Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Google Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
Adresa de email:                                      Parola:
Stiri
 
ACTUALITATE
Adaugat: 07 Aprilie 2019

Comentarii 0 Comentarii

       Cunoscutul regizor de teatru, actor și eseist român, Dan Puric, a acordat un interviu în care a vorbit, printre altele, despre ideologia neomraxistă a Comunității Europene, despre mentalitățile pe care vrea să le introducă în toate statele europene și despre blasfemiile pe care le propune cetățenilor europeni.

 

       „Comunitatea Europeană nu are o filosofie, are o ideologie, o ideologie de tip comunism albastru, adică neomarxistă. Un popor care este creștin ortodox, ca noi, are instincte extraordinare de alergie vizavi de comunism. Eu m-aș bucura foarte mult ca România să preia pe bune conducerea Comunității Europene pentru că în două trei luni Europa ar dispare. În mâna unor români neaoși de la noi, care fură și distrug totul, ar fi bine pentru Europa să cunoască puțin din devastarea autohtonă. Există o poveste bucovineană despre cum s-a format Pământul. Dumnezeu, bătrân de zile si obosit de muncă - Dumnezeu muncea în mentalitatea țăranului român - stătea pe o insulă mică de un metru. A ieșit Dracul din apă, și i-a spus: Măi frate, nu vrei să te ajut? Adică, cam același apel al Comunității Europene făcut față de peticul ăsta de pământ care e România! Dumnezeu care nu este o ființă democrată, ci este exponentul ierarhiei, i-a răspuns total nedemocratic: Bine măi, nefârtate!

 

       Comunitatea europeană este o cooperativă agricolă care nu are nimic în comun cu Europa adevărată! Care e viitorul unei grădini zoologice cu animale diferite care se sfâșie între ele într-un mod civilizat? Nu confundați Europa clasică, Europa culturii și civilizației cu acest construct! Pe la 1936 Nichifor Crainic spunea: Vrem o Europă unită, cu națiuni diferite și cu un cer comun! Adică cerul creștin!” spune Dan Puric într-un interviu realizat de Constantin Ghiță.

 

       Regizorul de teatru susține că actuala Comunitate Europeană propune cetățenilor ei numai blasfemii, prin această mentalitate a diversității de sex și atrage atenția că toate aceste „laboratoare demonice” sunt mascate cu drepturile omului și cu democrație.

 

       „Ceea ce ne propune Comunitatea Europeană astăzi, și cu diversitatea de sex și cu altele, sunt blasfemii! Mocănește se rezolvă treaba! Cel puțin dacă fac o revoltă, hai să fac una românească! Dacă tot îmi faci teoria „gender”, o să zic: Bă tu ce cauți pe-aici, bă tu ești sănătos la cap? Scurt! Unde s-a retras poporul ăsta când domnitorul era de proastă factură și asuprirea internațională era groaznică? În bordeiul familiei și în Biserică! Oculta internațională s-a prins de lucrul ăsta și atacă bordeiul, familia și credința! Noi nu mai suntem persoane, noi suntem atomi sociali. Când tu ești în raport cu Dumnezeu, tu ai putere personală, poți să dărâmi un imperiu de necredință! 12 desculți au răsturnat un imperiu! Ei vor să ne ucidă puterea personală, și atunci trebuie să analizăm laboratoarele astea demonice, satanice, marxiste în ultimă instanță: sunt pudrate cu drepturile omului și cu democrație!” susține Puric.

 

       „Țara asta întotdeauna a fost pradă. Cam cât s-a furat? În 480 de ani de strivire otomană, 270 de tone de aur. În 280 de ani de strivire și ocupație austro-ungară, 800 de tone de aur. În 114 ani de ocupație rusească în Bucovina, Moldova, 14 tone de aur. În 30 de ani, din 1990 până acum, s-a scos din România de 3,3 ori mai mult decât toți ăștia! Un om inteligent are o perspectivă asupra unui lucru. Un om mai puțin inteligent are o perspectivă mai mică. Altul și mai mică, până ajungi la un punct de vedere. Eu nu pot să-mi las perspectiva mea creștină în discuții de puncte de vedere. În Comunitatea Europeană sunt niște puncte de vedere care îmi parazitează perspectiva” explică Dan Puric.

