Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Turism
 
TERMENI SI CONDITII - TURISM
Adaugat: 20 Iulie 2013    Actualizat: 23 Iulie 2013
 
StangaStanga
DreaptaDreapta

Termeni si conditii:

Prezentul document pune la dispozitia utilizatorilor prin continutul sau Regulamentul privind Termenii si Conditiile de utilizare a categoriei TURISM din pagina web Romaniamama.ro. Acesti Termeni si Conditii reprezinta contractul intre Utilizator si agentia RO Magna Tour Express SRL prin site-ul Romaniamama.ro, categoria TURISM si este guvernat de legile din Romania. Va rugam cititi cu atentie acesti Termeni si Conditii contractuale inainte de a utiliza categoria TURISM din pagina web Romaniamama.ro.

Utilizand acest Site (romaniamama.ro, categoria TURISM) sunteti de acord in totalitate cu acesti Termeni si Conditii, fara nici o alta restrictie. Daca nu sunteti de acord cu unul din punctele descrise, nu puteti utiliza categoria TURISM din acest site in nici un fel.

RO Magna Tour Express SRL prin categoria TURISM din pagina web Romaniamama.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza oricand Termenii si Conditiile referitoare la utilizarea categoriei TURISM din site (servicii, informatii etc.), fara notificare prealabila catre Utilizatori.

Date agentie de turism:

SC RO MAGNA TOUR EXPRESS SRL

Adresa: Strada 1 Decembrie 1918, nr. 16, bl. 20A, sc. A, et. 1, ap. 7, Campina – Prahova

Telefon / Fax: 0344.566.202

Mobil: 0724.240.033

E-mail: turism@romaniamama.ro

C.U.I: 31903475

Nr. Reg.: J29/971/2013

Licenta Turism nr.: 6933

Brevet Turism: 21557 / 13.09.2012

Polita Asigurare: seria I, nr. 27614 / 10.07.2013

Emitent Polita: ASIGURARE – REASIGURARE OMNIASIG S.A

Categoria TURISM din pagina web Romaniamama.ro va este oferita de RO Magna Tour Express, cu sediul in Str. 1 Decembrie 1918, nr. 16, bl. 20A, sc. A, et. 1, ap. 7, Campina, jud. Prahova. Va rugam sa notati ca toata corespondenta privind Serviciul de Relatii cu Clientii va trebui trimisa la aceasta adresa.

Servicii:

Pagina de web Romaniamama.ro, prin categoria TURISM, va pune la dispozitie un sistem automat (motor de cautare), care va ofera posibilitatea de a cauta si verifica disponibilitati pentru bilete de avion si cazari si va permite sa efectuati rezervarea dorita direct de pe site in timp real. RO Magna Tour Express SRL nu este responsabila pentru aptitudinile utilizatorului de a accesa sau utiliza categoria TURISM din site si nici pentru esecurile/erorile generate si nu garanteaza ca site-ul nu poate fi afectat de virusi sau alte actiuni care pot genera defectiuni sau pierderi. Proprietarul isi rezerva dreptul de a modifica continutul si formatul categoriei TURISM a paginii web Romaniamama.ro in orice moment fara a fi limitat in vreun fel, avad dreptul de a intrerupe sau restrictiona temporar/permanent, fara notificari prealabile, serviciile de turism puse la dispozitia publicului.

RO Magna Tour Express actioneaza ca si agent pentru terti furnizori cum sunt: liniile aeriene, hoteluri, companii de inchiriat masini, altii (Furnizori de Servicii Turistice). RO Magna Tour Express nu isi asuma nici o responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Furnizorii de Servicii Turistice si nu garanteaza in nici un fel (explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciile reflectate in categoria turism de pe acest site.

Informatii publicate pe Site – categoria TURISM:

Continutul este protejat prin legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe cu modificarile si completarile ulterioare.

Sunt strict interzise:

- orice fel de transmiteri prin posta electronica utilizand date preluate in mod direct sau indirect de pe categoria turism din pagina web Romaniamama.ro fara acordul scris al proprietarului;

- orice fel de modificari, alterari, de date sau impiedicari de folosire partiala sau totala a datelor furnizate in categoria turism din pagina web Romaiamama.ro;

- orice fel de transferuri de date, fara autorizarea expresa a proprietarului;

- copierea, reproducerea sau extragerea materialelor (text sau poze) pentru a fi utilizate in scopul obtinerii de avantaje economice;

- realizarea de interconectari intre pagina de web Romaniamama.ro si alte pagini web, fara acordul proprietarului;

- orice fel de transferuri de dat, modificari, alterari, de date sau impiedicari de folosire partiala sau totala a datelor furnizate in categoria TURISM din pagina web Romaniamama.ro.

