Româncele au schimbat, de-a lungul timpului, reÈ›eta salatei de boeuf È™i unele rezultate au fost bune, altele însă au lăsat de dorit. Dacă vrei să faci o salată de boeuf tradiÈ›ională, È›ine cont de aceste sfaturi:
1. Carne de vită
A fost înlocuită cu cea de pui sau curcan din diverse motive, însă de principiu salata de boeuf se face cu carne de vită fiartă bine (cu condimente), scursă È™i tăiată cubuleÈ›e. Se poate folosi È™i carne de viÈ›el foarte fragedă. Carnea de vită se potriveÈ™te cel mai bine cu sosul acriÈ™or È™i cu restul ingredientelor din salata de boeuf.
2. Cartofi roșii
Cei albi se înmoaie prea mult È™i se zdrobesc când amesteci salata. Cartofii roÈ™ii se taie mai uÈ™or în cubuleÈ›e; nu uita să-i fierbi în coajă.
3. Pune rădăcinoase în loc de mazăre
Mazărea nu există în reÈ›eta originală. Din cauza gustului ei deosebit, ea schimbă cu totul aroma salatei de boeuf È™i, în plus, poate fi mai greu de digerat de cei cu probleme cu stomacul. FoloseÈ™te morcovi, păstârnac, rădăcină de pătrunjel, rădăcină de È›elină. Rădăcinoasele se potrivesc È™i cu carnea de vită, mai bine decât mazărea.
Te-ar putea interesa: Trucuri care te ajută să ieÈ™i mereu bine în fotografii!
Ne poÈ›i urmări pe Facebook sau poÈ›i descărca aplicaÈ›ia gratuit È™i te anunțăm noi când apare ceva nou!
Sursa foto: https://www.impact.ro/reteta-salata-de-boeuf-prea-putine-gospodine-tin-cont-de-acest-detaliu-doar-asa-iese-buna-277306.html