Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Stiri
 
PRIMARI
Adaugat: 19 Iunie 2013    Actualizat: 22 August 2013

Primarul mi-a promis 50 de miliarde pentru a renunta la candidaturã!

 

         Andrei Daniel – dezvãluiri-bombã

         DEZVÃLUIRI Andrei Daniel, candidatul independent sustinut de PP-DD Bârlad la functia de primar al Bârladului, a aruncat ieri o adevãratã bombã electoralã, dezvãluind mai multe ilegalitãti comise de actualul primar Constantin Constantinescu, pe timpul mandatului sãu. Astfel, Andrei Daniel a precizat cã este în posesia mai multor documente, o parte dintre ele fiind prezentate si jurnalistilor, prin care se dovedeste cã primarul Constantinescu a dat cadou un autoturism ARO apartinând primãriei, unui prieten din Deltã, acolo unde îsi tine barca sa, pe care o reparã cu banii Primãriei, adicã a bârlãdenilor. Andrei Daniel acuzã pe cei din fruntea PSD-ului bârlãdean cã au format o adevãratã mafie, „camora bârlãdeanã”, prin spaga cerutã oamenilor de afaceri. Finalul conferintei de presã a fost „exploziv”, Andrei Daniel prezentând un film fãcut cu telefonul mobil, unde se poate vedea o întâlnire a sa cu actualul primar, Titi Constantinescu, destul de intimã si care, din spusele sale s-a lãsat cu o „propunere indecentã”.

         Finalul acestei campanii electorale este unul asa cum toatã lumea se astepta: fulminant si exploziv. Andrei Daniel a organizat ieri o conferintã de presã la Poienita, exact pe locul de unde a plecat „rãzboiul” dintre el si actualul primar Titi Constantinescu. „Vedeti, aici este pus gazon, chiar pe locul <> unde vom face un loc de joacã pentru copii. Am tinut în mod special ca sã arãtãm cã acele acuzatii din 9 aprilie ale domnului primar nu sunt reale. Cât de curând vom face un loc de joacã modern pentru copii”, a spus Andrei Daniel.

         „Sistem mafiot creat la Primãria Bârlad de actualul primar”

         Andrei Daniel a venit ieri si cu câteva probe, pe care le-a arãtat mass-mediei prezente, probe considerate de el zdrobitoare, pentru a dovedi cã actualul primar încalcã grosolan legea. Toate aceste probe, precum si altele „secrete”, au fost trimise la DNA însotite de reclamatiile multor oameni, circa 100, asa cum reiese din cele declarate de Andrei Daniel. El a mentionat cã personal a vrut sã construiascã pe locul unde au chioscuri la piata bârlãdeanã mai multi comercianti, spatiile fiind ale firmei lui Andrei Daniel, un mall micut, dotat cu spatii civilizate si cu un cinematograf 3D, iar primarul l-a refuzat constant. „Încã din 2006 am înaintat la Primãria Bârlad un proiect prin care intentionam sã fac acest mall. Am primit si sesizãrile de la Primãrie, prin care se fãceau presiuni asupra comerciantilor sã plece de acolo. Actualul primar a creat un sistem mafiot de taxã de protectie, prin care nici o firmã care face afaceri în Bârlad nu poate avea acces la proiecte, la autorizatii decât dacã îi dã spagã si toti bârlãdenii si tot mediul de afaceri cunoaste aceastã situatie. Acest stil mafiot de taxe impuse ca prin Italia asa-zisa “Camora”, acest împãrat si bufonul lui, precum si slugile lui din aparatul propriu al Primãriei, au produs venituri prin mitã, prin spãgile luate de la oamenii de afaceri. Spaga înseamnã taxã de protectie! Vã prezint dovada clarã prin care acest sistem mafiot patroneazã mediul de afaceri din Bârlad. Eu am vrut sã construiesc un mall în zona unde am spatiile care sunt închiriate la comerciantii din zona de Nord a pietei. Primãria mi-a cerut sã fac ceva în acest sens si am prezentat primarului un proiect de reamenajare a zonei, un adevãrat mini-mall, foarte frumos si cu multe spatii – vã prezint pozele pe care le-am dat la mapã la consilieri. Acest nemernic, acest tâlhar si mafiot, mi-a spus când a vãzut proiectul cã trebuia sã fiu împuscat de mic! A spus cã este foarte bun proiectul, sã dãm drumul la lucru. Si vãz-nd cã în timp de o lunã eu nu m-am prezentat la dumnealui cu „ciocolata”, el mi-a cerut sã refac proiectul si mi-a oprit demersurile pe care le fãcusem la bancã, pentru împrumut! Vroiam sã fac un mall de un milion de euro, cu 300-500 de locuri de muncã pentru bârlãdeni! Iar el s-a opus, pentru cã nu i-am dat spaga de rigoare”, a spus Andrei Daniel.

