Pizza este preparatul îndrăgit peste tot în lume, din cauza versatilității sale È™i, bineînÈ›eles, a gustului incontestabil de bun. Fie că este cu pepperoni, ciuperci sau cu mai multe tipuri de brânză, pizza se poate consuma în orice zi, la orice oră.
Dacă preferi să o prepari în casă È™i eÈ™ti adepta reÈ›etelor noi È™i a combinaÈ›iilor inedite, iată câteva idei de ingrediente pe care le poÈ›i folosi drept topping pentru pizza:
1. Ceapă caramelizată, mere È™i brânză de capră
Rezultatul va fi unul savuros, atunci când toate aceste ingrediente se gătesc peste blatul de pizza, cu puÈ›in cimbru peste.
2. CârnaÈ›i, bacon, ouă prăjite È™i parmezan
CombinaÈ›ia, fără parmezan, este specifică micului dejun englezesc, de aceea această pizza se numeÈ™te Breakfast pizza. Dat fiind faptul că este bogată în calorii, se recomandă să fie mâncată în prima parte a zilei.
3. Pui, curry, arahide roșii
O pizza cu savori italiene È™i indiene. Puiul trebuie gătit în curry cu arahidele roÈ™ii, după care se pune peste blatul de pizza pentru coacere, împreună cu frunze de busuioc.
Te-ar putea interesa: De ce nu este indicat să consumi fructe seara!
Ne poÈ›i urmări pe Facebook sau poÈ›i descărca aplicaÈ›ia gratuit È™i te anunțăm noi când apare ceva nou!
Sursa foto: https://best.2022clearanceonline.ru/category?name=hjemmelaget%20pizza%20topping