Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Stiri
 
SPORT
Adaugat: 20 Iulie 2013

barbutFostul presedinte al lui FC Poli Timisoara, Gheorghe Chivorchian a fost impresionat de numarul mare de spectatori prezenti pe stadionul “Dan Paltinisanu” la meciul de debut al lui ACS Poli in Liga 1. In opinia celul care a condus gruparea fanion a Banatului, noua echipa de pe malul raului Bega a patruns deja in inimile timisorenilor, chiar daca acestia nu vor uita niciodata ca echipa din primul esalon nu este adevarata Poli.

“La Timisoara au fost mai multe de 18.000 de spectatori pentru ca bilete vandute au fost 16.700. Este un lucru imbucurator. Din punctul meu de vedere fotbalul de prima liga revine la Timisoara, acolo unde ii este locul orasului. Sper sa se intampla la fel si la Iasi sau la Oradea.

La un moment dat stadionul a inceput sa strige «Poli!», pentru ca suporteri vad in aceasta echipa un copil care nu e al lor, dar pe care incearca sa-l adopte si sa transforme totul in ceva frumos.

Eu cred ca rezultatele vor aduce acesti suporteri in tribune si la meciurile viitoare, pentru ca timisorenii au nevoie de rezultate”, a declarat Gheorghe Chivorchian in exclusivitate pentru Sport Total FM, in emisiunea “Liga de weekend”.

Victoria cu 2-0 a Timisoarei in fata lui Dinamo l-a scos in evidenta, printre altii, pe mijlocasul de 17 ani Cristian Barbut, marcatorul golului secund dupa o actiune pe cont propriu. Gheorghe Chivorchian isi aminteste ca, in urma cu cativa ani, pustiul adus sa semneze cu Poli Timisoara ar fi ajuns chiar in curtea lui Dinamo, dar “alb-rosii” au refuzat sa-l inregimenteze.

“E o istorie interesanta cu Barbut. Evolua la o echipa de liga a patra, la nivel de copii, aproape de Timisoara. M-am informat si l-am vazut pe acest copil, am zis sa-l aducem. Intre timp am aflat ca impresarul Cristi Opria il avea sub contract si l-am a dus la Poli.

Am intalnit insa un pic de opozitie si s-a incercat ducerea lui Dinamo. Dar clubul a refuzat sa-i ofere  copilului niste conditii decente. Uite ca a debutat in prima liga, cu un joc destul de bun pentru un copil care nici nu a implinit 18 ani.

Trebuie sa fie in continuare atenti vizavi de dezvoltarea lui pe partea fizica pentru ca are tehnica destul de buna si daca va continua la fel de bine Torje va fi facut uitat la Timisoara”, a povestit Gheorghe Chivorchian.

Debutul fulminant al lui ACS Poli in prima liga il rascoleste pe  fostul conducator al Politehnicii Timisoara, convins de faptul ca daca echipa patronata de Marian Iancu s-ar fi bucurat de sprijinul autoritatilor locale, trofeul sezonului trecut ar fi acum in vitrina defunctului club.

“La Timisoara am vazut in tribuna oficiala atat primarul cat si presedintele Consiliului Judetean, oameni care au fost alaturi de echipa si in Liga 2. Politicul trebuie sa vina langa tine sa-ti ofere tot ce ai nevoie, iar clubul sa faca spectacol. Daca acest lucru s-ar fi intamplat si cand au fost problemele aceea la Poli Timisoara, acum am fi vorbit probabil despre campioana en-titre a Romaniei”, a afirmat Gheorghe Chivorchian.

Cat despre Dinamo, fostul oficial este de parere ca infrangerea nu tebuie vazuta ca pe un dezastru, mai ales in contextul proiectului  asumat de conducerea clubului.

“La Dinamo este un inceput, nimeni nu trebuie sa se astepte ca echipa pe care o pregateste Dinamo intr-un an de zile sa poata ajunge  in cupele europene. E foarte greu. Dar in 3-4 ani lucrurile pot fi puse la punct“, a incheiat Gheorghe Chivorchian.




Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Încep plățile către fermieri: 100 euro/hectar și 100 euro/UVM porc și pasăre
Ministerul Agriculturii anunță că fermierii urmează să primească...
 
Sfaturile unui Părinte în pragul Paștelui: Nu vă umpleți doar cu pregătiri de mâncăruri
Părintele Pimen Vlad a oferit românilor o serie de sfaturi în pragu...
 
Atenție șoferi! Restricții în trafic pe autostrada A1, de marți până vineri
Centrul Infotrafic anunță că de marți, 7 mai, și până vineri, 1...
 
Să fim recunoscători! Hristos a Înviat!
Paște 2024. Sărbători luminate, tuturor românilor!
 
Geoană: Rusia nu va rata „o oportunitate să influențeze” alegerile din țara noastră
Secretarul general adjunct al NATO crede că Rusia se va băga în ale...
 
APIA: Se acordă 2,66 milioane lei pentru crescătorii de animale
Agenția de Plăți și intervenție pentru Agricultură anunță acor...
 
Crin Antonescu, despre viitorul președinte al României: Profil conturat de idei credibile
Crin Antonescu susține că nu îl interesează un nume sau o figură ...
 
Un medic spune cum să ne ferim de toxiinfecțiile alimentare în această perioadă
Medicul Virgil Stroescu ne spune cum să ne ferim de toxiinfecții ali...
 
 
 
 
DECONCENTRATE
 
ANPC, ordin pentru combaterea fenomenului de Shrinkflation: Companiile care taie din gramaj vor fi obligate să informeze la raft

» 16 Mai 2024 | Comentarii 0
 
ECONOMIE
 
Vești bune pentru români! Scad facturile la gaze naturale

» 15 Mai 2024 | Comentarii 0
 
CULINAR
 
Spanac cu ouă, un mic dejun turcesc, rapid de preparat și extrem de delicios

» 16 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
A fost lansată platforma de promovare a turismului cultural din România

» 16 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL IALOMITA
 
Primăria Amara, anunț pentru locuitorii de pe 4 străzi ale localității

» 15 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL GIURGIU
 
Deputat PNL de Giurgiu: Fiecare localitate are problemele sale specifice

» 14 Mai 2024 | Comentarii 0