Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Stiri
 
SHOWBIZ
Adaugat: 04 Iunie 2013    Actualizat: 03 Iulie 2013

Bianca Dragusanu s-a bagat intr-un nou scandal - L-a enervat pe “Regele blanurilor din Romania”

 

         In ultima vreme, Bianca a fost luata in colimator de multe vedete din showbiz, fiind nevoita sa se ia la harta ba cu cei care se trezesc vorbind despre relatia ei cu iubitul Adrian Cristea, ba cu persoane care i-au comentat prestatia de la “Dansez pentru tine”. Mereu s-a scuzat ca ea e o persoana sincera, corecta si fara fite si ca nu intelege ce au oamenii cu ea. De curand, roscata a facut ce a facut si a mai intrat intr-un scandal!
         Reporterii WOWbiz.ro au aflat ce fite a facut Bianca in cadrul unei prezentari de moda ce a avut loc intr-un club renumit din Capitala. Roscata a acceptat sa defileze pentru designerul Daniel Margarit, care isi prezenta noua colectie de blanuri naturale de lux. Inainte de a urca pe podium insa, Bianca si-a dat seama ca haina de blana pe care i-o pregatise designerul nu i-ar mai fi pe plac. Conform unor surse din cadrul organizatorilor, Dragusanu l-ar fi intrebat pe Daniel Margarit de ce nu a facut o haina de blana cu trena special pentru ea. Dupa lungi discutii, a refuzat sa mai defileze intr-o blana de a designerului si a intrat pe scena imbracata in propria rochie.
         Contactat de catre reporterii WOWbiz.ro creatorul de moda nu a negat aceasta intamplare. “Am avut o prezentare, intr-adevar, eram in calitate de invitati, evenimentul fiind organizat de conducerea unui club bucurestean. Am fost onorat sa prezinte pentru noi Nicoleta Luciu, dar si Madalina Pamfile, pe care o vedeam pentru prima data in carne si oase. Este adevarat ca Bianca Dragusanu nu a purtat nicio haina de blana si a intrat pe scena in rochia ei. Ce fel de haina se astepta Bianca sa prezinte de nu i-a placut cea pe care i-am pregatit-o nu stiu si nici nu ma intereseaza", a declarat designerul Daniel Margarit pentru WOWbiz.ro. Suparat de ceea ce s-a intamplat, Daniel a completat: “O profesionista te jigneste cand nu doreste sa poarte o tinuta, o profesionista trebuind sa poarte orice i se da, in orice conditii de temperatura, umiditate, lumina, mediu, pentru ca tu, creatorul tinutelor, stabilesti cine ce poarta si cum trebuie sa fie ambientul pentru a crea acea stare pe care doresti s-o transmiti publicului”.
         Creatorul mai sustine ca nu ar fi la prima exerienta neplacuta ce o are protagonista pe Bianca: "In urma cu un an, am mai avut o prezentare intr-un club. Atunci, ca vedeta a fost Bianca Dragusanu alaturi de Laurette (pe vremea aceea gravida). La intrarea Biancai in scena, a lasat sa cada pe podium haina pe care o purta si nu a ridicat-o la intoarcere. Pot sa cred ca atunci a facut acest gest pentru ca, poate, se simtea rau... Este adevarat ca am fost afurisit si i-am reprosat, iar acum imi pare rau..".
         Daniel Margarit a colaborat, de-a lungul anilor, cu multe vedete, printre care Monica Gabor, Nicoleta Luciu, Anna Lesko, Monica Barladeanu, Gina Pistol, Daniela Crudu, Andreea Banica, Andreea Raicu si nu a avut niciodata probleme. “Cu mare drag mentionez          persoanele pe care le ador, persoanele cu care m-am intersectat si mi-au lasat o impresie placuta. In primul rand as mentiona-o pe Nicoleta Luciu, o fata tare misto si modesta, fara nici cea mai mica urma de fita, dar si pe sora ei, Iuliana Luciu, care este la fel de misto.          Anna Lesko care este foarte sofisticata in sensul bun al cuvantului, Gina Pistol, Silvia Launeanu, Daniela Crudu, Roxana Ionescu, Madalina Pamfile, sunt toate simpatice, modeste si fara fite. Pe Daniela Crudu mentionand-o ca pe vedeta cu care am ras cel mai mult, ea fiind un simbol al femeii distrate si cu capu-n nori”, a mai declarat Margarit pentru WOWbiz.ro.
         Designerul a colaborat foarte bine si cu Monica Gabor. “In urma cu 5-6 ani, Monica Gabor (pe atunci Columbeanu) a fost imaginea noastra. Am fost placut impresionat de prestatia ei, deoarece a fost profesionista in reprezentarea noastra. Desi venea la noi la magazin cu Rolls-Royce-ul condus de sofer, Monica niciodata nu se comporta ca o vedeta, ca o sotie de multimilionar. Era modesta, respectoasa, docila si cu o imensa dorinta de a invata repede, de a invata cat mai mult. Nu stiu de ce o considera lumea fitoasa”, ne-a spus Daniel Margarit. 

 

Sursa Foto: Facebook.com


Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Încep plățile către fermieri: 100 euro/hectar și 100 euro/UVM porc și pasăre
Ministerul Agriculturii anunță că fermierii urmează să primească...
 
Elevii, scrisoare deschisă pentru candidații alegerilor locale: Să se angajeze să prioritizeze educația!
Consiliul Național al Elevilor a transmis o scrisoare deschisă candi...
 
Un nou aeroport internațional se va construi în România. Va fi singurul din țară cu anumite facilități
Proiectul Aeroportului Internațional Galați-Brăila a primit acordul...
 
Mii de restaurante din stațiunile turistice au fost controlate de ANSVSA: S-au dat amenzi de peste 2 milioane de lei
Inspectorii ANSVSA au controlat în ultima săptămână mii de restau...
 
ANM anunță vreme caldă în minivacanța care urmează, dar și precipitații în unele zone
Vreme caldă și precipitații izolate în minivacanța de 1 Mai și P...
 
Sfaturile unui Părinte în pragul Paștelui: Nu vă umpleți doar cu pregătiri de mâncăruri
Părintele Pimen Vlad a oferit românilor o serie de sfaturi în pragu...
 
Atenție români! Nu se eliberează documente în perioada următoare
Ministerul Afacerilor Interne anunță că în perioada 1-6 mai nu se ...
 
Să fim recunoscători! Hristos a Înviat!
Paște 2024. Sărbători luminate, tuturor românilor!
 
 
 
 
ECONOMIE
 
Din 13 mai, românii pot investi în titluri de stat TEZAUR cu dobânzi neimpozabile de până la 6,85% pe an

» 11 Mai 2024 | Comentarii 0
 
INTERNATIONALE
 
Zelenski vrea tot mai multe arme de la Europa: Facem presiuni maxime asupra partenerilor noștri

» 10 Mai 2024 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Fier de călcat sau stație de călcat - Iată ce oferă amândouă ca să știi ce să alegi

» 11 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Satul Gura Siriului nominalizat la concursul Best Turism Villages 2024

» 11 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL BUZAU
 
Cîrjan: Municipiul Râmnicu Sărat se află pe drumul cel bun

» 10 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL BOTOSANI
 
Comuna Stăuceni face economie la buget cu ajutorul tehnologiei moderne

» 08 Mai 2024 | Comentarii 0