Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Stiri
 
ACTUALITATE
Adaugat: 01 August 2019

       Românii tolerează abuzurile magistraților de zeci de ani, iar din această cauză unii procurori și judecători își permit acum să depășească orice limită a bunului simț și să aplice, sau să nu aplice legea după bunul plac, cum bine am observat în cazul tragediei de la Caracal (care nu este nici primul, nici ultimul, din păcate), atrage atenția judecătoarea Adriana Stoicescu, președintaTribunalului Timiș. 

 

       Mesajul judecătoarei este tranșant, trebuie citit cu atenție și considerat un apel de deșteptare pentru noi toți, dacă nu mai vrem să fim tratați cu „dispreț și scârbă”, „omorâți în casă, cu un procuror la poartă”, băgați la închisoare datorită „unui denunț al unui condamnat uitat prin Jilava”, sau în urma mărturiei „unui om inventat”, ori să așteptăm zeci de ani „soluționarea unui dosar de partaj”, din cauza magistraților „aroganți, abuzivi” și care se cred mai sus decât legea.

 

       „Mizeria care ne inundă azi e cea care clocăie pe sub o crustă fragilă numită `vocație europeană` de 30 de ani. Moștenirea comunistă e mai vie ca oricând, dar noi ne minunăm, aflând, vezi Doamne doar acum, că toată țara funcționează pe avarie. Cei care ne conduc spre viitorul luminos și european de aproape 30 de ani, provin din pepiniera de cadre securiste și comuniste. Acesta este și va fi filonul de aur al politicii românești. 

 

       Cum nu au avut nevoie de punctul 8 al Proclamației de la Timișoara, nemuritorului popor român nu îi rămâne decât să facă în continuare ceea ce face de 2000 de ani: să stea îngenunchiat. Nostalgia după bici, delatiune și lene plătită regește, după promovarea exclusivă pe cumetrie și mită, arată că democrația e prea complicată pentru noi. Politicieni de toate culorile, uniți în cuget și simțiri doar de foamea de bani și putere, depășesc azi orice limită a bunului simț, insultându-ne inteligența. Ne-am obișnuit să îi vedem făcând din moarte o afacere profitabilă.

 

       Dar să vii să proslăvești ilegalitățile și mizeria vizibile din Cosmos, doar ca să îți asiguri viitorul politic, este mult prea mult. Cocoțați pe mese sau cadavre, aruncându-și zoaie în cap, se folosesc de orice le vine la îndemână pentru a minți, în favoarea lor. Când veți aștepta 20 de ani soluționarea unui dosar de partaj, să vă amintiți că politicienii și protejații lor v-au spus că nu avem nevoie de răspunderea magistraților, pentru că îi stresăm.

 

       Când veți fi tratați cu dispreț și scârbă, când vă veți uita uimit într-o hotărâre judecătorească care că încredințează un copil care nu e al dvs, să vă amintiți că papagali caraitori, obisnuiți ai birourilor politicienilor, dar care ciripesc non stop despre independență și principii, dormind cu pozele zeițelor sub pernă, v-au spus că nu e nevoie de inspecția judiciară pentru că întinează zeii-magistrați.

 

       Când veți fi omorâți în casă, cu un procuror la poartă, stând cu ochii pe ceas pentru a le da polițiștilor startul percheziției, să vă amintiți că SIIJ este cel mai mare rău ce li se poate întâmpla magistraților abuzivi și de aceea trebuie desființată. 

 

       Au înființat structuri mega și super specializate, cu oameni plătiți regește, că să finalizeze un dosar pe an;

       Au cheltuit milioane de euro, prostindu-vă că veți avea spitale și autostrăzi, oferind la schimb o jalnică piesă de teatru, în care cei ca ei au devenit eroi intangibili, iar cei ca noi candidați ideali la a fi `săltați`;

       Au creat magistratul de rit nou, fără mamă și fără tată, așteptând recunoștința veșnică a societății, prostite și îmbătate cu apă rece, oferind în schimb dispreț, slabă pregătire, dezinteres.

 

       Azi îi vedem în toată splendoarea: aroganți, abuzivi, convinși că sunt deasupra legii și că nimeni și nimic nu îi poate atinge. Când voi și cei dragi vouă vor înfunda pușcăria, grație unui denunț al unui condamnat uitat prin Jilava și al mărturiei unui om inventat, judecați fiind de un judecător pitit sub birou, șantajat de procurorul de ședință, să vă amintiți că i-ați crezut pe toți cei care vă mint azi cu nerușinare.

 

       Politicienii români nu au nevoie de doctrine sau ideologii, de dezbateri televizate, nici măcar de 8 clase. Ei au partidul mânuitorilor de cătușe care le asigură puterea, fiind calea, adevărul și viața. Și nu se vor opri până când judecătorii incomozi nu vor avea gurile pecetluite, devenind simple păpuși mânuite de aceiași veșnici păpușari. Asta vreți?” a scris miercuri pe Facebook judecătoarea Adriana Stoicescu. 

 

 

Sursa foto:  ://www.impactpress.ro/tag/adriana-stoicescu/


Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Udrea și dosarul Microsoft: Zile petrecute în arest, ani buni de judecată, imaginea distrusă, clasare pe motiv că fapta nu există
Elena Udrea a scăpat de dosarul Microsoft după ani buni de judecată...
 
Modificări cu privire la purtatul măștii: Când ai voie să NU o folosești
A fost modificat ordinul de ministru cu privire la purtatul măștii d...
 
Rafila: Suntem în zona galbenă! E bine, ai speranță că ții epidemia sub control
Alexandru Rafila spune că suntem în zona galbenă în ceea ce prive...
 
Medic: Timpul îndelungat de purtare a măștii va avea efecte adverse!
Un medic dermatolog avertizează că purtatul măștii un timp îndelu...
 
Casa Națională de Pensii Publice își reia gradual activitatea. Ce servicii vor fi disponibile la ghișee
Casa Națională de Pensii Publice anunță că, odată cu încetarea ...
 
Victor Slav, despre noua iubită: „Ea este o fată normală... Avem planuri mari împreună”
Fostul soț al Biancăi Drăgușanu se iubește cu o blondă superbă ...
 
Ministrul Sportului spune când vor putea cluburile sportive să reînceapă pregătirea fizică și în ce condiții
Ministrul Tineretului și Sportului susține că se poate relua activi...
 
OMS: Țările în care numărul infecțiilor cu Covid-19 este în scădere, se pot confrunta cu un „al doilea vârf”
Organizația Mondială a Sănătății spune că țările care acum î...
 
 
 
 
ECONOMIE
 
Ce categorii de persoane pot primi șomaj tehnic și după 1 iunie

» 31 Mai 2020 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Rafila, atac la guvernanți: Mi se pare un soi de neasumare a unei responsabilități! Sănătatea publică este într-o situație riscantă

» 30 Mai 2020 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
6 schimbări simple pentru o alimentație mai sănătoasă

» 31 Mai 2020 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Parcul Monument din Brăila
BRAILA
» 31 Mai 2020 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL IALOMITA
 
Trei comune din Ialomița vor primi bani pentru dezvoltare de la Consiliul Județean

» 31 Mai 2020 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL GIURGIU
 
Primăria Giurgiu a alocat bani pentru pregătirea școlilor și liceelor de activitățile care urmează să înceapă

» 30 Mai 2020 | Comentarii 0