Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Stiri
 
ACTUALITATE
Adaugat: 19 Iulie 2018

      Lumea din ziua de azi, sub premiza evoluării, a înlocuit conflictele clasice cu manevre subtile, făcute pe ascuns și de multe ori sub aspectul unui lucru bun. Aceste lucruri însă, sunt la fel de periculoase și dăunătoare pentru fiecare națiune în parte, precum un război armat.

      Prin ideologii religioase, prin diverse grupuri care promovează o anumită gândire, prin finanțări aparent pașnice, prin promovarea imigrației, prin organizații `caritabile` așa poate o minte întunecată să creeze haos? Rezultatul acestor acțiuni va fi o lume cu un singur guvern și o singură monedă pe care să o aibă sub control absolut Soros? Acest lucru și-l dorește Soros? Oare pentru acest scop au loc atâtea întâlniri oficiale între Soros și nenumărați lideri europeni? Oare guvernele naționale sunt manipulate prin donații `nevinovate` care defapt au ca scop acceptarea unor imigranți? „Fundația pentru o Societate Deschisă” este cea care finanțează astfel de manevre?

      Spre exemplu, cu ajutorul unor extremiști din punct de vedere religios, care au emigrat în mai multe țări din Europa, și nu numai, s-au creat „zone interzise” guvernate de ei, iar autoritățile țării respective nu mai au niciun control acolo, în plus, nici măcar serviciile publice (poliția, pompierii, ambulanța) nu mai au acces.

      Aceste „zone interzise” au apărut în urma zecilor de ani de politică multiculturală, care a încurajat o parte din imigranți să-și creeze propriile state în loc să se integreze în țările care i-au primit. În Marea Britanie, o organizație a acestora a început o campanie de transformare a 12 state engleze (Birmingham, Bradford, Derby, Dewsbury, Leeds, Leicester, Liverpool, Luton, Manchester, Sheffield, Waltham Forest și Tower Hamlets) în orașe care se supun doar legilor și credințelor lor.

      În orașele asaltate de o parte din acești oameni, femeile sunt amenințate zilnic în plină stardă că vor muri dacă nu poartă o anumită vestimentație. Pe străzi sunt numai avertismente care atenționează că se intră într-o zonă unde domnește ideologia lor. Tot ce ține de publicitate este considerat ofensator, prin urmare reclamele sunt acoperite cu spary negru sau vandalizate. Într-un carier din Luton, localnicii sunt agresați, poate nu neapărat fizic, dar suficient cât să fie determinați să se mute din oraș.

      Poliția franceză a delimitat în propria țară 751 de „zone interzise”. În orașe mari ca Lyon, Marseille și Toulouse, activitățile comerciale, traficul pietonal și auto este oprit de către unii azilanți pentru a-și ține rugăciunea specifică zilei respective. Lăcașurile lor de cult își folosesc sistemul audio la maxim pentru a difuza rugăciuni și predici. Toate aceste neplăceri, care se întâmplă în fiecare săptămână, demonstrează că lumea se poate cuceri și prin alte mijloace decât cu ajutorul soldaților și armelor. Chiar dacă dispecerii francezi nu mai fac față plângerilor, autoritățile se tem să intervină pentru a nu provoca revolta acestor imigranți.

      Capitala Belgiei, Bruxelles, este ocupată în proporție de 20% de cei care au primit azil, iar în `cartierele lor` poliția locală este atacată dacă încearcă să intre. În Kuregem, un district din Bruxelles, poliția patrulează mai ceva ca în filme, în două tanchete blindate, una pentru echipaj și una drept întărire. În altă zonă polițiștii au interzis la mâncare și băutură pe tot timpul sărbătorii acestor fugari.

      În Germania, un comisar de poliție a fost întrebat dacă este adevărat că există „zone interzise” în care poliția nu-și mai poate face treaba și a răspuns că toată lumea va nega realitatea respectivă dar ei știu că sunt zone în care nu se mai poate patrula în liniște și astfel sunt nevoiți să se deplaseze cu un transportator blindat de trupe, „și ceea ce este mai grav: în aceste zone, autorii crimelor nu sunt nici măcar inculpați! Sunt lăsați de capul lor! (…) Puterea statului este total absentă de pe această scenă!” a spus comisarul.

