Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Google Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
Adresa de email:                                      Parola:
Stiri
 
POLITICA
Adaugat: 18 Iunie 2019

Comentarii 0 Comentarii

       După ce a susținut în nenumărate rânduri că nu pleacă la Bruxelles, Dacian Cioloș, liderul PLUS, a anunțat că va candida la șefia noului grup politic din Parlamentul European, „Înnoim Europa” (Renew Europe), dovedind astfel că este o slugă bună a Franței, transmite Dănuț Pop, președintele Partidului Ecologist Român.

        „Nu este amuzant să-l vedem pe Cioloș cum ne asigură el că rămâne `activ` și în țară, de fiecare dată când primește o funcție la nivel european? Cred că omul nu-și dă seama cât este de penibil. Dacă nici acum nu e clar că personajul nu a fost inventat pentru România, chiar nu ne mai facem bine!

       După ce a prostit electoratul USR că, de fapt, el este vârf de lance pe lista candidaților la europarlamentare și că nu pleacă la Bruxelles, zilele acestea Dacian Cioloș anunță pe toată lumea că intră în cursa pentru șefia noului grup politic liberal din Parlamentul European, `Înnoim Europa`. Deci, nu doar că nu renunță la mandatul de europarlamentar, dar dintr-o dată, devine și candidat favorit al grupului, după ce franțuzoaica Nathalie Loiseau, șefa eurodeputaților En Marche, a ieșit, practic, din competiție. Așadar, acum Julien este un europarlamentar de cursa lungă, cum ar veni. Și pentru că Renew Europe este construită în jurul partidului En Marche, al președintelui francez Emmanuel Macron, fiind a treia forță în Parlamentul European, chiar este nevoie de un român care să conducă acest grup, nu-i așa?” transmite Dănuț Pop, potrivit stiripesurse.ro.

       Faptul că țări renumite din Europa își retrag candidații pentru a-i „cocoța pe ai noștri în funcții mari”, așa cum fac Germania și Franța, este o „combinație pentru cine vrea să o vadă”, mai spune președintele PER.

       „Este atât de emoționant când țări de calibru precum Franța sau Germania își retrag candidații pentru ai cocoța pe ai noștri în funcții mari, încât ai crede că România este cel puțin egală lor, la nivel de importanță decizională în UE. În realitate, în percepția lor, rămânem aceeași `țară de mâna a două` și `cea mai coruptă` din Europa. Combinația însă, este una simplă, pentru cine vrea să o vadă. (…) Și pentru cei care încă nu s-au convis că Julien era sluga Franței dinainte să se întoarcă în România, trebuie să știți că omul `merită`/ așteptă o recompensă după sacrificiul din 2016. Mai mult, pentru că politica este la fel peste tot în lume, președinția unui grup politic este dată de partidul sau alianța cu cele mai multe voturi, iar alianța USR PLUS este pe locul trei, cu doar 8 europarlamentari în noul grup. Deci, care ar fi șansa reală, fără ajutorul Franței? Niciuna!” conchide președintele PER, Dănuț Pop.

 

 

Sursa foto: //www.hotnews.ro/stiri-politic-23137388-ciolos-critica-iohannis-campania-electorala-daca-nominalizezi-guvern-toate-marionetele-iti-asumi-responsabilitatea.htm


Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
`Justițiarii` se atacă între ei
Tensiuni și acuzații uimitoare între șefa Consiliului Superior al ...
 
Refuzul de a o suspenda din funcție pe procuroarea Maria Pițurcă „e rușinos și scandalos”
Procuroarea Maria Pițurcă, cea care a târât pe jos o fetiță de 8...
 
Șantaj în justiția din România?
Oameni trimiși în judecată, chinuiți timp de aproape patru ani și...
 
Desființarea Secției Speciale „este în neconcordanță cu miile și sutele de mii de oameni care sunt victimele unor erori, unor abuzuri care se întâmplă în justiție”
Solicitarea președintelui Iohannis către Consiliul Superior al Magis...
 
Rapoartele GRECO - subiective, conțin erori grosiere, ignoră cu bună știință lucruri evidente, o analiză părtinitoare și superficială
Judecătoarea Dana Gîrbovan desființează rapoartele GRECO despre ca...
 
Oana Zăvoranu critică dur nunta lui Brigitte cu Pastramă: „Nunta jalnică, cu iz de cămin cultural a unei individe în călduri”
Oana Zăvoranu a criticat în termeni duri nunta fostei soții a lui I...
 
Exploatarea neconformă a pădurilor de fag din România, în atenția UNESCO
Pădurile de fag înscrise în patrimoniul UNESCO, în pericol datorit...
 
Soții Pastramă, de la nuntă au mers direct la doctor
„La 07:00 am terminat petrecerea și la 08:00 am fost deja...”
 
 
 
 
ECONOMIE
 
Hans Klemm: Este mare nevoie de infrastructură în România

» 21 Iulie 2019 | Comentarii 0
 
ACTUALITATE
 
„Ce treabă are un șef de stat cu un candidat pe persoană fizică?”

» 20 Iulie 2019 | Comentarii 0
 
SHOWBIZ
 
Delia, criticată de fani pentru că „a sărit calul”

» 19 Iulie 2019 | Comentarii 0
 
DECONCENTRATE
 
Cinci focare noi de pestă porcină africană în Prahova

» 19 Iulie 2019 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
A fost confirmat primul caz de infecție cu virusul West Nile în România, în acest sezon

» 19 Iulie 2019 | Comentarii 0