Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Google Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
Adresa de email:                                      Parola:
Stiri
 
ACTUALITATE
Adaugat: 25 Noiembrie 2018

Comentarii 0 Comentarii

      De ieri după-amiază, în Paris, protestul ``vestelor galbene`` a atins o limită extremă a violenței. Protestatarii, nemulțumiți de scumpirea carburanților, au ieșit chiar pe cunoscuta arteră comercială, Chapms-Elysee, deși aveau interzis în mod explicit să se manifeste acolo; mai mult, au încercat în mod violent să se apropie de Palatul Elysee, sediul președinției, și chiar să ajungă la reședința președintelui Macron, transmite EFE.

 

     

      Forțele de ordine au fost nevoite să folosească gaze lacrimogene și tunuri de apă pentru a dispersa mulțimea vizibil pornită spre rău. Protestatarii au aruncat în jandarmi cu pietre scoase din pavaj, cu mobilier urban și au incendiat fel de fel de obiecte, care degajau nori puternici de fum, în mijlocul străzilor. Jandarmii au recurs la folosirea tunurilor de apă pentru a-i liniști pe manifestanții care, încă de acum o săptămână, au blocat autostrăzi și artere principale din întreaga țară.

 

      Franța clocotește de proteste sub nori negri de fum. Ce ar trebui să se mai întâmple, domnule Timmermans ca să aplicați un MCV Franței? Aveți curaj să mergeți în Franța, la Paris, să intrați în Palatul Elysee acum, și să impuneți MCV-ul? Domnule Timmermans, cum puteți dormi noaptea când deciziile, acțiunile și hotărârile dumneavoastră sunt departe de a fi egale și corecte pentru toate statele membre UE? Hei, Macovei, Cioloș, USR, social-democrații Comisiei Europene, în frunte cu domnul Timmermans, ce se va întâmpla cu Franța? Nu ar trebui și Franța să fie supusă unui MCV, nu ar fi corect așa?

 

      Ați impus MCV României pe minciuni, pe ce v-a convenit, ați închis ochii la aberantele protocoale, ați atentat la suveranitatea țării noastre, cumva din plictiseală sau pentru că România nu susține grupări #rezist și dictaturi globaliste? Oare nu ar fi fost corect să impuneți MCV doar Monicăi Macovei, doar #rezist-ului, doar USR-ului, doar lui Cioloș? Domnule Timmermans, nu ar trebui să vă scoateți din UE, și să-i luați cu dumneavoastră și pe #rezist, pe Macovei, Cioloș și USR?

 

      România vrea liniște și o democrație care să apere drepturile cetățenilor, să îi ferească de abuzurile procurorilor, o justiție dreaptă, care să condamne protocoalele și să ia acțiune împotriva tuturor celor care se fac vinovați de apariția lor, nu cum ați făcut dumneavoastră, domnule Timmermans. În al XII-lea ceas, domnule Timmermans, nu ar trebui să solicitați și să vă impuneți dumneavoastră un MCV? 

 

 

Sursa fotos: /www.stiripesurse.ro/e-de-bine-sau-de-rau-pentru-romania-frans-timmermans-anun-a-ca-vrea-sa-fie-candidatul-socialistilor_1295635.html. //victorbostinaru.ro/2017/01/monica-macovei-continua-sa-faca-rau-romaniei/.  //www.realitatea.net/dacian-ciolos-cu-tricou-fara-penali-strangandu-i-mana-lui-dan-barna-presedinte-usr_2161348.html.  //www.straitstimes.com/world/europe/macron-caught-off-guard-as-french-state-missed-nissan-mutiny.  //epochtimes-romania.com/news/noi-proteste-violente-in-franta-impotriva-modificarii-codului-muncii---247721


Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Senatul a respins majorarea alocației pentru copii
Proiectul de majorare a alocațiilor pentru copii a fost respins de c...
 
Partidul Național Liberal se luptă, alocațiile se măresc
Amendamentul depus de liberalul Robert Sighiartău cu privire la major...
 
Dacian Cioloș minte?
Dacian Cioloș încearcă cu toate forțele să se dezică de un trecu...
 
„Monico lasă șobolăniile”
Este posibil ca Monica Macovei să fie în spatele publicațiilor care...
 
Timmermans, „urmărește îndeaproape” toate statele UE!
Prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, continuă ...
 
ANAF renunță la popriri și introduce medierea
Cum va funcționa sistemul de mediere al Autorității Naționale de A...
 
„Privea cu satisfacție cum oamenii ăia erau...”
Avocata Cosmina Cerva a făcut o declarație uimitoare în ceea ce o p...
 
Andreea Bălan, atac subtil la adresa Biancăi Drăgușanu
„Nu ai cum să înjuri ca un birjar”
 
 
 
 
EDUCATIE
 
Va începe selectarea profesorilor care vor realiza manualele

» 21 Februarie 2019 | Comentarii 0
 
SHOWBIZ
 
Maria Dragomiroiu a spus care este secretul părului ei

» 21 Februarie 2019 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Aviz favorabil pentru recunoașterea gărzilor ca vechime în muncă

» 21 Februarie 2019 | Comentarii 0
 
INTERNATIONAL
 
Putin amenință cu ruperea Rusiei de Internet

» 21 Februarie 2019 | Comentarii 0
 
ACTUALITATE
 
Un pas spre adevărata dreptate?

» 21 Februarie 2019 | Comentarii 0