Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Åžtiri È™i evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Stiri
 
DEPUTATI
Adaugat: 15 Mai 2013    Actualizat: 07 Iulie 2013

Andrei Gerea foloseÅŸte în lupta electorală un dosar închis în anul 2009

 

         # Cătălin Bulf, singurul candidat care a cerut procurorilor să fie cercetat  # Procurorul Parchetului: “Propunerea de neînceperea urmăririi penale faţă de numitul Cătălin Cornel Bulf” # Cătălin Bulf: „Gerea, în galeria oamenilor oneÅŸti din judeÅ£ul ArgeÅŸ, nu poate face parte decât ca element de contrast!”. Săptămâna trecută am publicat un material prin care arătam că deputatul Gerea face afirmaÅ£ii mincinoase pentru a câÅŸtiga electorat. DeÅŸi acest deputat are 8 ani de dormit în parlament, o lună la patru ani îÅŸi face timp să vorbească cu alegătorii, dar atunci se ocupă mai mult de discreditarea contracandidaÅ£ilor. AÅŸa vede deputatul nostru campania electorală, ÅŸi aÅŸa a reuÅŸit două mandate la rând să păcălească electoratul. De fapt nici electoratul nu l-a păcălit, dar legea uninominalului, făcută cu dosul, aÅŸ putea spune, l-a trimis pe Gerea într-un fotoliu comod de parlamentar, dar de pe locul III, cu voturi cam câte ale unui primar de comună.

         Săptămâna trecută, în timp ce sute de oameni îÅŸi cereau drepturile, cu lacrimi în ochi, în faÅ£a sediului Arpechim, ÅŸi cereau Guvernului USL să îi ajute ÅŸi să le salveze locurile de muncă, Andrei Dominic Gerea nu s-a putut abÅ£ine să nu facă ÅŸi el puÅ£ină campanie, ÅŸi se apucă de atacuri la contracandidaÅ£i. Acesta îÅŸi acuză cantracandidatul că ar fi tăiat BAT-ul de la TârgoviÅŸte. Acum, deÅŸi nu am fost singura care am auzit această declaraÅ£ie a deputatului, acesta ne trimite un drept la replică, pe care îl publicăm integral, dar totodată îl ÅŸi demontăm, la fel de integral, ÅŸi cu acte doveditoare, nu cu afirmaÅ£ii defăimătoare, aÅŸa cum face deputatul Gerea.

         Drept la replică al deputatului Andrei Gerea

         Având în vedere că în numărul 263 al săptămânalului „Atitudine în ArgeÅŸ”, apărut în data de 26 noiembrie, aÅ£i publicat un material intitulat „Gerea minte pentru a câÅŸtiga electorat”, au fost difuzate informaÅ£ii eronate, vă solicit publicarea acestui dreptul la replică, în care doresc să aduc următoarele referiri: 
         În conferinÅ£a de presă de vineri, 23 noiembrie, nu l-am acuzat pe contracandidatul meu, Cătălin Bulf, că „a tăiat BAT TârgoviÅŸte”, aÅŸa cum eronat a fost publicat în materialul menÅ£ionat. Eu am afirmat: „Cine vin cu tot felul de soluÅ£ii? Unii care au pe conÅŸtiinţă, tot în domeniul petrolului, mii de ÅŸomeri? La Foraje SA, că suntem în domeniu. A cumpărat cum a cumpărat SC Foraje SA, s-a plimbat pe la DIICOT, ÅŸi până la urmă a ajuns la fier vechi. Acum vin cu soluÅ£ii pentru Arpechim. Asta vor să facă ÅŸi la Arpechim?”, aÅŸa cum, de altfel, am fost citat în toată presa locală.
Mai concret, atunci când am făcut această afirmaÅ£ie, am avut în vedere acuzele pe care i le-au adus procurorii DIICOT candidatului ARD Cătălin Bulf privind preluarea companiei Foraj Sonde BucureÅŸti SA ÅŸi apoi devalorizarea ei, în sensul înstrăinării patrimoniului de altfel sechestrat, prin intermediul unor firme de tip suveică.
         Vă reamintesc că una dintre cele mai valoroase companii româneÅŸti, SC Foraj Sonde BucureÅŸti SA, a ajuns de domeniul istoriei, după ce a fost preluată de Cătălin Bulf. Conform presei naÅ£ionale, care a publicat date din rapoarte ale instituÅ£iilor statului, actualul candidat ARD a reuÅŸit, prin intermediul unor societăţi comerciale de tip suveică, să acapareze patrimoniul SC Foraj Sonde BucureÅŸti SA, tocmai pe banii acestei companii, pentru ca, mai apoi, să instrăineze bunurile de valoare către un grup de firme pe care le controla. La acea vreme, sindicaliÅŸtii au sesizat autorităţile statului, iar procurorii direcÅ£iei de Investigare a InfracÅ£iunilor de Criminalitate Organizată ÅŸi Terorism, din cadrul Parchetului General, au început urmărirea penală împotriva lui Cătălin Bulf, sub acuzaÅ£iile de spălare de bani ÅŸi constituirea unui grup de criminalitate organizată. Având în vedere acest istoric, am considerat logic să trag un semnal de alarmă, având în vedere acÅ£iunile electorale ale contracandidatului meu, să mă întreb dacă în spatele vorbelor sale nu se regăsesc intenÅ£ii similare cazului de la Foraje Sonde BucureÅŸti ÅŸi nu, subliniez, BAT TârgoviÅŸte, aÅŸa cum eronat a apărut informaÅ£ia în publicaÅ£ia dumneavoastră.