         Barca cu bucluc!

         Andrei Daniel a prezentat apoi documente (procesele verbale de predare si de custodie) prin care primarul Titi Constantinescu a casat un autoturism ARO pentru a-l oferi cadou unui prieten din Deltã. „Mâine vom sesiza Parchetul si DNA-ul, pentru cã el încalcã legea grosolan. Gicã Bocan a cãrat-o acolo si o sã dãm locul exact unde se aflã, la DNA. Vã mai prezentãm si un alt proces verbal, între SCM Bratesul Galati si Primãria Bârlad, prin care aceastã societate gãlãteanã a primit spre reparatie o barcã a Primãriei, pe care el primarul a folosit-o în Deltã, a stricat-o si a reparat-o cu banii bârlãdenilor, desi a folosit-o el, în scop personal! Procesul verbal este din 2008, acum patru ani. Este infractiune penalã. Vã prezint si ce a reusit domnul primar sã-si cumpere, în valoare de 250 000 de euro: o barcã, un vapor, domnule! Analizând sumele câstigate de el personal, de concubina lui si de firmele sale, pe care concubina le administreazã, nu se poate justifica suma respectivã, pentru cumpãrarea acestui vapor. Cu toatã spaga primitã sau o parte din ea a cumpãrat acest vapor de 20 de metri! Vapor în toatã regula. Am verificat declaratiile de avere, veniturile, nu-l poate justifica! A fost cumpãrat din banii bârlãdenilor, a oamenilor de afaceri. Vom sesizat toate institutiile statului pentru asta!”, a spus Andrei Daniel.

         „Dovada supremã: mi-a propus sã-mi dea 50 de miliarde de lei sã mã retrag din cursa electoralã”

         La finalul conferintei, Andrei Daniel a prezentat un filmulet, fãcut cu telefonul mobil, prin care spune el, s-ar arãta cã primarul Titi Constantinescu i-a soptit la ureche cã-i dã multi bani dacã se retrage din cursa electoralã. „Aveti în mapã un CD cu un filmulet, realizat duminica trecutã, în Grãdina Publicã, unde Domnia sa juca tenis. Ne-a salutat, i-am strâns mâna, ne-am felicitat, dar la iesirea din Grãdina publicã el a vrut sã mã mituiascã, ca sã mã retrag din cursã, cã domnia sa are 80% si cã nu se meritã sã mã lupt cu el. Si mi-a soptit la ureche <<50 de miliarde de lei>>. Dar pentru ce, domnule primar, sã-mi dati acesti bani? Credeti cã eu sunt Daniel Drãgan, sã mã puteti santaja? Credeti cã scenariul acela se poate repeta? Nici un ban nu mã poate face sã nu dezvãlui tot ce stiu si avem si înregistrarea momentului când dumnealui îmi propune la ureche sã mã cumpere cu 50 de miliarde de lei. Nu sunt de vânzare, domnule primar, voi depune proba la Parchet si la DNA!”, a încheiat Andrei Daniel.

