Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Google Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
Adresa de email:                                      Parola:
Stiri
 
POLITICA
Adaugat: 14 Martie 2019

Comentarii 0 Comentarii

      Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, trebuie sancționat pentru comportamentul lipsit de civilizație pe care îl are la adresa unor membri ai Opoziției, este de părere Partidul Național Liberal. „Răspunsurile în zeflemea, dispreț și bătaie de joc” la adresa liberalilor Florin Cîțu și Siegfried Mureșan trebuie să ducă la demiterea acestuia, „obrăzniciile și golăniile de discotecar nu mai pot continua” susțin liberalii.

       „Atacurile suburbane, mizerabile, sub orice limită de bun simț și comportament civilizat ale ministrului Finanțelor Publice, Eugen Orlando Teodorovici la adresa parlamentarilor PNL, Florin Cîțu și Siegfried Mureșan, trebuie sancționate public drastic prin demiterea imediată din funcție. Golăniile și obrăzniciile lui Teodorovici arată disperare, incompetență și ticăloșie în fața unor critici argumentate venite din partea senatorului Florin Cîțu sau a europarlamentarului Siegfried Mureșan, care au scos la iveală jocurile suspecte făcute de Teodorovici din poziția ministru de Finanțe care asigură președinția Consiliului EcoFin în favoarea intereselor unor paradisuri fiscale de pe lista neagră a Uniunii Europene” se arată într-un comunicat transmis miercuri de PNL.

      Liberalii afirmă că Eugen Teodorovici trebuie să spună al cui a fost interesul de a cere o amânare în ce privește „lista neagră a paradisurilor fiscale” pentru că a trezit suspiciuni întemeiate. În loc să răspundă public, ministrul Finanțelor aduce jigniri personale celor care vor binele cetățenilor români în Parlamentul European dar și în cel al României, transmite PNL.

       „Ministrul Teodorovici trebuie să răspundă public al cui a fost interesul să ceară amânarea unei decizii privind lista neagră a paradisurilor fiscale boicotate de Uniunea Europeană. Să ne spună dacă el, Teodorovici, sau apropiații lui, Dragnea, Tăriceanu, Ponta, Vâlcov sau alții dintre cunoscuții lui au conturi în aceste paradisuri fiscale. În loc să răspundă acestor suspiciuni întemeiate de favorizare a unor infractori condamnați pentru spălare de bani, cu conturi în paradisuri fiscale interzise de Uniunea Europeană, ministrul Teodorovici prins cu alba-neagra în Consiliul Uniunii Europene, iese public cu tupeu nemărginit, vituperând acuzații fără sens și jigniri personale ordinare la adresa celor care se luptă pentru binele românilor atât în Parlamentul României cât și în Parlamentul European” se mai arată în comunicat.

      Din cauza interesului de a amâna votarea „listei negre a paradisurilor fiscale”, imaginea României a avut de suferit, mai ales acum în perioada Președinției Consiliului UE. Prin urmare, Partidul Național Liberal solicită premierului Viorica Dăncilă să inițieze demiterea din funcție a ministrului Finanțelor, Eugen Teodorovici.

      „Somăm premierul României, Viorica Dăncilă, să inițieze demiterea din funcție ministrului Teodorovici și să prezinte public mandatul României și justificarea acestuia la reuniunea Consiliului de miniștri ai Finanțelor din Uniunea Europeană cu privire la lista neagră a paradisurilor fiscale. Președinția română a Consiliului Uniunii Europene a fost deja târâtă într-un scandal european de proporții care plasează Guvernul României în zona statelor care protejează și încurajează spălarea de bani prin conturi offshore.


      Partidul Național Liberal se declară ferm împotriva acestei poziții exprimate de ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, la reuniunea EcoFin și condamnă folosirea președinției Consiliului UE pentru a servi interesele obscure ale unor grupuri de interese ale coaliției PSD-ALDE” conchide Partidul Național Liberal.


 

Sursa foto: ://www.realitatea.net/teodorovici_2183669.html


Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
„67% dintre judecători nu dau doi bani pe lege, 13% respectă selectiv legea și doar 20% o respectă integral”
Analistul Radu Soviani a publicat o statistică ce arată starea dezas...
 
„Când arestezi oameni că ai frustrări personale, înseamnă că ai probleme psihice”
Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat recent ...
 
Anca Serea, jignită după ce s-a aflat că e însărcinată a șasea oară
Cum a reacționat Anca Serea la toate răutățile care s-au spus desp...
 
Alex Bodi, dezvăluiri din relația cu Bianca Drăgușanu: „Unde merg eu, voi vedeți la televizor”
Alex Bodi a transmis un mesaj uluitor după ce i-a fost spart și ște...
 
Lazăr, vizat în 30 de dosare penale
Fostul Procuror General al României, Augustin Lazăr, este vizat în ...
 
Evaluarea Națională 2019, clasa a IV-a. Calendar și modele de subiecte
Elevii de clasa a IV-a încep marți Evaluarea Națională cu proba la...
 
Cât dă statului un antreprenor pentru angajatul său
România are cel mai mare cost pe angajat din Uniunea Europeană.
 
Ce poveste se ascunde în spatele numelui ales de Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva pentru fiul lor
Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr. au ales să-și numeacă fiul ...
 
 
 
 
DECONCENTRATE
 
Același produs alimentar - în România conține grăsimi vegetale, în Franța conține produs lactat

» 25 Mai 2019 | Comentarii 0
 
SHOWBIZ
 
Cât a investit Ruby până acum în casa cea nouă și ce așteaptă să gătească prima dată

» 24 Mai 2019 | Comentarii 0
 
SPORT
 
„Simt emoții, sper să câștig câteva meciuri”

» 24 Mai 2019 | Comentarii 0
 
ECONOMIE
 
Guvernul acuzat că vrea naționalizarea Pilonului II

» 24 Mai 2019 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Numărul infecțiilor intraspitalicești s-a dublat

» 24 Mai 2019 | Comentarii 0