Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Google Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
Adresa de email:                                      Parola:
Stiri
 
POLITICA
Adaugat: 08 Noiembrie 2018    Actualizat: 08 Noiembrie 2018

Comentarii 0 Comentarii

      Bogdan Hutuca, deputat PNL, a alcătuit un top al minciunilor, pentru Ziare.com, spuse de ministrul Eugen Teodorovici în timp ce zâmbea la cameră; ministru care s-a alăturat ``campionilor filosofiei `după noi potopul` Liviu Dragnea și Darius Vâlcov`` care prin celebrul program de guvernare au aruncat România în haos.

 

      Liberalul a evidențiat toate problemele grave din economie și nu numai, împrumuturile de miliarde de euro, școlile care se prăbușesc din lipsă de renovare, spitalele regionale care vor să fie construite prin parteneriat public-privat în loc de fonduri europene, lipsa autostrăzilor care împiedică dezvoltarea României, la toate acestea ministrul Finanțelor ``nu numai că a intrat în acest joc, ba chiar l-a întreținut cu minciuni și glumițe ce au avut doar scopul de a arunca și mai mult fum în jurul uneia dintre cele mai dezastruoase guvernări din istoria României.``

 

      ``Un top al minciunilor:

 

      1. Pe 22 octombrie, Teodorovici ne explica cum va plafona prețul la carburanți. (...) Discutată și uitată.

      2. Pe 9 octombrie Teodorovici ne vorbea despre reducerea aparatului bugetar. ``Nu trebuie să fie mulți, dar trebuie să fie mai eficienți``. Realitatea? PSD și ALDE au extins aparatul bugetar și continuă să o facă prin angajări reale sau fictive după modelul `secretarele` lui Dragnea. Unde trecem și asta? V-ați prins, la discutate și uitate.

      3. Pe 8 octombrie, ministrul Finanțelor ne povestea cum va muta plata tuturor pensiilor pe carduri bancare. Dorința ministerului era probabil aceea de a limita evaziunea fiscală făcută de pensionari atunci când își cumpărau leușteanul din piață. Doar că avem o problemă. Mare. În mediul rural nu există aproape deloc ATM-uri, iar asta înseamnă că pensionarii ar fi fost obligați să meargă la oraș pentru a-și scoate banii de pe card. Discutată și uitată.

      4. Pe 3 octombrie, Teodorovici ne promitea că va susține inițiativa PNL care spunea că impozitul pe venit va rămâne 100% în cadrul comunității locale. Premierul Dăncilă a dat însă aviz negativ propunerii PNL, iar Teodorovici a promis că va face acest lucru prin OUG. Probabil însă că și ordonanța a fost uitată prin vreun sertar.

      5. Pe 11 septembrie 2018 ne spunea că dorește să elimine supraacciza pe carburanți, măsură luată de guvernele PSD. De două ori. (...) Efectul acestei supraaccize a fost acela să România a cunoscut cea mai mare creștere a prețului la carburanți din Uniunea Europeană. În plus, măsura a menținut constant o presiune inflaționistă. În curând vom avea litrul de benzină peste 6 lei. Ce s-a ales de această promisiune? Nimic. Discutată și uitată.

      6. Pe 17 iulie 2018 Teodorovici ne amenința cu o amnistie fiscală. Ni s-a spus atunci ba că e o amnistie ce vizează pe toată lumea, ba că e doar pentru companiile de stat. Singurul efect a fost acela că unele companii au încetat să-și mai plătească taxele către stat, în speranța că amnistia le va salva și pe ele. Discutată și uitată.

      7. Pe 6 iunie, același Teodorovici ne promitea că va cumpăra scanere pentru vămi, pentru a lupta cu evaziunea. Realitatea? În toate vămile românești funcționează un singur scaner. Și nu știu de ce, dar am senzația că marii evazioniști nu intră pe acolo. O altă idee scanată și uitată.

      8. Pe 4 iunie 2018 Teodorovici ne amenința cu un nou cod fiscal care urma să aducă o relaxare în domeniul fiscalității. De atunci nu a fost prezentat niciun proiect și nimeni în Ministerul Finanțelor nu a primit sarcina de a lucra la un astfel de proiect. Știm unde trecem și asta.

      9. În 28 martie, ministrul Teodorovici ne promitea că în acest an ne vom putea plăti obligațiile fiscale ``online și de pe telefonul mobil``. Discutată (pe whatsapp probabil) și uitată.

 

      (...) Nu îl înțeleg pe Eugen Teodorovici. În loc să iasă la fiecare 2-3 zile cu câte un mesaj de genul acesta, putea să-și vadă liniștit de treabă și să finalizeze 2-3 reforme în minister. Atât, dou-trei. (...) A preferat să se integreze în mașina de fum a social democraților. (...) Mai nou, ne spune că vom vedea până la sfârșitul anului o reformă majoră la ANAF. De data aceasta, nu ne mai spune despre ce e vorba. (...) ``Aveți încredere`` e tot ce ne cere ministrul. Avem, cum să nu? Nu e ca și cum ne-a păcălit vreodată până acum.`` a scris Bogdan Hutucă pentru Ziare.com.

 

 

Sursa foto: ://evz.ro/deputatul-pnl-bogdan-hutuca-atac-la-guvernarea-psd-alde.html


Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Cioloș, prezență penibilă la Ateneul Român
După ce a instigat pe cei câțiva oameni care protestau în fața At...
 
Manelistul DNA, „procurorul de elită” al lui Kovesi
Ciprian Man, unul dintre procurorii celebri din înregistrările odioa...
 
Legislația privind efectuarea ITP-ului s-a schimbat
Șoferii trebuie să cunoască schimbările suferite de legislația re...
 
CNAIR: Circulația rutieră se desfășoară în condiții de iarnă în toată țara
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a emis ...
 
Doctor în... minciună?
Se cere Ministerului Educației să-i retragă titlul de doctor în Ș...
 
Cioloș și partidul său de securiști, mesaj dur de la #rezist
Unul dintre membrii #rezist a postat un mesaj dur la adresa lui Dacian...
 
Consiliile locale, obligate să dea burse elevilor
Președintele României a promulgat o lege prin care Consiliile Locale...
 
România, tot mai vulnerabilă
Capital Economics atrage atenția asupra taxei bancare introduse de ac...
 
 
 
 
SANATATE
 
Modificări ale Contractului-cadru

» 24 Ianuarie 2019 | Comentarii 0
 
POLITICA
 
Cioloș, „ești penibil”

» 24 Ianuarie 2019 | Comentarii 0
 
EDUCATIE
 
Vineri, 25 ianuarie, nu se învață

» 24 Ianuarie 2019 | Comentarii 0
 
INTERNATIONAL
 
Avertisment cu privire la influența tot mai mare a Rusiei

» 24 Ianuarie 2019 | Comentarii 0
 
ECONOMIE
 
Ultimele modificări fiscale, un pas înapoi pentru România

» 24 Ianuarie 2019 | Comentarii 0