Se pun intr-un castron o ceasca de faina, 2 oua, o lingurita de zahar si o ceasca de lapte.
Se amesteca pana se obtine o compozitie omogena, de consistenta unei smantane. Se lasa sa se odihneasca.
Se pune o tigaie la foc si se unge cu grasime. Cand grasimea este incinsa, se toarna o jumatate de polonic din compozitia preparata, miscand repede tigaia, ca sa se acopere tot fundul. Se aseaza din nou tigaia pe foc. Cand clatota s-a rumenit pe o parte, se intoarce pe cealalta prin saltarea tigaii sau cu ajutorul unui cutit cu lama lata. Cand s-a rumenit si se partea aceasta, se rastoarna pe o farfurie. Se fac astfel, pe rand, clatitele, asezandu-se una peste alta.
Continuând să utilizați site-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor pentru a îmbunătăți navigarea site-ului, pentru a analiza utilizarea site-ului și a asista la eforturile noastre de marketing. Sunt de acord