Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Google Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
Adresa de email:                                      Parola:
Stiri
 
ACTUALITATE
Adaugat: 22 Noiembrie 2018

Comentarii 0 Comentarii

      Domnule Timmermans, o să continuăm să să ne adresăm dumneavoastră până când România va fi respectată și tratată egal ca restul statelor din Uniunea Europeană. România este acuzată de corupție fără dovezi concrete, în schimb, în Franța sunt investigate donații suspecte de sute de milioane de euro considerate a fi ``susceptibile că ar putea constitui o încălcare a legii privind transparența vieții publice`` după cum transmite AFP. Unde este MCV-ul pentru Franța, domnule Timmermans? Ați uitat de Sarkozy, fostul președinte al Franței, care a fost inculpat în martie anul acesta pentru corupție pasivă, finanțare ilegală a campaniei electorale, deținere ilegală de fonduri publice și condamnat la închisoare cu suspendare? Cumva în Franța, dacă președintele este corupt, se acceptă, și doar ce trece peste se condamnă? N-ar trebui Franța să-și impună un MCV ei înșiși înainte de a-l cere pentru alte state? Cetățenii francezi, nevinovați, n-ar fi bine să-și sfătuiască autoritățile să facă curat în propria curte, înainte de a arăta cu degetul în altă parte? Numeroși senatori și deputați francezi au fost acuzați că au pus la cale afaceri de corupție care ar putea fi încadrate la înaltă trădare, după cum scrie ortodoxinfo.ro, și ce ați făcut domnule Timmermans, ați închis ochii? 

 

      O să cerem de fiecare dată explicații, să ne spuneți, domnule Timmermans, ce se întâmplă cu finanțările suspecte din toată Europa, cum e cu banca ING acuzată că nu a împiedicat utilizarea conturilor clienților pentru spălare de bani și finanțarea terorismului ani la rând? Unde este MCV-ul pentru Olanda, unde este auto-denunțul, domnule Timmermans? Aceasta este practica socialiștilor în Parlamentul European, să distragă atenția de la țara lor, aruncând cu noroi înspre România? Domnule Timmermans, așa reprezentați social-democrația în Europa, întocmind mizerii de rapoarte MCV și Rezoluții aberante, lipsite de imparțialitate care atentează la suveranitatea națională a României? Din nou, domnule Timmermans, lăsați-ne țara în pace!

 

      România este acuzată de corupție de o organizație ale cărei conturi nu au fost verificate de 20 de ani, după cum spunea recent europarlamentarul britanic Nigel Farage, într-un interviu acordat Digi 24. UE încearcă să ne trateze ca niște cetățeni de rangul 2, ceea ce este inadmisibil.

 

      ``România are perspective foarte bune de viitor (...) nu am niciun dubiu în sensul ăsta. Dar! Dar sunteți pe pragul de a fi tratați - încă nu s-a întâmplat, dar sunteți pe pragul de a fi tratați ca cetățeni de rangul 2 de această Uniune Europeană. Sunteți amenințati ca vechea doctrină Brejnev, a suveranității limitate, să fie aplicată țării voastre. (...) Este ironic, nu-i așa, ca o organizație ale cărei conturi nu au fost verificate de 20 de ani să vă spună vouă că sunteți o țară coruptă... să fim serioși. Cine impune valori cui? Este treaba voastră, a alegătorilor voștri să decidă dacă aveți un guvern corupt sau un guvern prost. (...) Aveți încredere în oamenii din democrațiile libere să ia aceste decizii, nu birocrații din Bruxelles.`` a declarat eurodeputatul Nigel Farage.

 

 

Sursa foto: //www.puterea.ro/externe/sediul-ue-de-la-bruxelles-ar-putea-fi-tinta-unor-atacuri-si-se-iau-masuri-sporite-de-securitate-100552.html


Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Senatul a respins majorarea alocației pentru copii
Proiectul de majorare a alocațiilor pentru copii a fost respins de c...
 
Partidul Național Liberal se luptă, alocațiile se măresc
Amendamentul depus de liberalul Robert Sighiartău cu privire la major...
 
Dacian Cioloș minte?
Dacian Cioloș încearcă cu toate forțele să se dezică de un trecu...
 
Timmermans, „urmărește îndeaproape” toate statele UE!
Prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, continuă ...
 
„Monico lasă șobolăniile”
Este posibil ca Monica Macovei să fie în spatele publicațiilor care...
 
ANAF renunță la popriri și introduce medierea
Cum va funcționa sistemul de mediere al Autorității Naționale de A...
 
„Privea cu satisfacție cum oamenii ăia erau...”
Avocata Cosmina Cerva a făcut o declarație uimitoare în ceea ce o p...
 
Andreea Bălan, atac subtil la adresa Biancăi Drăgușanu
„Nu ai cum să înjuri ca un birjar”
 
 
 
 
EDUCATIE
 
Va începe selectarea profesorilor care vor realiza manualele

» 21 Februarie 2019 | Comentarii 0
 
SHOWBIZ
 
Maria Dragomiroiu a spus care este secretul părului ei

» 21 Februarie 2019 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Aviz favorabil pentru recunoașterea gărzilor ca vechime în muncă

» 21 Februarie 2019 | Comentarii 0
 
INTERNATIONAL
 
Putin amenință cu ruperea Rusiei de Internet

» 21 Februarie 2019 | Comentarii 0
 
ACTUALITATE
 
Un pas spre adevărata dreptate?

» 21 Februarie 2019 | Comentarii 0