Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Google Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
Adresa de email:                                      Parola:
Stiri
 
ACTUALITATE
Adaugat: 14 Septembrie 2018

Comentarii 0 Comentarii

      Redacția Lumeajustiției.ro a publicat dezvăluirile unui fost membru #rezist cu identitate protejată, care a părăsit organizația din cauza ilegalităților care se fac în mijlocul grupării. Printre altele, s-a recusnoscut faptul că violențele din stradă au fost finanțate din afara țării.

 

      ``Am cunoștințe că în anul 2017 și cred că și în anul 2018 au fost făcute plăți din Anglia, Belgia, Franța și Olanda către persoane fizice din grupul #rezist, unul dintre ei fiind Florin Badita, fost consilier al Monicăi Macovei. Sumele care veneau din Anglia și Belgia erau cuprinse între 1.000 și 2.500 de euro, în timp ce din Franța și Olanda sumele erau mai mari și cuprinse între 3.000 și 5.000 de euro. Știu că din Franța plățile erau făcute de către o asociație, care este formată din foști judecători și procurori, prieteni ai Monicăi Macovei, scopul acestui ajutor fiind destabilizarea politică, distrugerea partidelor puternice și creșterea unui partid mai mic, care ar putea fi controlat foarte ușor, în așa fel încât cei din Franța să aibă acces politic și economic mult mai ușor în România. Din Olanda, interesul economic era principalul motiv pentru care se susțin activitățile de destabilizare, plățile făcându-se către mai mulți membrii #rezist, dar în special către Florin Badita.`` declară fostul membru #rezist, conform luju.ro. Oare este și Soros implicat în destabilizarea Guvernului de la noi din țară? Nu acesta era planul lui? Nu Soros vrea înlocuirea guvernelor naționale cu un Guvern unic pe care să îl poată controla?

 

      Fostul membru #rezist, mai transmite că a fost martor la întâlnirile care aveau loc în casele conspirative unde se consuma marijuana; luju.ro a publicat o înregistrare audio de la una din reuniuni, care îl indică pe liderul Florin Badita vorbind despre cum se fac dozajele pentru un joint: ``Ți-am spus, aici se face pe dozaje, vin cu dozaje... ok cât e plata... spre exemplu eu o fac mică dacă fumez la liber... dintr-un gram, cât faci 20?... 15?... dacă sunt două persoane, mai puțin și mai pui tutun de țigări și altele...``

 

      ``Prima dată când am văzut acest fenomen a fost la Sibiu într-o altă casă conspirativă în care sunt depozitate serverele cu care se fac mesajele de propagandă și rostogolirea lor în tot mediul online. Într-o seară în această locație am observat un bol de plastic transparent, care era aproape plin cu marijuana, în jurul mesei aflându-se Florin Badita, Angi Serban, Cristian Mihai Dide și alți membrii #rezist, care au început să-și realizeze țigări cu marijuana, așa zise joint-uri. S-a stat acolo până dimineață, casa aflându-se în Sibiu, pe strada Crisanei, la numărul 13. O altă casă pusă la dispoziție pentru întâlniri și consum de marijuana, la care am participat, în București pe strada Educației, numărul 32, unde se afla casa conspirativă, numită de ei, Casa Justiției... Am fost prezent într-o după amiază, alături de mine fiind Florin Badita, Angi Serban și alți membrii... La un momentdat Florin Badita a scos din geantă o pungă cu marijuana și a început să-și ruleze țigări, această întâlnire a durând până la ora 22.`` transmite fostul membru #rezist, conform luju.ro. Este cunoscut faptul că cei care consumă marijuana sunt predispuși spre violență, emoții negative, agresivitate și impulsivitate. Conform Legii nr. 60/1991, privind organizarea și desfășurarea adunărilor publice, consumul de droguri este strict interzis. 

 

      ``Platforma de propagandă și de distribuire a mesajelor conține aproximativ 140.000 de conturi de Facebook, printre care erau persoane, pagini de media, influenceri... Platforma era, până în urmă cu ceva timp administrată de Florin Badita, ordinele fiind primite direct de la Monica Macovei, pentru această platformă, discuțiile ținându-se direct la Bruxelles sau la Strasbourg, iar după ce platforma a pierdut un număr de aproximativ 100.000 conturi și s-a început reconstrucția ei în vederea mitingului din 10 august, a fost schimbat și administratorul pe care nu l-am cunoscut. Dar știu că platforma a funcționat și în ziua de 12 august, când au îndemnat oamenii să iasă în stradă spunând că, în caz contrar, Liviu Dragnea va deveni invincibil... același mesaj a fost transmis și de Mălin Bot, într-o postare live pe care a făcut-o în jurul orelor 18:00.`` declară fostul membru #rezist conform luju.ro.

