Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Google Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
Adresa de email:                                      Parola:
Stiri
 
ACTUALITATE
Adaugat: 02 Iulie 2018

Comentarii 0 Comentarii

      Când vine vorba de multimiliardarul Soros, întrebările nu se mai opresc. Cine este? De ce se implică în tot ce ține de mersul unei țări? De ce a fost primit, până acum, de nu mai puțin de 24 de ori oficial la Burxelles? El este în spatele protestelor de care am tot auzit, din întreaga lume? Cât de adevărat este faptul că el controlează și Banca Centrală Europeană? De ce un apolitic, un `filantrop` așa cum se consideră, este chemat ca sfătuitor la o reuniune oficială a unor instituții europene? Grupurile finanțate de el sunt cele care organizează proteste violente în care oamenii sunt bruscați?

      Cert este, că de numele său sunt legate multe controverse, mai ales atunci când vine vorba despre finanțările pe care le face prin „Fundația pentru o Societate Deschisă”, care de nenumărate ori s-a auzit că ar fi subvenționat acțiuni nu tocmai pașnice sau legale.

      Supranumit „omul care a spart banca Angliei”, amintim aici de anul 1992 în care a pariat împotriva lirei sterline și într-o singură zi a câștigat un miliard de euro iar moneda Angliei a ieșit din mecanismul de schimb valutar al UE, vine în fața Parlamentului European cu un ton de comandă și își impune părerile. Dacă ideile lui ar face viața mai bună pentru oamenii de pretutindeni, nu ne-am mai îndoi de intențiile lui. Dar în momentul în care se cere, spre exemplu, impunerea unor noi taxe sau acceptarea refugiaților ca migranți economici, te gândești că totul face parte dintr-un plan meschin prin care se vrea îngenuncherea întregii lumi, iar singura soluție `salvatoare` să vină tot de la el, și asta doar pentru a deține cât mai mult control.

      În Europa de Est este considerat inamicul public numărul 1, în Rusia are interzis, rețeaua sa fiind considerată „indezirabilă” pentru că Parchetul general a concluzionat că pune în pericol ordinea constituțională și securitatea Rusiei. Și ce a făcut Soros? L-a atacat pe Putin prin intermediul celor mai renumite publicații internaționale, că doar are puterea financiară necesară. În cea mai mare scurgere de informații din istoria jurnalismului (11,5 milioane de documete – scandalul Panama Papers) care a fost făcută publică de Consorțiul Internațional al Jurnaliștilor de Investigație, organizație finanțată parțial de Soros, au fost făcute dezvăluri despre politicieni, oameni din lumea fotbalului, și alte persoane importante din anturajul lui Putin. Oare așa se întâmplă cu toți cei care îl sfidează? Oare înainte de finanțarea unor huligani care să stârnească proteste, sunt denigrați lideri de țări? Sunt atacate public și terțe persoane?

      Pe bună dreptate se ridică atâtea semne de întrebare. Un personaj care are ca scop manipularea guvernelor naționale pentru a crește taxele, scăderea cheltuielilor pentru agricultură cu explicația că se pot importa alimente mai ieftine din alte părți ale lumii, nu vrea decât subjugarea democrației și instaurarea propriei dictaturi bolnave, care va transforma oamenii în niște roboței.

 

 

Sursa photo: //www.google.ro/search?biw=1920&bih=974&tbm=isch&sa=1&ei=05M5W8nIAo3UwALI07TIBw&q=george+soros+satana&oq=george+soros+satana&gs_l=img.3...116626.117891.0.118116.6.6.0.0.0.0.97.468.6.6.0....0...1c.1.64.img..0.1.97...0j0i30k1.0.vnwqAyilk0Q#imgdii=AXHjJ22j9EB6tM:&imgrc=hy8hW-DcwBaHvM:


Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Senatul a respins majorarea alocației pentru copii
Proiectul de majorare a alocațiilor pentru copii a fost respins de c...
 
Reacția lui Șerban Huidu când un internaut a spus că accidentul său a fost „o pedeapsă de la Dumnezeu”
„Șerban, acesta este un avertisment de la Dumnezeu”
 
Ion Țiriac: DNA și ANAF ne-au nenorocit
Într-un interviu acordat Antena 3, Ion Țiriac a dezvăluit, printre ...
 
Partidul Național Liberal se luptă, alocațiile se măresc
Amendamentul depus de liberalul Robert Sighiartău cu privire la major...
 
„Monico lasă șobolăniile”
Este posibil ca Monica Macovei să fie în spatele publicațiilor care...
 
Timmermans, „urmărește îndeaproape” toate statele UE!
Prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, continuă ...
 
Dacian Cioloș minte?
Dacian Cioloș încearcă cu toate forțele să se dezică de un trecu...
 
Andreea Bălan, atac subtil la adresa Biancăi Drăgușanu
„Nu ai cum să înjuri ca un birjar”
 
 
 
 
EDUCATIE
 
Structură an școlar 2019-2020. Școala va începe mai devreme

» 17 Februarie 2019 | Comentarii 0
 
ECONOMIE
 
ANAF renunță la popriri și introduce medierea

» 16 Februarie 2019 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Antibioticele nu ar mai trebui să poată fi cumpărate fără rețetă

» 15 Februarie 2019 | Comentarii 0
 
SHOWBIZ
 
Carmen Harra, dezvăluiri despre anul 2019

» 15 Februarie 2019 | Comentarii 0
 
ECONOMIE
 
Românii nu își permit să mănânce la restaurant

» 15 Februarie 2019 | Comentarii 0