Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Google Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
Adresa de email:                                      Parola:
Stiri
 
POLITICA
Adaugat: 19 Septembrie 2019

Comentarii 0 Comentarii

        Înainte să demizioneze din grupul ALDE, Grațiela Gavrilescu a acceptat propunerea premierului Viorica Dăncilă de a rămâne în Guvern și a devenit astfel ținta atacurilor din partea liderilor ALDE. Foștii colegi ai Grațielei Gavrilescu o critică dur pe aceasta și spun că s-a vândut pentru o funcție „într-un guvern muribund”.

        „Dna Gavrilescu vorbește de predarea ALDE. Doamne ce prostii învață oamenii ăștia de la PSD. Câte minciuni grosolane sunt în stare să debiteze. I-au spălat pe creier, ce mai. Dna Gavrilescu, dumneavoastră și celelalte conserve ale PSD din ALDE ați desființat grupurile ALDE de la Camera Deputaţilor și Senat. Dumneavoastră dna Gavrilescu v-ați vândut pentru o funcție de ministru. O doamne ce vremuri trăim, ca tocmai cea care se bătea cu pumnul în piept că e mare liberală să ajungă unealta PSD-ului. Urât din partea unei doamne. Lipsă de caracter, lipsă de loialitate, trădare și chiar șantaj. P. S. Dacă aveți onoare doamnă Gavrilescu, dați-vă demisia azi din Parlamentul României, așa cum ați asumat în 2016 prin angajamentul luat în fața colegilor. Dacă nu vă amintiți, vă reîmprospătez eu memoria” a scris Ioan Lazăr, președintele ALDE Alba Iulia.

       Liderul ALDE de la Alba Iulia nu este singurul care a fost tranșant față de decizia Grațielei Gavrilescu de a rămâne în Guvern. Și deputatul Calotă Florică o taxează dur pe doamna ministru și îi spune că și-a încălcat propriile angajamente în goana după funcții.

        „Revoluționara Grațiela Gavrilescu și disperarea ei după funcții - Cam așa aș caracteriza toată disperarea cu care atacă dna Gavrilescu azi ALDE. Motivul? Nu că moare de binele partidului (dovada că a sărit direct în barca PSD), ci dorința ei nemărginită de a ocupa o funcție, de a fi ministru.

        Un episod asemănător l-am mai trăit cu dna Gavrilescu în 2017. La acea vreme, ministru al Mediului din partea ALDE a fost numit Daniel Constantin, ceea ce a însemnat că dna Gavrilescu a rămas pe din-afara guvernului. Era capabilă la vremea respectivă să rupă ALDE în două doar pentru a fi ministru.

        După ce postul de la mediu a fost liber, dna Gavrilescu, dând din coate și spunând că i se cuvine, a cerut postul de ministru. Încep să înțeleg de ce a venit ea alături de Călin Popescu Tăriceanu în 2014. Nu convingerea liberală, nu atașamentul ei față de valorile promovate de acesta. Nu, doamna Gavrilescu a venit alături de Călin Popescu Tăriceanu pentru că știa că PLR la vremea respectivă va fi la guvernare. Și, pentru că a fost mama revoluției de la Prahova, a susținut din nou că i se cuvine postul de ministru al Mediului.

        Cei care cred că dna Gavrilescu face toată această acțiune împotriva ALDE din convingeri politice se înșală. Sunt încă de la începuturile ALDE alături de Călin Popescu Tăriceanu și nu am auzit-o măcar o dată apărând drepturile și libertățile cetățenilor. Mai mult, ca ministru, în 2 ani și jumătate a lipsit complet comunicarea cu privire la ce a făcut la minister. Pentru doamna Gavrilescu conta să fie pe funcție.

        Acum, dna Gavrilescu vrea cu orice preț să îi arate fidelitatea dnei Dăncilă pentru a o ține pe mai departe propunere de ministru într-un guvern muribund. Asta vrea doamna Gavrilescu: funcții! Cât mai multe!” a scris și deputatul ALDE Calotă Florică.

 

Sursa foto: ://www.b1.ro/stiri/eveniment/gratiela-gavrilescu-si-a-iesit-din-minti-ministrul-mediului-a-inceput-sa-tipe-la-un-jurnalist-in-timpul-unei-conferinte-de-presa-video-200378.html


Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Liderul USR care se vrea președintele României a făcut milioane de euro din afaceri cu statul. Lista contractelor
Câți bani și de la ce instituții ale statului a luat Dan Barna, ca...
 
Cât a plătit România pentru procesele pierdute la CEDO
România a plătit o sumă uriașă de bani în ultimii trei ani în u...
 
Lavinia Pîrva, la cinci luni după naștere: Nu m-a oprit de la dulciuri, eu am mâncat, nu am mai ținut cont
Soția lui Ștefan Bănică Jr. vorbește despre kilogramele pe care l...
 
Dana Gîrbovan: Numirea Laurei Kovesi a fost politică
Președintele Uniunii Naționale a Judecătorilor din România a decla...
 
Fostul primar al Sectorului 5, a vorbit despre „șprițurile” lui Coldea, Maior și Kovesi. „Statul paralel trăiește”
Marian Vanghelie susține că politicienii români sunt prizonierii un...
 
Dan Barna, parlamentarul part-time
Dan Barna se vrea președintele României, dar activitatea sa parlamen...
 
Lia Savonea cere introducerea de sancțiuni pentru membri CSM care nu se prezintă la ședințe
„Nu pot să nu observ această stranie coincidență”
 
 
 
 
SHOWBIZ
 
Lidia Buble, despre câți copii vrea: „Nu vreau nici unsprezece, nici doisprezece... mai mulți”

» 15 Octombrie 2019 | Comentarii 0
 
POLITICA
 
Adevărul despre Barna: O carieră construită „pe seama unora nevoiți să plece”; a supervizat fraude cu fonduri europene: „Ia uitați ce belșug se întrevede”

» 15 Octombrie 2019 | Comentarii 0
 
EDUCATIE
 
„Bucharest International Schools University Conference” - eveniment pentru liceeni care vor să studieze în afara țării

» 15 Octombrie 2019 | Comentarii 0
 
ECONOMIE
 
ANRE anunță ce se va întâmpla cu prețul gazelor și al electricității după liberalizarea completă

» 15 Octombrie 2019 | Comentarii 0
 
INTERNATIONAL
 
ONU avertizează: Cel puțin 160.000 de refugiați și-au părăsit locuințele din Siria datorită acțiunilor militare ale Turciei

» 15 Octombrie 2019 | Comentarii 0