Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Stiri
 
ACTUALITATE
Adaugat: 07 Aprilie 2019

       Cunoscutul regizor de teatru, actor și eseist român, Dan Puric, a acordat un interviu în care a vorbit, printre altele, despre ideologia neomraxistă a Comunității Europene, despre mentalitățile pe care vrea să le introducă în toate statele europene și despre blasfemiile pe care le propune cetățenilor europeni.

 

       „Comunitatea Europeană nu are o filosofie, are o ideologie, o ideologie de tip comunism albastru, adică neomarxistă. Un popor care este creștin ortodox, ca noi, are instincte extraordinare de alergie vizavi de comunism. Eu m-aș bucura foarte mult ca România să preia pe bune conducerea Comunității Europene pentru că în două trei luni Europa ar dispare. În mâna unor români neaoși de la noi, care fură și distrug totul, ar fi bine pentru Europa să cunoască puțin din devastarea autohtonă. Există o poveste bucovineană despre cum s-a format Pământul. Dumnezeu, bătrân de zile si obosit de muncă - Dumnezeu muncea în mentalitatea țăranului român - stătea pe o insulă mică de un metru. A ieșit Dracul din apă, și i-a spus: Măi frate, nu vrei să te ajut? Adică, cam același apel al Comunității Europene făcut față de peticul ăsta de pământ care e România! Dumnezeu care nu este o ființă democrată, ci este exponentul ierarhiei, i-a răspuns total nedemocratic: Bine măi, nefârtate!

 

       Comunitatea europeană este o cooperativă agricolă care nu are nimic în comun cu Europa adevărată! Care e viitorul unei grădini zoologice cu animale diferite care se sfâșie între ele într-un mod civilizat? Nu confundați Europa clasică, Europa culturii și civilizației cu acest construct! Pe la 1936 Nichifor Crainic spunea: Vrem o Europă unită, cu națiuni diferite și cu un cer comun! Adică cerul creștin!” spune Dan Puric într-un interviu realizat de Constantin Ghiță.

 

       Regizorul de teatru susține că actuala Comunitate Europeană propune cetățenilor ei numai blasfemii, prin această mentalitate a diversității de sex și atrage atenția că toate aceste „laboratoare demonice” sunt mascate cu drepturile omului și cu democrație.

 

       „Ceea ce ne propune Comunitatea Europeană astăzi, și cu diversitatea de sex și cu altele, sunt blasfemii! Mocănește se rezolvă treaba! Cel puțin dacă fac o revoltă, hai să fac una românească! Dacă tot îmi faci teoria „gender”, o să zic: Bă tu ce cauți pe-aici, bă tu ești sănătos la cap? Scurt! Unde s-a retras poporul ăsta când domnitorul era de proastă factură și asuprirea internațională era groaznică? În bordeiul familiei și în Biserică! Oculta internațională s-a prins de lucrul ăsta și atacă bordeiul, familia și credința! Noi nu mai suntem persoane, noi suntem atomi sociali. Când tu ești în raport cu Dumnezeu, tu ai putere personală, poți să dărâmi un imperiu de necredință! 12 desculți au răsturnat un imperiu! Ei vor să ne ucidă puterea personală, și atunci trebuie să analizăm laboratoarele astea demonice, satanice, marxiste în ultimă instanță: sunt pudrate cu drepturile omului și cu democrație!” susține Puric.

 

       „Țara asta întotdeauna a fost pradă. Cam cât s-a furat? În 480 de ani de strivire otomană, 270 de tone de aur. În 280 de ani de strivire și ocupație austro-ungară, 800 de tone de aur. În 114 ani de ocupație rusească în Bucovina, Moldova, 14 tone de aur. În 30 de ani, din 1990 până acum, s-a scos din România de 3,3 ori mai mult decât toți ăștia! Un om inteligent are o perspectivă asupra unui lucru. Un om mai puțin inteligent are o perspectivă mai mică. Altul și mai mică, până ajungi la un punct de vedere. Eu nu pot să-mi las perspectiva mea creștină în discuții de puncte de vedere. În Comunitatea Europeană sunt niște puncte de vedere care îmi parazitează perspectiva” explică Dan Puric.

 

       Potrivit acestuia, Comunitatea Europeană se teme de omul care are credință, de omul liber, și vrea să amestece popoarele între ele pentru a „distruge rădăcina”.