 

       Potrivit acestuia, Comunitatea Europeană se teme de omul care are credință, de omul liber, și vrea să amestece popoarele între ele pentru a „distruge rădăcina”.

 

       „Savantul Grigore Moisil, minunea asta de om, când avea 8 ani, tot genial era, și a făcut o glumă cu profesorul de botanică: Domnul profesor, dumneavoastră puteți să faceți distincție între fân și paie? Nu! Boul da! Sub spectrul umanității vrei să faci o crimă împotriva umanității! Vrei să distrugi matca! Spinoza spunea că libertatea este necesitate cu rost. Rostul înseamnă matcă! Tu îmi ataci matca, îmi ataci libertatea de a fi român, libertatea de a fi ungur, de a fi francez. Hai să facem o bombă etnică; în poporul german, la români, hai să-i amestecăm... Nu aveți milă, nu-i primiți. Da` de ce dumneata ai declanșat războiul ăla? De ce tulburi familii germane, francezi, belgieni, români, bulgari unguri? Ei vor să distrugă rădăcina, etnicitatea noastră! Le e frică de libertate, de omul liber, de omul care are credință! Numai omul care instrumentalizează credința îți face rău, poate să facă inchiziții religioase sau ideologice. Dar un om adevărat credincios, nu face rău de când se naște, până moare. 

 

       Îmi aduc aminte de un interviu, luat de o fată de la o televiziune, unui moș prin sat. Moșul cred că ieșise de la porci, cu cizme, vai de capul lui, cu un fes, cu o geacă chinezească. Și ea, care era școlită pe la CNN și vroia să arate diferența între civilizarea României și gradul de retardare mintală în care suntem, ea nu știa că în spatele ei filma și Sfântul Vasile cel Mare, Sfântul Apostol Pavel, și zice: Bre, mata știi că noi am intrat în Uniunea Europeană? Și el a ridicat niște ochi așa ca două stele și a zis: Știu! Problema este să vedem când ieșim și din asta!! 

 

       Șandramaua asta de Comunitate Europeană o să se facă praf și pulbere!” conchide Dan Puric.

 

 

Sursa foto: ://www.evzmonden.ro/dan-puric-a-explodat-acuzatii-grele-un-compromis-tragic/


Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Boala puterii, tot mai răspândită la nivelul DNA
Șeful DNA Constanța a fost pus sub învinuire pentru abuz în servic...
 
Judecătoare, despre „secția ocultă” înființată de Kovesi în DNA
Judecătoarea Adina Daria Lupea susține că fosta șefă a DNA, Laura...
 
Kovesi, singurul magistrat care participa la întâlnirile private ale SRI
Au fost audiați noi martori în dosarul DNA deschis pe numele Laurei ...
 
Execuție prin aruncarea într-un bazin cu pești piranha
Kim Jong Un a executat un general aruncându-l într-un bazin cu peșt...
 
I-a interesat vreodată, cu adevărat, de alegători?
„Nu o să ne facă agenda alegătorii”
 
Rareș Bogdan, reacție dură după ce Comisia Europeană a deschis trei proceduri de infringement contra României
Europarlamentarul Rareș Bogdan critică dur coaliția PSD-ALDE după ...
 
Angajatorii nu atrag candidați nici pe salarii de 1.000 de euro
Angajatorii trag semnale de alarmă cu privire la criza forței de mun...
 
A încins atmosfera cu ținutele +18. Imagini de la concertul Deliei de la Baia Mare
Delia a susținut un concert de zile mari la Baia Mare. Fanii din prim...
 
 
 
 
ECONOMIE
 
Se schimbă regulile de furnizare a energiei electrice

» 19 Iunie 2019 | Comentarii 0
 
SHOWBIZ
 
Adriana Bahmuțeanu, de urgență la spital

» 18 Iunie 2019 | Comentarii 0
 
SPORT
 
Ce spune „Regele” despre naționala U21

» 18 Iunie 2019 | Comentarii 0
 
POLITICA
 
„Cred că omul nu-și dă seama cât este de penibil”

» 18 Iunie 2019 | Comentarii 0
 
ECONOMIE
 
Propunere pentru ieftinirea carburanților

» 18 Iunie 2019 | Comentarii 0