Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Stiri
 
ACTUALITATE
Adaugat: 09 August 2018

      În urma ultimelor declarații venite din partea grupărilor care vor participa la evenimentul care se anunță pentru mâine, 10 august 2018, nu putem să nu ne gândim că se va ajunge la violență. Membrii #rezist, #NextLevel și alte câteva personaje dubioase care s-au făcut cunoscute printr-un limbaj obscen, fac amenințări serioase la adresa politicienilor, jandarmilor și mai nou la adresa oamenilor normali care nu le împărtășeșsc viziunea.

      Este cert, întradevăr, că PSD-ul nu este demn să conducă România, că nu a adus nicio schimbare în bine de când este la guvernare, dar asta nu înseamnă că trebuie să tolerăm, să acceptăm personaje precum Mălin Bot, membrii #rezist, membrii #NextLevel care promovează asemenea mizerii, asemenea limbaj dăunător și o lipsă gravă de cultură și educație.

      Oare combinația Cioloș-USR să fie în spatele acestor mișcări? Mare parte din aceste gânduri și porniri spre violență au început din cauza inițiativei „Fără penali în funcții publice” demarată de USR. Oare membrii USR s-au gândit la consecințele exagerării unei astfel de campanii? Cum pot inițiatorii petiției să stea liniștiti când au instigat atât de multe persoane, care, după cum am văzut cu toții la TV, au un comportament instabil, predispus la violență? Huliganii din #rezist, alături de Mălin Bot cel care se consideră un mare jurnalist în `căutarea dreptății`, nu mai au nicio rușine și spun în direct: „Mă ați semnat inițiativa aia „Fără penali în funcții publice”? Sau ce **** *** vorbim aicea?”. Uite cine strigă „fără penali” când defapt ei sunt mai mult decât penali pentru că vor să distrugă viitorul și liniștea unei țări întregi! Toată acțiunea lor se bazează numai pe cuvinte obscene. Soros tu ești implicat și de această dată? Oare acestea sunt `valorile` pe care le promovează Soros cu ajutorul fundațiilor lui? Oreste și tu ești pedagog în gruparea celor care duc România la cel mai groaznic nivel de incultură?

      Ovidiu Grosu se gândește însă mult mai departe: „Indiferent ce se va întâmpla atunci noi suntem în legitimă apărare”. Cum să nu ne gândim că astfel de oameni sunt folosiți pentru a crea haos, pentru a destabiliza o țară întreagă? Cum să nu ne gândim că poate fi mâna lui Soros? Grosu se vede îndreptățit să ia viața forțelor de ordine dacă se interpun în „revoluția” lui: „oricine va încerca să reprime aceste manifestări, va fi judecat de Tribunalul Penal Internațional, pentru că avem drept inclusiv să ucidem (…) dacă jandarmul îmi pune bastonul în gât sau pistolul în cap eu am dreptul să îi iau viața!” Chiar dacă se autointitulează „adevăratul organizator al protestului diasporei din 10 august” știm cu toții că cineva se folosește de el. Unde ajunge România cu astfel de oameni? Ce fel de sprijin au astfel de personaje, și de la cine, de vor să protesteze sub sloganul „Flăcări, fum și sânge pe străzi”? De ce nu îi declarăm persoane non grate pe acești indivizi care dăunează atât de mult țării noastre și mai grav copiilor noștrii și viitorului lor? Nu ar fi mai bine ca acești indivizi să aibă interzis să mai apară în ziare, la posturi TV sau la radio, și astfel copiii care reprezintă viitorul țării să nu mai asculte și să nu mai vadă astfel de orori?

      Cel mai rău este că românii din diaspora sunt păcăliți să ia parte la un eveniment care poate oricând să degenereze, și să rezulte în pierderi de vieți omenești din toate taberele. Pentru a instiga atât de multă lume la violență, trebuie să ai o minte întunecată, o putere financiară enormă și planuri ascunse de a schimba radical lumea și guvernele naționale. Nu se încadrează Soros în această descriere? Oare influența lui a devenit din ce în ce mai mare și la noi în țară? Viitorul nostru cine îl distruge? Oare Soros destabilizează și țara noastră? Cioloș, Soros, Bot, Oreste, USR, #rezist, #NextLevel, Barna, Grosu unde duceți România? Ați vândut-o? Oare nu sunteți voi mai nocivi decât PSD prin ceea ce faceți, prin faptul că manipulați milioane de români adevărați? Da, și PSD-ul este nociv, dar nu credeți că voi ați mers mult prea departe?


Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Catalogul electronic, tot mai aproape de realitate
Ministerul Educației a pus în consultare publică proiectul de Ordin...
 
CFR Călători: Mai multe trenuri vor circula în minivacanța de 1 Mai și Paște
CFR Călători a anunțat suplimentarea numărului de trenuri în peri...
 
MAE, avertisment pentru români în contextul conflictului dintre Israel și Iran
Alertă de călătorie și îndemn la precauție.
 
Ce spune Iohannis despre candidatura la șefia NATO: Da, știu că sunt afirmații..
Președintele României vorbește despre candidatura pe care și-a dep...
 
Anunțul șefei CNAS: Românii neasigurați vor avea aceleași drepturi ca cei asigurați
Valeria Herdea a anunțat că noul contract aduce aceleași beneficii ...
 
4.000 de locuințe vor fi expropriate pentru realizarea drumului expres Arad – Oradea
CNAIR a anunțat decizia de a expropria aproximativ 4000 de imobile pe...
 
Ministerul Investițiilor, detalii despre tichetele sociale și cardurile de energie
Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a anunțat când va...
 
Permisele auto se vor putea obține și online. Propunere a șefului MAI
Ministrul Afacerilor Interne a realizat un proiect de ordin care aduce...
 
 
 
 
ECONOMIE
 
S&P a reconfirmat ratingul suveran al României. Boloș: Autostrăzi, școli, spitale, rețele de apă și canalizare…

» 16 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
INTERNATIONALE
 
Ambasadorul Israelului în România: Iran trebuie să plătească pentru ce a făcut!

» 15 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
5 lucruri pe care un prieten adevărat nu ar trebui să le spună

» 16 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Mangalia, cea mai veche stațiune de la mare din România și singura cu izvoare minerale
CONSTANTA
» 15 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL VALCEA
 
Dumitru Copăceanu a fost desemnat de PNL Vâlcea candidat la Primăria comunei Bunești

» 15 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL SATU MARE
 
Primăria Satu Mare anunță începerea acțiunilor de dezinsecție

» 12 Aprilie 2024 | Comentarii 0