Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Google Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
Adresa de email:                                      Parola:
Stiri
 
ACTUALITATE
Adaugat: 01 August 2019

Comentarii 0 Comentarii

       Românii tolerează abuzurile magistraților de zeci de ani, iar din această cauză unii procurori și judecători își permit acum să depășească orice limită a bunului simț și să aplice, sau să nu aplice legea după bunul plac, cum bine am observat în cazul tragediei de la Caracal (care nu este nici primul, nici ultimul, din păcate), atrage atenția judecătoarea Adriana Stoicescu, președintaTribunalului Timiș. 

 

       Mesajul judecătoarei este tranșant, trebuie citit cu atenție și considerat un apel de deșteptare pentru noi toți, dacă nu mai vrem să fim tratați cu „dispreț și scârbă”, „omorâți în casă, cu un procuror la poartă”, băgați la închisoare datorită „unui denunț al unui condamnat uitat prin Jilava”, sau în urma mărturiei „unui om inventat”, ori să așteptăm zeci de ani „soluționarea unui dosar de partaj”, din cauza magistraților „aroganți, abuzivi” și care se cred mai sus decât legea.

 

       „Mizeria care ne inundă azi e cea care clocăie pe sub o crustă fragilă numită `vocație europeană` de 30 de ani. Moștenirea comunistă e mai vie ca oricând, dar noi ne minunăm, aflând, vezi Doamne doar acum, că toată țara funcționează pe avarie. Cei care ne conduc spre viitorul luminos și european de aproape 30 de ani, provin din pepiniera de cadre securiste și comuniste. Acesta este și va fi filonul de aur al politicii românești. 

 

       Cum nu au avut nevoie de punctul 8 al Proclamației de la Timișoara, nemuritorului popor român nu îi rămâne decât să facă în continuare ceea ce face de 2000 de ani: să stea îngenunchiat. Nostalgia după bici, delatiune și lene plătită regește, după promovarea exclusivă pe cumetrie și mită, arată că democrația e prea complicată pentru noi. Politicieni de toate culorile, uniți în cuget și simțiri doar de foamea de bani și putere, depășesc azi orice limită a bunului simț, insultându-ne inteligența. Ne-am obișnuit să îi vedem făcând din moarte o afacere profitabilă.

 

       Dar să vii să proslăvești ilegalitățile și mizeria vizibile din Cosmos, doar ca să îți asiguri viitorul politic, este mult prea mult. Cocoțați pe mese sau cadavre, aruncându-și zoaie în cap, se folosesc de orice le vine la îndemână pentru a minți, în favoarea lor. Când veți aștepta 20 de ani soluționarea unui dosar de partaj, să vă amintiți că politicienii și protejații lor v-au spus că nu avem nevoie de răspunderea magistraților, pentru că îi stresăm.

 

       Când veți fi tratați cu dispreț și scârbă, când vă veți uita uimit într-o hotărâre judecătorească care că încredințează un copil care nu e al dvs, să vă amintiți că papagali caraitori, obisnuiți ai birourilor politicienilor, dar care ciripesc non stop despre independență și principii, dormind cu pozele zeițelor sub pernă, v-au spus că nu e nevoie de inspecția judiciară pentru că întinează zeii-magistrați.

 

       Când veți fi omorâți în casă, cu un procuror la poartă, stând cu ochii pe ceas pentru a le da polițiștilor startul percheziției, să vă amintiți că SIIJ este cel mai mare rău ce li se poate întâmpla magistraților abuzivi și de aceea trebuie desființată. 

 

       Au înființat structuri mega și super specializate, cu oameni plătiți regește, că să finalizeze un dosar pe an;

       Au cheltuit milioane de euro, prostindu-vă că veți avea spitale și autostrăzi, oferind la schimb o jalnică piesă de teatru, în care cei ca ei au devenit eroi intangibili, iar cei ca noi candidați ideali la a fi `săltați`;

       Au creat magistratul de rit nou, fără mamă și fără tată, așteptând recunoștința veșnică a societății, prostite și îmbătate cu apă rece, oferind în schimb dispreț, slabă pregătire, dezinteres.

 

       Azi îi vedem în toată splendoarea: aroganți, abuzivi, convinși că sunt deasupra legii și că nimeni și nimic nu îi poate atinge. Când voi și cei dragi vouă vor înfunda pușcăria, grație unui denunț al unui condamnat uitat prin Jilava și al mărturiei unui om inventat, judecați fiind de un judecător pitit sub birou, șantajat de procurorul de ședință, să vă amintiți că i-ați crezut pe toți cei care vă mint azi cu nerușinare.

 

       Politicienii români nu au nevoie de doctrine sau ideologii, de dezbateri televizate, nici măcar de 8 clase. Ei au partidul mânuitorilor de cătușe care le asigură puterea, fiind calea, adevărul și viața. Și nu se vor opri până când judecătorii incomozi nu vor avea gurile pecetluite, devenind simple păpuși mânuite de aceiași veșnici păpușari. Asta vreți?” a scris miercuri pe Facebook judecătoarea Adriana Stoicescu. 

 

 

Sursa foto:  ://www.impactpress.ro/tag/adriana-stoicescu/


Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Liderul USR care se vrea președintele României a făcut milioane de euro din afaceri cu statul. Lista contractelor
Câți bani și de la ce instituții ale statului a luat Dan Barna, ca...
 
Cât a plătit România pentru procesele pierdute la CEDO
România a plătit o sumă uriașă de bani în ultimii trei ani în u...
 
Fostul primar al Sectorului 5, a vorbit despre „șprițurile” lui Coldea, Maior și Kovesi. „Statul paralel trăiește”
Marian Vanghelie susține că politicienii români sunt prizonierii un...
 
Principesa Margareta, discurs critic pentru UE: „Încetați cu aerele de superioritate și amenințările”
Principesa Margareta a susținut un discurs fulminant la Haga și a vo...
 
Dana Gîrbovan: Numirea Laurei Kovesi a fost politică
Președintele Uniunii Naționale a Judecătorilor din România a decla...
 
Dan Barna, parlamentarul part-time
Dan Barna se vrea președintele României, dar activitatea sa parlamen...
 
Lia Savonea cere introducerea de sancțiuni pentru membri CSM care nu se prezintă la ședințe
„Nu pot să nu observ această stranie coincidență”
 
„Justiția e în comă!”
O judecătoare de la tribunalul București trage un semnal de alarmă ...
 
 
 
 
SHOWBIZ
 
Dana Rogoz, despre abuz: „M-am simțit neajutorată, dezgustată, speriată”

» 18 Octombrie 2019 | Comentarii 0
 
POLITICA
 
Deputat PNL: Șefa Tarom executată și șantajată de Cuc, noaptea ca hoții

» 18 Octombrie 2019 | Comentarii 0
 
EDUCATIE
 
S-a dat start-ul înscrierilor în programul Kennedy Academy for Students. Ce criterii trebuie îndeplinite

» 18 Octombrie 2019 | Comentarii 0
 
ECONOMIE
 
CFR Călători elimină o reducere introdusă acum 10 ani

» 18 Octombrie 2019 | Comentarii 0
 
INTERNATIONAL
 
Antisemitism în creștere în Germania

» 18 Octombrie 2019 | Comentarii 0