      Nici Italia nu a scăpat de infiltrarea abuzivă a acestor oameni, Piața Veneția din Roma fiind total acaparată pe perioada rugăciunilor de seară. Un imigrant din Bologna a amenințat de mai multe ori că va exploda întreaga catedrală San Pietronio pentru că adăpostește o frescă veche de șase secole care este contrară convingerii lui.

      Suedia, din cazua legii extrem de favorabile pentru imigranți are o suprafață de 25% doar din orașul Malmo care este efectiv interzisă locuitorilor de drept ai țării. Serviciile de ambulanță sau pompierii refuză să intre în astfel de zone fără o protecție sporită din partea poliției. Orașele care sunt acaparate de o parte din azilanți au o rată a șomajului în rândul bărbaților de 80%! Tot în Malmo, când s-a produs un incendiu la biserica principală, pompierii care au intervenit să-și îndeplinească datoria, au fost asaltați cu pietre.

      Forțele de ordine din orașul suedez Goteborg, au fost atacate de unii tineri imigranți care au aruncat cu cocktailuri Molotov în mașinile lor. În Angered 15 mașini ale poliției au fost distruse, în timp ce unii extremiști foloseau lasere ca să-i orbească pe oamenii legii. În altă zonă au aruncat cu pietre și au declanșat atacuri asupra ambulanțelor și pompierilor, poliția fiind incapabilă să facă față în multe rânduri.

      Oare toate acestea se petrec sub îndrumarea cuiva, care, în gândirea-i bolnavă se consideră mai presus de toți și crede că face un bine umanității? George Soros a declarat acum câțiva ani: „Eu sunt aidoma Dumnezeului semit din Vechiul Testament. Dumnezeu era invizibil, atotputernic, atotvăzător, benevolent, dând pesepde juste. Exact așa sunt eu!” Astfel de manifestări urmărești și tu Soros? Așa vrei să trăiască oamenii de aici înainte? Promovezi imigrația, ca mai apoi cei care primesc astfel de fugari să trăiască cu teama că își pot pierde viața oricând?

 

 

Sursa photo: //www.google.ro/search?q=soros+si+imigrantii&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjQo42kn6rcAhWKr6QKHaa6DJAQ_AUICigB&biw=1920&bih=974#imgdii=k4-O-1LnadonSM:&imgrc=stDR_LNPY3SyFM:


Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Circulație închisă, timp de 2 zile, pe Valea Prahovei
Marți și miercuri, 19 și 20 martie, se închide circulația pe DN1 ...
 
1 din 10 români suferă de boală cronică de rinichi fără să știe. Se pot face analize gratuite pentru depistarea precoce
Medicii avertizează că 1 din 10 români suferă de boală cronică d...
 
Premii în bani pentru elevii cu rezultate deosebite la olimpiade, oferite de Primăria Galați
Mai bine de 110 elevi din Galați vor primi bani pentru rezultatele bu...
 
Eurodeputat: Solicităm aderarea completă a României și Bulgariei la Spațiul Schengen
Gheorghe Falcă cere Consiliului European să decidă rapid asupra ade...
 
Lili Sandu a vorbit despre relația cu Bogdan Stelea: Eram un copil care i-a dăruit inima...
Lili Sandu a făcut mărturisiri în premieră despre relația cu fost...
 
ANAF avertizează: Se trimit mesaje false și se cer informații despre facturile din sistemul e-Factura
Agenția Națională de Administrare Fiscală atrage atenția asupra u...
 
Borrell: Următoarele luni vor fi decisive pentru războiul din Ucraina
Șeful diplomației europene crede că următoarele luni vor fi decisi...
 
 
 
 
DECONCENTRATE
 
ANAF avertizează: Se trimit mesaje false și se cer informații despre facturile din sistemul e-Factura

» 21 Martie 2024 | Comentarii 0
 
ACTUALITATE
 
Eurodeputat: Solicităm aderarea completă a României și Bulgariei la Spațiul Schengen

» 20 Martie 2024 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Curiozități și superstiții despre magnolii - florile feminității

» 21 Martie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
În mai se inaugurează Muzeul Ivan Patzaichin și un traseu verde numit „Delta lui Ivan”

» 21 Martie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL SALAJ
 
Primăria Municipiului Zalău face demersuri pentru fluidizarea traficului la ieșirea din oraș

» 21 Martie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL IASI
 
CJ Iași, pași mari spre rezolvarea transportului elevilor

» 20 Martie 2024 | Comentarii 0