Adaugat:
10 Iulie 2017
Actualizat:
10 Iulie 2017
Sarmalute de cas cu stevie
- Se aleg foile de stevie, se spala si se oparesc in bors, apoi se scurg. Se amesteca 300 g cas dulce framantat cu 3 linguri de gris, 2 oua, marar tocat si sare.
- Se fac sarmalutele cu aceasta compozitie.
- Se pun intr-o forma rezistenta la foc: un strat de foi de stevie tocate, apoi sarmalutele si deasupra iar foi tocate. Se adauga o lingura de grasime, bors indoit cu apa, cat sa le acopere, se pune capacul si se adauga la cuptor, sa fiarba incet. Cand sunt aproape gata se toarna deasupra o ceasca de smantana si se continua fierberea fara capac.
- Se servesc la masa in vasul in care s-au pregatit.
Sursa Foto: http://retetaculinara.com/wp-content/uploads/2012/08/Sarmalute-de-stevie-cu-cas.jpg