Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Lifestyle
 
BEAUTY
Adaugat: 23 Februarie 2018    Actualizat: 23 Februarie 2018
 
StangaStanga
DreaptaDreapta

     Unghiile in culori puternice, mate sunt o varianta jucausa de a ne aranja. O modalitate de a folosi o oja foarte deschisa, neon, este sa-i schimbam finish-ul – in loc de stralucirea cu care am fost obisnuiti, artistii au ales sa le faca mate.

     Jeremy Scott promoveaza unghii stiletto, pictate in roz neon sau portocaliu, dar la final obligatoriu finish mat.

     Unghiile opace, dar stralucitoare sunt continuarea sezonului trecut, fiind o alegere usoara si pe fuga pentru a avea unghii glamour.

     Show-ul artistei Rebecca Minkoff a avut in prim-plan o nuanta de mov deschis metalic ca baza, iar deasupra o dunga de mov inchis. Oscar de la Renta, unghiile au avut toate stil, pictate in nuante aurii.

     Daca ne dorim arta pe unghii, ni se propun o varietate de modele.

     Unghiile fara oja, cu dungi negre devin repede un must have la manichiura frantuzeasca. Trend-ul primaverii 2018 sunt unghiile nude cu linii subtiri negre.

     Club Monaco ne prezinta o unghie pictata intr-o nuanta curata, apoi adaugata o dunga neagra langa cuticula. La Zero+Maria Cornejo unghiile au fost similare, dar dunga neagra a fost mai groasa si la capatul unghiei.

     Kate Spade si Phillip Lim propun stilul minimalist, oja nude si o dunga pe o singura unghie. Kate a pictat dunga vertical, pe cand Phillip orizontal.

    Tibi a prezentat cel mai grafic stil pentru primavara 2018, doua dungi groase pictate orizontal pe varful unei singure unghii.

     Un alt trend in voga sunt dungile in culori puternice, dar negrul a fost vedeta. Totusi au fost prezente si rosul, verdele si albastrul. Lungimea unghiei difera de la cele scurte la cele lungi, permitand astfel o creativitate cat mai mare.

     Tanya Taylor a avut cea mai vesela interpretare a dungilor pe unghii, combinand dungiile rosii si albe in cercuri. Alice+Olivia au venit cu o manichiura frantuzeasca unica, dunga alba find turcoaz.

    La Christian Siriano doua unghii nu au fost la fel. Desenele sunt foarte vagi, folosind dungi de diverse culori pe o baza alba.

    Nimic nu ne scoate mai bine in evidenta decat folosirea de bijuterii pe unghii. Se potrivesc perfect unei seri in club si este cel  mai in voga trend al primaverii 2018. Philipp Plein a aplicat cate o bijuterie fiecarei unghii stiletto. A obtinut o manichiura foarte stralucitoare. La Naeem Khan, aplicatiile au fost ceva mai delicate. O serie de pietricele mici au fost lipite pe doua unghii, peste o baza stralucitoare, astfel dand un look dragut si subtil.

     Show-ul artistei Libertine a promovat aplicatii punk, negre in jurul unei fete vesele galbene, iar accesoriul folosit a fost un fir fin de sarma.

     S-au abordat multe felurile de oja nude, dar unii artisti au promovat unghiile nepictate sau doar in unele locuri s-a folosit putina oja.

    Marc Jacobs a folosit oja la o distanta de cuticula, pentru a crea efectul de manichiura care trebuie refacuta. Francesca Liberatore a pictat unghiile in jumatati, in combinatie cu un argintiu metallic, un alt trend al primaverii 2018.

     Colectia Preen by Thornton Bregazzi, artistul Adam Slee a pictat unghiile cu un lac transparent, apoi a adaugat o litera rosie pe unghie si a promovat cuvine ca “copil intunecat” si “foc salbatic.”

     Primavara 2018 aduce in prim plan si decoratiunile florale. Michael Costello a promovat o pictura subtila, cu nuante de roz metalic peste o baza roz mai pala.

    Creatures of Comfort au folosit o pictura abstracta, cu petale minimaliste peste unghii transparente. Novis propune petale albastre. Christian Siriano a fost castigatorul trendului cu o manichiura frantuzeasca cu mici flori la varful unghiei.