Pentru orice incalcare a drepturilor sale, proprietarul are dreptul sa actioneze pe cale civila si/sau penala potrivit legislatiei in vigoare. RO Magna Tour Express SRL are dreptul de a solicita sanctiuni impotriva oricarui tert a caror actiuni sunt de natura sa puna in pericol in orice mod pagina web Romaniamama.ro sau sa-i afecteze securitatea si/sau credibilitatea.

RO Magna Tour Express SRL ofera prin intermediul categoriei TURISM din pagina web Romaniamama.ro informatii cu titlu general, cu scop consultativ, care pot fi modificate oricand si este necesar sa verificati daca informatiile sunt de actualitate cu Furnizorul de Servicii Turistice, ambasada sau biroul de turism de la destinatie. RO Magan Tour Express SRL prin pagina web Romaniamama.ro nu asigura nici o garantie cu privire la aranjamentele documentelor de calatorie, respectiv pasaport, viza, vaccinuri necesare etc. si este responsabilitatea utilizatorului sa se asigure ca va calatori in conformitate cu masurile aplicabile acestor ducumente de calatorie. Romaniamama.ro nu garanteaza ca informatiile de pe site (incluzand, dar fara limitare, tarifele, descrierile sau datele) nu pot avea erori sau lipsuri si se vor corecta de indata ce ne sunt aduse la cunostinta.

Daca considerati ca textele sau fotografiile publicate in categoria TURISM din pagina web Romaniamama.ro incalca legea dreptului de autor, va rugam sa ne sesizati acest lucru prin formularul de contact, prin e-mail sau telefonic, mentionand pagina si continutul care contravin legii. Romaniamama.ro utilizeaza materiale promotionale puse la dispozitie de terti si nu poate controla sau verifica originea acestora. Orice material ilegal va fi retras imediat de pe site.

In categoria TURISM din pagina web Romaniamama.ro, RO Magna Tour Express poate gazdui materiale publicitare apartinand unor terti, inclusive bannere publicitare care pot face conexiune cu alte pagini web apartinand unor terti. Accesarea acestor pagini nu intra sub raspunderea RO Magna Tour Express SRL sau a proprietarului, facandu-se pe propria raspundere a utilizatorului respectiv.

Conditiile Furnizorilor de Servicii Turistice:

Orice rezervare efectuata pe Site va fi considerata drept intentia Dumeavoastra de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic de la Furnizorul de Servicii Turistice. Daca cererea dumneavoastra  va fi acceptata, veti primi un e-mail de confirmare de la RO Magna Tour Express SRL si va intra in vigoare acest contract. Toate serviciile turistice publicate pe site sunt in functie de disponibilitatea Furnizorilor de Servicii Turistice. Termenii si conditiile Furnizorului de Servicii Turistice se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui site.

Termenii Furnizorilor de Servicii Turistice pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale.

La momentul navigarii Dumeavoastra in Site, veti putea observa referiri catre diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni dar, va rugam luati legatura cu RO Magna Tour Express SRL (turism@romamiamama.ro) pentru detalii complete.

Sunteti direct responsabil pentru respectarea conditiilor impuse de Furnizorul Serviciilor Turistice privind timpii de check-in si check-out.

Anulari/Modificari:

In cazul in care doriti anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat (si Furnizorul de Servicii Turistice permite acest lucru), este responsabilitatea Dumeavoastra de a informa online, in scris sau telefonic RO Magna Tour Express SRL despre intentiile Dumeavoastra. In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula/ modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni.

RO Magna Tour Express SRL sau Furnizorul de Servicii Turistice accepta toate formele de cereri scrise. RO Magna Tour Express SRL sau Furnizorul de Servicii Turistice nu pot anula/ modifica serviciul turistic inainte de a primi cererea dumneavoastra ferma. In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita, anulari, restituiri de sume, schimbari de nume), RO Magna Tour Express SRL isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Aceste taxe difera fata de taxele impuse direct de catre Furnizorul de Servicii Turistice.

Plata:

Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe Site si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat. In functie de termenii si conditiile impuse de hoteluri, la momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuata in contul RO Magna Tour Express SRL. RO Magna Tour Express SRL nu-si asuma nici o obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente serviciilor turistice comandate.

Plata se poate efectua cu principalele carti de credit recunoscute si prezentate detaliat pe Site.

RO Magna Tour Express SRL sau Furnizorul de Servicii Turistice isi rezerva dreptul de a incasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot sa apara la momentul rezervarilor prin cartile de credit. In acest caz veti fi informat despre comisioanele aplicabile. RO Magna Tour Express SRL isi rezerva dreptul de a transfera costurile generate de penalizarile de charge back. Daca rezervarea Dumneavoastra este platita cu cartea de credit a unei alte persoane, ne rezervam dreptul de a cere o autorizatie scrisa din partea acelei persoane.

