Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Google Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
Adresa de email:                                      Parola:
Stiri
 
ACTUALITATE
Adaugat: 22 Noiembrie 2018

Comentarii 0 Comentarii

      Domnule Timmermans, o să continuăm să să ne adresăm dumneavoastră până când România va fi respectată și tratată egal ca restul statelor din Uniunea Europeană. România este acuzată de corupție fără dovezi concrete, în schimb, în Franța sunt investigate donații suspecte de sute de milioane de euro considerate a fi ``susceptibile că ar putea constitui o încălcare a legii privind transparența vieții publice`` după cum transmite AFP. Unde este MCV-ul pentru Franța, domnule Timmermans? Ați uitat de Sarkozy, fostul președinte al Franței, care a fost inculpat în martie anul acesta pentru corupție pasivă, finanțare ilegală a campaniei electorale, deținere ilegală de fonduri publice și condamnat la închisoare cu suspendare? Cumva în Franța, dacă președintele este corupt, se acceptă, și doar ce trece peste se condamnă? N-ar trebui Franța să-și impună un MCV ei înșiși înainte de a-l cere pentru alte state? Cetățenii francezi, nevinovați, n-ar fi bine să-și sfătuiască autoritățile să facă curat în propria curte, înainte de a arăta cu degetul în altă parte? Numeroși senatori și deputați francezi au fost acuzați că au pus la cale afaceri de corupție care ar putea fi încadrate la înaltă trădare, după cum scrie ortodoxinfo.ro, și ce ați făcut domnule Timmermans, ați închis ochii? 

 

      O să cerem de fiecare dată explicații, să ne spuneți, domnule Timmermans, ce se întâmplă cu finanțările suspecte din toată Europa, cum e cu banca ING acuzată că nu a împiedicat utilizarea conturilor clienților pentru spălare de bani și finanțarea terorismului ani la rând? Unde este MCV-ul pentru Olanda, unde este auto-denunțul, domnule Timmermans? Aceasta este practica socialiștilor în Parlamentul European, să distragă atenția de la țara lor, aruncând cu noroi înspre România? Domnule Timmermans, așa reprezentați social-democrația în Europa, întocmind mizerii de rapoarte MCV și Rezoluții aberante, lipsite de imparțialitate care atentează la suveranitatea națională a României? Din nou, domnule Timmermans, lăsați-ne țara în pace!

 

      România este acuzată de corupție de o organizație ale cărei conturi nu au fost verificate de 20 de ani, după cum spunea recent europarlamentarul britanic Nigel Farage, într-un interviu acordat Digi 24. UE încearcă să ne trateze ca niște cetățeni de rangul 2, ceea ce este inadmisibil.

 

      ``România are perspective foarte bune de viitor (...) nu am niciun dubiu în sensul ăsta. Dar! Dar sunteți pe pragul de a fi tratați - încă nu s-a întâmplat, dar sunteți pe pragul de a fi tratați ca cetățeni de rangul 2 de această Uniune Europeană. Sunteți amenințati ca vechea doctrină Brejnev, a suveranității limitate, să fie aplicată țării voastre. (...) Este ironic, nu-i așa, ca o organizație ale cărei conturi nu au fost verificate de 20 de ani să vă spună vouă că sunteți o țară coruptă... să fim serioși. Cine impune valori cui? Este treaba voastră, a alegătorilor voștri să decidă dacă aveți un guvern corupt sau un guvern prost. (...) Aveți încredere în oamenii din democrațiile libere să ia aceste decizii, nu birocrații din Bruxelles.`` a declarat eurodeputatul Nigel Farage.

 

 

Sursa foto: //www.puterea.ro/externe/sediul-ue-de-la-bruxelles-ar-putea-fi-tinta-unor-atacuri-si-se-iau-masuri-sporite-de-securitate-100552.html


Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Aleea Domnitorilor, inaugurată în același timp la Poiana Câmpina și Zaim
Cu ocazia Centenarului Marii Uniri, la Poiana Câmpina și la Zaim –...
 
Franța și Germania, mutilate de proteste
În timp ce în Franța se anunță proteste masive pentru weekend, î...
 
Șeful Direcției Generale Anticorupție, acuzat de plagiat
Fostul șef al Poliției Române, Cătălin Ioniță, este acuzat că ...
 
Se cere acceptarea României, fără întârziere, în Schengen
Parlamentul European a votat o a doua rezoluție pentru ca România ș...
 
Sindicaliștii nemulțumiți de măsurile de austeritate
Înghețarea sporurilor precum și celelalte măsuri de austeritate, v...
 
Mandatele date de ICCJ pentru SRI sunt abuzive
Curtea Europeană a Drepturilor Omului a decis că mandatele de sigura...
 
Mircea Badea, mesaj dur pentru Andreea Esca
„Duduia Esca, asta e o...”
 
 
 
 
SHOWBIZ
 
Nico recunoaște că e geloasă. Cum face față soțul ei

» 13 Decembrie 2018 | Comentarii 0
 
ECONOMIE
 
„Pensiile șmecherilor vor fi de 12 ori mai mari decât ale fraierilor”

» 13 Decembrie 2018 | Comentarii 0
 
DECONCENTRATE
 
Inspectorul ANAF prins că se uita la filme `deochiate`, se întoarce la muncă

» 13 Decembrie 2018 | Comentarii 0
 
EDUCATIE
 
Cursuri gratuite de gimnastică și sport pentru copii

» 13 Decembrie 2018 | Comentarii 0
 
INTERNATIONAL
 
Consiliul de Securitate ONU somat să interzică Iranului testarea rachetelor balistice

» 13 Decembrie 2018 | Comentarii 0