         Procurorul Parchetului: “Propunerea de neînceperea urmăririi penale faţă de numitul Cătălin Cornel Bulf”

         Gerea acuză contracandidatul de spălare de bani ÅŸi constituirea unui grup de criminalitate organizată, de înstrăinarea bunurilor de la Foraj Sonde BucureÅŸti SA, trage un semnal de alarmă, având în vedere acÅ£iunile electorale ale lui Cătălin Bulf, dar uită, voit, să spună că acest dosar, la care se referă domnia sa este deja închis cu propunere de neîncepere a urmăririi penale a lui Cătălin Bulf, ÅŸi hotărârile sunt definitive ÅŸi irevocabile, ÅŸi pe partea judecătorească, dar ÅŸi prin ordonanÅ£a procurorilor. Acest lucru este certificat de procurori încă din anul 2009, deci acum trei ani. Gerea preferă să arunce acuzaÅ£iile, ÅŸi să citeze din presa centrală, ce se scria în vremea în care au început cercetările, dar nu vrea să spună că acest dosar este închis cu NUP pentru contracandidatul său. Gerea nu vrea să spună nici cine a tăiat instalaÅ£iile de la Foraj Sonde BucureÅŸti, deoarece ar putea supăra conducerea USL de la capitală. Acesta ÅŸtie foarte clar că un coleg al domniei sale din USL a dispus aceste tăieri, dar pe acest subiect tace mâlc.

         Cătălin Bulf, singurul candidat care a cerut procurorilor să fie cercetat

         Cătălin Cornel Bulf, candidatul AlianÈ›ei România Dreaptă la funcÈ›ia de deputat pe Colegiul PiteÈ™ti Nord, este singurul candidat care a cerut să fie anchetat. Acesta a solicitat procurorilor, prin cele două cereri depuse, să fie cercetat, deoarece amânarea investigării acestui dosar îi afectează statutul socio-profesional. Aceste cereri nu au nicio legătură cu intrarea lui Cătălin Bulf în politică, fiind făcute cu mult timp înainte ca acesta să-ÅŸi anunÅ£e intenÅ£ia de a candida pentru o funcÅ£ie de deputat. Nu am crezut acest lucru până nu am văzut cu ochii mei aceste cereri, cu număr de înregistrare, ÅŸi mă tot întreb: „CâÅ£i dintre cei care deÅ£in la acest moment o funcÅ£ie administrativă sau politică ar avea curajul să ceară să fie cercetaÅ£i? Åži tot eu îmi raspund: NICIUNUL. Nu cred că un om politic ar putea face un astfel de gest. USL-ul a demonstrat de mai multe ori că împotriva judecătorilor răspund cu manifestări stradale, ÅŸi îÅŸi susÅ£in prin proteste oamenii care urmează să fie cercetaÅ£i.

         Cătălin Bulf: „Gerea, în galeria oamenilor oneÅŸti din judeÅ£ul ArgeÅŸ, nu poate face parte decât ca element de contrast!”

         Aflând cele relatate mai sus, i-am cerut un punct de vedere ÅŸi acesta a început foarte acid: „Gerea minte cum respiră, ÅŸi spun asta pentru că dezgroapă un caz care a fost deja închis, ÅŸi care a fost un caz artificial creat. La acestă dată, hotărârile sunt definitive ÅŸi irevocabile ÅŸi pe partea judecătorească, dar ÅŸi prin ordonanÅ£a procurorilor, pe care v-am ÅŸi pus-o la dispoziÅ£ie. A inventa în campanie electoală asemenea cazuri, înseamnă deja un gest de slăbiciune maximă al domnului Gerea. Cred că-i fuge pământul de sub picioare. Incapacitatea lui de a face un program capabil să îmbunătăţească viaÅ£a piteÅŸtenilor, îl duce exact în ceea ce a făcut PSD-ul din anul 1990 încoace ÅŸi USL-ul în anii de când s-a format, să calomnieze adversarul. Doar atât ÅŸtiu: să câÅŸtige prin calomnierea adversarului. Gerea, în galeria oamenilor oneÅŸti din judeÅ£ul ArgeÅŸ, nu poate face parte decât ca element de contrast!”

