlaul este o echipa serioasa, iar in repriza a doua au jucat ei ce trebuia sa jucam noi! Dar in fotbal se mai intampla astfel de fenomene… Neasteptat de multi suporteri am avut, un public pretentios, care a fost invata cu scoruri mari si un fotbal mai de calitate.

Este adevarat ca Tanase n-a fost la inaltime, dar asta nu insemna ca trebuia fluierat. Oricum, un nou numar 10 se anunta pentru nationala si ma refer la Stanciu!

In generatia mea marcau toti jucatorii, iar asta nu e un lucru rau, dar asa cum spunea si Reghecampf, asteptam sa marcheze si atacantii. Sper ca si ei sa inceapa sa treaca de acest hop.

Important este ca am facut o prima repriza buna. Suntem acoperiti destul de bine pe toate posturile, dar, din pacate, nu exista aceeasi valoare“, a declarat “Eroul de la Sevilla”, in emisiunea “Liga de wekeend”.

….centrarea lui Latovlevici…

Poate a fost si un artificiu de spectacol, dar am impresia ca cel mai bine centreaza din pozitia in felul asta, mai repede ii reuseste asa decat din alte pozitii. A mai avut vreo 5 centrari in fata portii, din pacate nu toate si-au atins tinta“.

…Adi Popa, primul marcator

El face un efort fantastic, din pacate nu a avut eficienta, dar sper ca golul de ieri sa fi spart gheata si sa continue tot asa“.

Georgievski, primul gol pentru Steaua

Din tribune e usor sa comentezi, dar in teren este altceva. El este un fundas care ajunge foarte bine in faza de finalizare. Se va perfectiona in timp…

…Dinamo Tbilisi 

“Pana acum s-a spus ca Steaua are noroc la tragerea la sorti. Eu credem ca de data aceasta vom avea un adversar destul de dificil. Daca vom fi feriti de accidentari avem un lot peste cel al adversarilor si nu-mi voi face probleme.

Eu spun ca avem un mare avantaj ca jucam prima partida in deplasare, pentru ca in retur, in meciul decisiv, Arena Nationala va fi plina si ne va duce spre calificare.

Am auzit ca Mircea Sandu pregateste schimbarea gazonului, dar eu cred ca Mircea Sandu ar trebui sa se gandeasca la punctele pe care le poarte aduce Steaua si sa fie mai flexibil, ca ar fi pacat sa i se ia posibilitate de a castiga meciul pe Arena Nationala

…Piovaccari are nevoie de acomodare

Are nevoie de timp si ii trebuie acomodare. Cred ca a fost o greseala introducerea lui in meciul din Supercupa…

Bourceanu a procedat ca un adevarat capitan, cu acea pasa inapoi, in prelungirile partidei. Steaua avea avanaj si in acele momente nu s-a mai riscat nimic.

Suporterii trebuie sa se obisnuiasca cu gandul ca de acum incolo vin meciuri grele si nu ne putem astepta mereu la 3 goluri. Vom face si meciuri la 1-0 in care vom aplica aceasta tactica.

Cred ca am mai avea nevoie de cel putin un fundas central cu experienta. Avem trei fundasi, dar jucam pe mai multe fronturi si putem avea probleme cu cartonasele sau accidentarile. Cred ca si in atac mai avem nevoie de un om…“, a declarat Helmuth Duckadam, in emisiunea “Liga de wekeend”.




Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
 
 
 
POLITICA
 
Ciucă, despre principiile PNL: Să apărăm familia, comunitatea, inițiativa particulară!

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Pateurile de ficat conțin aditivi și alte tipuri de carne mai ieftină

» 25 Mai 2024 | Comentarii 0
 
INGRIJIREA PARULUI
 
Cele mai bune 5 leacuri băbești contra căderii părului

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Un turn medieval din România va fi restaurat și va intra în circuitul turistic

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL IASI
 
Stațiile mijloacelor de transport în comun din Iași vor fi modernizate

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL GORJ
 
Apă și canalizare în comuna Drăgotești: Este un proiect mult așteptat

» 25 Mai 2024 | Comentarii 0