Iată o rețetă delicioasă de supă cremă de ciuperci de post. Ciupercile sunt foarte sănătoase, pline de nutrienți și gustoase. Această rețetă de post se prepară rapid, din puține ingrediente, dar este foarte delicioasă.
Ai nevoie de (pentru patru porții):
- 500 grame ciuperci;
- 2 cartofi;
- 2 cepe;
- 100 ml ulei;
- 3 căței de usturoi pisați;
- 3 lingurițe de făină;
- 800 ml supă caldă de legume;
- sare, piper negru măcinat, pătrunjel.
Cum se prepară: Cartofii se curăță, se spală È™i se pun la fier tăiaÈ›i în patru. Într-o oală se căleÈ™te ceapa, iar după ce s-a înmuiat se adaugă ciupercile spălate È™i tocate după plac. Se sotează bine, cu sare È™i piper, amestecând din când în când, timp de 5 minute. Se pune făina, se omogenizează È™i apoi se toarnă supa de legume È™i se lasă la fiert 15 minute. Se adaugă cartofii fierÈ›i, usturoiul È™i se dă la blender, se asezonează È™i pe deasupra, în farfurie, se presară puÈ›in pătrunjel verde.
Te-ar putea interesa: Idei de ținute elegante și confortabile pentru zilele călduroase de vară!
Ne poÈ›i urmări pe Facebook sau poÈ›i descărca aplicaÈ›ia gratuit È™i te anunțăm noi când apare ceva nou!
Sursa foto: https://sodelicious.ro/retete/supa-crema-de-cartofi-si-ciuperci/