Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Stiri
 
ACTUALITATE
Adaugat: 10 Mai 2022

        Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloș, a transmis că în toamnă România ar putea cere renegocierea Planului Național de Redresare și Reziliență. Însă, înainte de asta trebuie stabilite măsurile ce se vor prezenta la negociere, precum și motivele solicitării, a spus oficialul.

 

        „Probabil că, undeva din toamnă, se va pune problema acestei renegocieri, pentru că procesul este unul de durată. La această renegociere nu se poate merge doar cu o măsură, gen că vreau ca în PNRR să fie introduse irigațiile pentru agricultură. Nu. Va trebui să avem acest pachet de măsuri integrat cu care se va merge la această negociere și, mai mult, să avem motivele pentru care noi solicităm renegocierea, bine consolidată. Astăzi, dacă este să ne uităm la ceea ce se întâmplă în economie, discutăm numai de aceste creșteri ale prețurilor la materialele de construcții, ceea ce ne îndreptățește să cerem o revizuire a milestone-urilor pe care le avem la proiectele de infrastructură de transport, spre exemplu. Exemplele pot continua, cu astfel de reprioritizări și regândiri de măsuri.

 

        Eu am prezentat Comisiei Europene faptul că, totuși, avem o rată a inflației pe un trend descrescător și nu este vina României, pe de o parte. Pe de altă parte, avem un număr estimat de cetățeni care se găsesc în risc de deprivare materială, undeva în jur de 3,2 milioane de locuitori. Nu cred că suntem în situația în care să putem să asigurăm un ritm de creștere a veniturilor și să ne încadrăm în același timp și în cei 9,4% din PIB pe care i-am prezentat în PNRR” a explicat ministrul Boloș, potrivit Digi24. 

 

 

Citește și: Voucherele de 250 de lei vor ajunge abia în iulie, în unele zone ale țării!

 

 

Urmărește-ne pe Facebook dacă ți-a plăcut articolul. Dă Like paginii noastre pentru a afla mai multe noutăți sau descarcă aplicația gratuit din Google Play!

 

 

Sursa foto: https://www.g4media.ro/dan-carbunaru-guvernul-va-respecta-toate-angajamentele-din-pnrr-este-exclusa-orice-renegociere-pana-in-2023.html


Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
 
 
 
POLITICA
 
Ciucă, despre principiile PNL: Să apărăm familia, comunitatea, inițiativa particulară!

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Pateurile de ficat conțin aditivi și alte tipuri de carne mai ieftină

» 25 Mai 2024 | Comentarii 0
 
INGRIJIREA PARULUI
 
Cele mai bune 5 leacuri băbești contra căderii părului

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Un turn medieval din România va fi restaurat și va intra în circuitul turistic

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL IASI
 
Stațiile mijloacelor de transport în comun din Iași vor fi modernizate

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL GORJ
 
Apă și canalizare în comuna Drăgotești: Este un proiect mult așteptat

» 25 Mai 2024 | Comentarii 0