In cazul in care emitentul cartii Dumeavoastra de credit o cere, RO Magna Tour Express SRL sau Furnizorul de Servicii Turistice isi rezerva dreptul de a trimite biletele, voucher-ele sau alte documente de calatorie la adresa Dumeavoastra declarata la momentul emiterii cartii de credit. Informatia eronata despre aceasta adresa se poate reflecta in anularea rezervarii, intarzierea livrarii documenteleor de calatorie si poate determina cresterea tarifului confirmat. Va rugam sa va asigurati ca detaliile adresei dvs. de facturare se potrivesc cu cele de pe extrasul Dumneavoastra de cont.

In plus, pentru a minimiza efectele incercarii de fraudare a cartii dvs. de credit, inainte de a emite documentele de calatorie, ne rezervam dreptul de a efectua verificari aleatorii, de a cere dovada adresei dvs. si o copie a cartii de credit, precum si un extras de cont recent. Toate tarifele si taxele pot fluctua datorita modificarii cursului de schimb.

Obligatiile utilizatorului – categoria TURISM:

Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):
- responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau numele dumneavoastra
- aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de initia actiuni juridice
- garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dumneavoastra sau membrii familiei dumneavoastra
- neutilizarea site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezevari false sau frauduloase.
- interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii.
- obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in site.

Confidentialitate:

Sunteti de accord cu utilizarea informatiilor Dumneavoastra personale de catre RO Magna Tour Express SRL prin pagina web Romaniamama.ro in concordanta cu termenii si in scopul declarat stipulate in Politica de confidentialitate de mai jos:

Romaniamama.ro utilizeaza tehnologie securizata pentru a proteja informatiile Dumneavoastra personale si tranzactiile financiare. Daca alegeti plata cu cartea de credit, detaliile cartii Dumenavoastra de credit sunt criptate in timpul tranzactiei, determinand o securitate marita. S utilizeaza tehnologia Secure Socket Layer (SSL) care asigura o securitate marita proceselor de achizitionare online prin intermediul cartii de credit.

Orice informatii cu character personal comunicata cu ocazia utilizarii categoriei TURISM din pagina web Romaniamama.ro este supusa regimului juridic prevazut la dispozitiile legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu character personal si libera circulatie a acestor date.

RO Magna Tour Express SRL respecta intimitatea fiecarei personae care viziteaza categoria TURISM din pagina web Romaniamama.ro.

 

Forta majora:
RO Magna Tour Express SRL nu este responsabila in cazul petrecerii unor evenimente cauzate de forta majora. Evenimentele majore includ, dar fara a se limita, interventii guvernamentale, razboaie, rapiri, incendii, inundatii, accidente, furtuni, greve, atacuri teroriste sau actiuni industriale care pot afecta categoria TURISM din pagina web Romaniamama.ro sau furnizorii sai.

Notificari:

Orice problema sau sugestie cu privire la categoria TURISM din pagina web Romaniamama.ro se poate face in scris la adresa de mail turism@romaniamama.ro de catre utilizatori.


Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Video Games Museum se va deschide în București, de către Asociația...
 
Ediția a XVII-a a Festivalului Clătitelor de la Prejmer are loc pe 6...
 
A început „răsfățul culinar într-un peisaj de primăvară”.
 
Un traseu dedicat bărcilor nepoluante se va deschide în Delta Dunăr...
 
Evenimentul se va desfășura până pe 21 aprilie.
 
Alternativă la orașele aglomerate de pe Valea Prahovei.
 
A fost deschisă expoziția „Chipuri și veșminte din Șchei”, di...
 
Curio Collection by Hilton se va deschide în această vară, la Timi...
 
 
 
 
DECONCENTRATE
 
Climatolog, despre schimbarea radicală a vremii: E un semnal de alarmă!

» 19 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
ACTUALITATE
 
Ciucă spune de ce armata NU va fi obligatorie în România, în următorii doi ani

» 19 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
INGRIJIREA TENULUI
 
Produse care, folosite pe ten, provoacă iritații și acnee

» 19 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Autobuzele etajate vor fi scoase pe traseu, în Constanța, pentru minivacanța de Paște
CONSTANTA
» 19 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL CLUJ
 
Urmează să se pregătească șantierul pentru Spitalul Regional de Urgență Cluj

» 19 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL BISTRITA NASAUD
 
O nouă parcare se amenajează în Bistrița: „Continuăm în ritm susținut...”

» 18 Aprilie 2024 | Comentarii 0