         Cătălin Bulf: „Eu l-aÅŸ fi rugat pe domnul Gerea să nu ofere circ, ci să încerce să dea un program din care să iasă pâine”

         După ce a închiat subiectul cu dosarul deja închis, Cătălin Bulf îi propune deputatului Gerea un concurs de proiecte, ÅŸi nu circ: „Eu l-aÅŸ fi rugat pe domnul Gerea să nu ofere circ, ci să încerce să dea un program din care să iasă pâine, un program economic, un program de guvernare, pentru că este un parlamentar cu o experienţă de 8 ani de zile, dar în 8 ani de zile a crescut numai averea personală a dânsului., nu ÅŸi a celor care l-au votat. Oricum, în conferinÅ£a de presă de săptămâna viitoare, o să fac dezvăluiri de modul în care ÅŸi-a făcut domnul Gerea averea. Deocamdată nu vreau să merg mai departe, pentru că sunt anumiÅ£i colegi, din USL, membri PSD, care au făcut parte din această, ca să zic aÅŸa, conspiraÅ£ie împotriva omului de afaceri Bulf, ÅŸi care acum candidează, iar acei oameni, oneÅŸti până la urmă, au recunoscut că au greÅŸit, ÅŸi nu mai bat câmpii despre mine. Se găseÅŸte Gerea,din punctul meu de vedere un candidat incomplet dezvoltat mintal, nematurizat, să-mi inventeze cazul, pentru care instituÅ£iile din România ÅŸi-au spus deja cuvântul. De fapt, asta este regula PSD-ului. Trebuie neapărat să supunem nouă, voinÅ£ei noastre politice, toate instituÅ£iile statului: Avocatul Poporului, Parlamentul, Parchetul General. Chiar dacă Gerea este liberal, toÅ£ cei din USL vin tot de acolo, adică din FSN. Din câte ÅŸtiÅ£i, PNÅ¢-CD nu a făcut parte din FSN”. 

ARGES
Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Încep plățile către fermieri: 100 euro/hectar și 100 euro/UVM porc și pasăre
Ministerul Agriculturii anunță că fermierii urmează să primească...
 
Elevii, scrisoare deschisă pentru candidații alegerilor locale: Să se angajeze să prioritizeze educația!
Consiliul Național al Elevilor a transmis o scrisoare deschisă candi...
 
ANM anunță vreme caldă în minivacanța care urmează, dar și precipitații în unele zone
Vreme caldă și precipitații izolate în minivacanța de 1 Mai și P...
 
Mii de restaurante din stațiunile turistice au fost controlate de ANSVSA: S-au dat amenzi de peste 2 milioane de lei
Inspectorii ANSVSA au controlat în ultima săptămână mii de restau...
 
Sfaturile unui Părinte în pragul Paștelui: Nu vă umpleți doar cu pregătiri de mâncăruri
Părintele Pimen Vlad a oferit românilor o serie de sfaturi în pragu...
 
Atenție șoferi! Restricții în trafic pe autostrada A1, de marți până vineri
Centrul Infotrafic anunță că de marți, 7 mai, și până vineri, 1...
 
Atenție români! Nu se eliberează documente în perioada următoare
Ministerul Afacerilor Interne anunță că în perioada 1-6 mai nu se ...
 
Să fim recunoscători! Hristos a Înviat!
Paște 2024. Sărbători luminate, tuturor românilor!
 
 
 
 
POLITICA
 
Ciucă, despre o candidatură contra lui Ciolacu la prezidențiale: Am fi competitori, nu adversari

» 13 Mai 2024 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Modificări în obținerea concediului medical. În ce condiții se mai pot lua 7 zile libere la rând

» 13 Mai 2024 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Pliculețele de ceai și beneficiile pentru piele și păr

» 13 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Festivalul Burgerfest va avea loc în perioada 17-19 mai, la București

» 13 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL CONSTANTA
 
Opt candidați pentru funcția de primar al Municipiului Mangalia

» 13 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL BUZAU
 
Cîrjan: Municipiul Râmnicu Sărat se află pe drumul cel bun

» 10 Mai 2024 | Comentarii 0