    Folosirea de logo-uri pe unghii este in mare voga, ca si imbinarea de cuvine cu simboluri. Te poate scoate in evidenta intr-un mod care te avantajeaza.

    La  Monse am vazut un M pe degetul mare pictat in dungi albe si rosii pe o unghie nude. Helmut Lang a folosit o stampila neagra pe fiecare unghie roz, iar Kith a adaugat logo Champion in rosu, alb si albastru.

    Un sezon fara sclipici nu merita sa fie tinut minte. Pentru primavara ce urmeaza avem o gramada de tendinte cu sclipici.

    Tom Ford a aplicat unghii stiletto cu sclipici roz, auriu si negru. Anna Sui a promovat unghiile scurte acoperite cu nuante argintii si bucati sclipicioase care dau un aspect texturat. Jeremmy Scott a aplicat sclipiciul pe degete, pastrand unghia mata.

sursa foto:https://cdn.glowsly.com/wp-content/uploads/2017/11/spring_summer_2018_nails_art_manicure_trends_nail_art_with_colorful_stripes.jpg,https://cdn.glowsly.com/wp-content/uploads/2017/11/spring_summer_2018_nails_art_manicure_trends_bare_nails_with_black_stripes.jpg,https://cdn.glowsly.com/wp-content/uploads/2017/11/spring_summer_2018_nails_art_manicure_trends_metallic_opaque_shimmer_nails.jpg,https://cdn.glowsly.com/wp-content/uploads/2017/11/spring_summer_2018_nails_art_manicure_trends_bright_matte_nails.jpg,https://cdn.glowsly.com/wp-content/uploads/2017/11/spring_summer_2018_nails_art_manicure_trends_nail_art_with_jewel_appliques.jpg,https://cdn.glowsly.com/wp-content/uploads/2017/11/spring_summer_2018_nails_art_manicure_trends_negative_space_nail_art.jpg,https://cdn.glowsly.com/wp-content/uploads/2017/11/spring_summer_2018_nails_art_manicure_trends_floral_nail_art.jpg,https://cdn.glowsly.com/wp-content/uploads/2017/11/spring_summer_2018_nails_art_manicure_trends_logo_nail_art.jpg,https://cdn.glowsly.com/wp-content/uploads/2017/11/spring_summer_2018_nails_art_manicure_trends_glitter_nails.jpg


Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Cinci lucruri interesante pe care nu le știai despre banane
De ce cresc bananele în forma curbată?
 
Patru modele de tricouri esențiale pentru garderoba de primăvară
Tricoul este un element de bază pentru orice ținută și nu trebuie ...
 
Produse care, folosite pe ten, provoacă iritații și acnee
Nu toate produsele naturale au beneficii asupra tenului.
 
Trei ingrediente eficiente pentru pielea din jurul ochilor
Cremele pentru zona din jurul ochilor au un rol foarte important în m...
 
Rochia din mătase naturală, de ce să o porți în cadrul unui eveniment special
Mătasea este supranumită „țesătura regilor”, datorită calită...
 
Cele mai bune surse vegetale de proteine
Cantitatea de proteină pe care o consumăm zilnic este foarte importa...
 
EDAMAME: Trei lucruri importante pe care să le știi despre ele
Boabele tinere de soia sunt foarte gustoase și au o mulțime de benef...
 
5 lucruri pe care un prieten adevărat nu ar trebui să le spună
Unele prietenii pot fi toxice, la fel ca și unele relații.
 
 
 
 
ACTUALITATE
 
MAE, atenționare de călătorie pentru 1 Mai

» 26 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
INTERNATIONALE
 
Macron: Să fim lucizi, Europa poate muri!

» 26 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
COPII SANATOSI
 
 Opt obiceiuri sănătoase în sarcină

» 26 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Sâmbătă, 27 aprilie, se redeschid Canionul și Tiroliana 7 Scări

» 26 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL NEAMT
 
Principalele proiecte ale candidatului PNL la Primăria Poiana Teiului

» 26 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL HUNEDOARA
 
Candidatul PNL la CJ Hunedoara: Județul merită să fie condus de o echipă liberală vizionară

» 25 Aprilie 2024 | Comentarii 0