 

       „Savantul Grigore Moisil, minunea asta de om, când avea 8 ani, tot genial era, și a făcut o glumă cu profesorul de botanică: Domnul profesor, dumneavoastră puteți să faceți distincție între fân și paie? Nu! Boul da! Sub spectrul umanității vrei să faci o crimă împotriva umanității! Vrei să distrugi matca! Spinoza spunea că libertatea este necesitate cu rost. Rostul înseamnă matcă! Tu îmi ataci matca, îmi ataci libertatea de a fi român, libertatea de a fi ungur, de a fi francez. Hai să facem o bombă etnică; în poporul german, la români, hai să-i amestecăm... Nu aveți milă, nu-i primiți. Da` de ce dumneata ai declanșat războiul ăla? De ce tulburi familii germane, francezi, belgieni, români, bulgari unguri? Ei vor să distrugă rădăcina, etnicitatea noastră! Le e frică de libertate, de omul liber, de omul care are credință! Numai omul care instrumentalizează credința îți face rău, poate să facă inchiziții religioase sau ideologice. Dar un om adevărat credincios, nu face rău de când se naște, până moare. 

 

       Îmi aduc aminte de un interviu, luat de o fată de la o televiziune, unui moș prin sat. Moșul cred că ieșise de la porci, cu cizme, vai de capul lui, cu un fes, cu o geacă chinezească. Și ea, care era școlită pe la CNN și vroia să arate diferența între civilizarea României și gradul de retardare mintală în care suntem, ea nu știa că în spatele ei filma și Sfântul Vasile cel Mare, Sfântul Apostol Pavel, și zice: Bre, mata știi că noi am intrat în Uniunea Europeană? Și el a ridicat niște ochi așa ca două stele și a zis: Știu! Problema este să vedem când ieșim și din asta!! 

 

       Șandramaua asta de Comunitate Europeană o să se facă praf și pulbere!” conchide Dan Puric.

 

 

Sursa foto: ://www.evzmonden.ro/dan-puric-a-explodat-acuzatii-grele-un-compromis-tragic/


Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Circulație închisă, timp de 2 zile, pe Valea Prahovei
Marți și miercuri, 19 și 20 martie, se închide circulația pe DN1 ...
 
1 din 10 români suferă de boală cronică de rinichi fără să știe. Se pot face analize gratuite pentru depistarea precoce
Medicii avertizează că 1 din 10 români suferă de boală cronică d...
 
Premii în bani pentru elevii cu rezultate deosebite la olimpiade, oferite de Primăria Galați
Mai bine de 110 elevi din Galați vor primi bani pentru rezultatele bu...
 
Eurodeputat: Solicităm aderarea completă a României și Bulgariei la Spațiul Schengen
Gheorghe Falcă cere Consiliului European să decidă rapid asupra ade...
 
ANAF avertizează: Se trimit mesaje false și se cer informații despre facturile din sistemul e-Factura
Agenția Națională de Administrare Fiscală atrage atenția asupra u...
 
Lili Sandu a vorbit despre relația cu Bogdan Stelea: Eram un copil care i-a dăruit inima...
Lili Sandu a făcut mărturisiri în premieră despre relația cu fost...
 
Borrell: Următoarele luni vor fi decisive pentru războiul din Ucraina
Șeful diplomației europene crede că următoarele luni vor fi decisi...
 
 
 
 
DECONCENTRATE
 
ANAF avertizează: Se trimit mesaje false și se cer informații despre facturile din sistemul e-Factura

» 21 Martie 2024 | Comentarii 0
 
ACTUALITATE
 
Eurodeputat: Solicităm aderarea completă a României și Bulgariei la Spațiul Schengen

» 20 Martie 2024 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Curiozități și superstiții despre magnolii - florile feminității

» 21 Martie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
În mai se inaugurează Muzeul Ivan Patzaichin și un traseu verde numit „Delta lui Ivan”

» 21 Martie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL SALAJ
 
Primăria Municipiului Zalău face demersuri pentru fluidizarea traficului la ieșirea din oraș

» 21 Martie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL IASI
 
CJ Iași, pași mari spre rezolvarea transportului elevilor

» 20 Martie 2024 | Comentarii 0