         COMUNICAT DE PRESA
         Rãspuns pentru Adrian Solomon
         Andrei Daniel a emis si un comunicat de presã, pentru a rãspunde la ultimele acuzatii „aduse de domnul bufon, deputat în Parlamentul României, nici nu-i pronunt numele”, comunicat pe care l-a citit în cadrul conferintei si pe care îl prezentãm integral.
          ANDREI DANIEL
         Sustinut de PP-DD si personal de dl. Dan Diaconescu
         CANDIDAT INDEPENDENT

         Pentru a lãmuri opinia publicã în legãturã cu declaratiile D-lui Solomon Adrian, referitor la cele douã presupuse spatii aflate în proprietatea mea, respectiv fostele sedii ale BRD-GSG Bârlad si Raiffeisen Bank Bârlad, tin sã precizez cã acestea nu îmi apartin nici mie personal, nici vreunei firme aflate în administrarea mea, ci sunt proprietatea celor douã bãnci mentionate.

         Acest lucru poate fi verificat la Primãria Bârlad, acolo unde acestea plãtesc impozite, sau la Cartea Funciarã unde sunt înregistrate pe rol aceste spatii.

         În acest sens vã pun la dispozitie ultima mea declaratie de avere, declaratia BRD-GSG Bârlad, urmând sã obtin si din partea Raiffeisen Bârlad aceeasi declaratie.

         Dl. Solomon nu a dovedit decât faptul cã doreste denigrarea mea, în speranta cã va obtine voturile bârlãdenilor pentru candidatul pe care îl sustine si cã, desi are posibilitatea de a verifica aspectele legate de proprietãtile mele, ori este prost informat, ori nu are capacitatea de a întelege o declaratie de impunere.

         05.06.2012 Cu deosebitã consideratie,
         ANDREI DANIEL
         Sustinut de PP-DD si personal de dl. Dan Diaconescu

Barlad, VASLUI
Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Un fost rival al lui Putin spune că acesta este capabil să folosească arma nucleară pentru a câștiga în Ucraina
Mihail Hodorkovski susține că Putin poate folosi arma nucleară dac...
 
Directorul ANM spune când scăpăm de vremea rea
Până când va fi în vigoare informarea de ploi abundente în toată...
 
Circulație închisă, timp de 2 zile, pe Valea Prahovei
Marți și miercuri, 19 și 20 martie, se închide circulația pe DN1 ...
 
1 din 10 români suferă de boală cronică de rinichi fără să știe. Se pot face analize gratuite pentru depistarea precoce
Medicii avertizează că 1 din 10 români suferă de boală cronică d...
 
Premii în bani pentru elevii cu rezultate deosebite la olimpiade, oferite de Primăria Galați
Mai bine de 110 elevi din Galați vor primi bani pentru rezultatele bu...
 
Eurodeputat: Solicităm aderarea completă a României și Bulgariei la Spațiul Schengen
Gheorghe Falcă cere Consiliului European să decidă rapid asupra ade...
 
Lili Sandu a vorbit despre relația cu Bogdan Stelea: Eram un copil care i-a dăruit inima...
Lili Sandu a făcut mărturisiri în premieră despre relația cu fost...
 
ANAF avertizează: Se trimit mesaje false și se cer informații despre facturile din sistemul e-Factura
Agenția Națională de Administrare Fiscală atrage atenția asupra u...
 
 
 
 
DECONCENTRATE
 
ANAF avertizează: Se trimit mesaje false și se cer informații despre facturile din sistemul e-Factura

» 21 Martie 2024 | Comentarii 0
 
ACTUALITATE
 
Eurodeputat: Solicităm aderarea completă a României și Bulgariei la Spațiul Schengen

» 20 Martie 2024 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Curiozități și superstiții despre magnolii - florile feminității

» 21 Martie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
În mai se inaugurează Muzeul Ivan Patzaichin și un traseu verde numit „Delta lui Ivan”

» 21 Martie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL SALAJ
 
Primăria Municipiului Zalău face demersuri pentru fluidizarea traficului la ieșirea din oraș

» 21 Martie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL IASI
 
CJ Iași, pași mari spre rezolvarea transportului elevilor

» 20 Martie 2024 | Comentarii 0