 

      Fostul membru #rezist, a cărui identitate este ținută sub anonimat, a mai spus și că USR-ul are legături strânse cu membrii #rezist, pe care i-a finanțat în vederea strângerii de semnături pentru campania `Fără Penali`. 

 

      ``În legătură cu campania `Fără Penali` a USR-ului, pot face următoarele precizări: Există o legătură strânsă între liderii #rezist și liderii USR și aici nu mă refer la ideile și principiile pe care le au ambele grupări, ci la legătura financiară dintre cele două. Când activam ca și membru #rezist mi-au fost plătite deplasările, transportul, cazarea, masa, plus un bonus. Acele corturi instalate de USR în diferite orașe din țară, nu au strâns numărul necesar de semnături pentru această campanie, așa că cei de la USR, împreună cu cei de la #rezist au recurs la trei variante... Organizarea de mitinguri unde numărul de participanți fiind destul de mare, exista posibilitatea să se strângă foarte multe semnături pentru această campanie. Iar ce-a de-a treia era să fie plătiți anumiți oameni, sau mai bine zis stimularea lor cu sume între 6 și 10 lei pe semnătură, pentru a se strânge semnături în orașele în care USR-ul nu reușea să depășească limita de 22.000 de semnături. În data de 10 august, fiind în Piața Victoriei, am vrut să probez una dintre variante și am mers la diferite persoane, care strângeau semnături pe acele liste, și am declarat nume false, CNP-uri false și adrese false, putând să fac acest lucru fără ca să mi se ceară actul de identitate.`` a povestit fostul membru #rezist conform luju.ro. 

 

      Până când astfel de grupări ne vor mai distruge țara? USR, până când mai tulburi liniștea României? Va lua cineva atitudine față de aceste declarații? Va face cineva dreptate pentru țara noastră și pentru oamenii nevinovați care, în diferite moduri, sunt abuzați zilnic? Cât timp va mai continua manipularea oamenilor?

 

 

 

Sursa photo: //evz.ro/se-cere-interventia-sri-pentru-a-destrucurarea-rezist.html

 


Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Cioloș, prezență penibilă la Ateneul Român
După ce a instigat pe cei câțiva oameni care protestau în fața At...
 
Procurorii de la DNA Oradea, adevărații infractori?
Și judecătorii Curții de Apel Oradea au început să scoată la ive...
 
Manelistul DNA, „procurorul de elită” al lui Kovesi
Ciprian Man, unul dintre procurorii celebri din înregistrările odioa...
 
Mizeriile procurorilor din Oradea au îmbolnăvit oameni nevinovați
După înregistrările apărute recent cu procurorii din Oradea care s...
 
Legislația privind efectuarea ITP-ului s-a schimbat
Șoferii trebuie să cunoască schimbările suferite de legislația re...
 
IPJ Prahova a deschis o anchetă într-un spital după ce un pacient a fost scăpat de pe targă
Inspectoratul Județean de Poliție Prahova a deschis un dosar penal p...
 
CNAIR: Circulația rutieră se desfășoară în condiții de iarnă în toată țara
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a emis ...
 
Moroșanu, declarație emoționantă
„Locuiam în căminele de la Vladimirescu”
 
 
 
 
EDUCATIE
 
Consiliile locale, obligate să dea burse elevilor

» 20 Ianuarie 2019 | Comentarii 0
 
POLITICA
 
„Își bat joc de România”

» 19 Ianuarie 2019 | Comentarii 0
 
SPORT
 
Autodenunț în rândul jucătorilor de la FCSB

» 18 Ianuarie 2019 | Comentarii 0
 
SHOWBIZ
 
Florin Piersic, mesaj dur pentru ziare

» 18 Ianuarie 2019 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Autoritățile recomandă vaccinarea de urgență

» 18 Ianuarie 2019 | Comentarii 0