Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Google Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
Adresa de email:                                      Parola:
Stiri
 
ACTUALITATE
Adaugat: 11 Ianuarie 2019

Comentarii 0 Comentarii

      Joi seara, la Ateneul Român, a avut loc ceremonia oficială de lansare a Președinției României la Consiliul UE iar printre invitați s-a numărat și Dacian Cioloș, în calitate de fost premier. Din păcate, acesta n-a ținut cont de importanța momentului, nici de codul vestimentar impus - poate din cauză că, înainte de a intra în sală, a ieșit în stradă să instige oamenii care se strânseseră. Comportamentul său vine din frustrarea creată de lipsa susținătorilor, din faptul că mijloacele de afirmare i s-au împuținat și i-au mai rămas, probabil, câțiva membrii #rezist care au încercat să tulbure un eveniment important pentru țara noastră.

 

      „Îl vedem acolo pe Cioloș care încearcă să întărâte oamenii la proteste și la huiduieli. Sub niciun aspect, din punct de vedere național, din punct de vedere al interesului nostru, nu cred că cineva voia să se vadă mai degrabă huiduieli și proteste, să pună evenimentul în umbră. Cioloș este cel care face lucrul acesta, este cel care incită la aceste proteste, este cel care a încercat să folosească acest eveniment politic” a spus Mihai Gândea în cadrul emisiunii Sinteza Zilei, de joi seara.

 

      #rezist, Cioloș, nu vă e rușine să continuați în această stupiditate? Faptul că nu ați reușit să strângeți oameni, nu vă dă de gândit că românii nu vă vor? Adevărații români au discernământ și nu s-au mai lăsat manipulați de instigarea voastră, care aduce numai violență, haos și rușine. Cioloș, nu crezi că ai fost ridicol, ca fost premier și comisar european, să te pui în fruntea unor indivizi pe lângă realitate? #rezist, până când o să mai distrugeți imaginea României?

 

      „Ca fost comisar european și ca fost premier să te pretezi într-o asemenea seară la așa ceva mie mi se pare, iertați-mă, dar e o suspiciune rezonabilă că un astfel de gest este vecin cu patologicul. Pentru că, să te duci în stradă la protest, după care că-ți dai geaca jos și cu cămașa răvășită și cu gâtul gol să intri în sală în calitate de fost premier, repet, cred că este în vecinătatea patologicului. S-a dorit să fie scandal în fața Ateneului Român” a declarat Oana Zamfir referitor la apariția lui Cioloș.

 

      Din fericire, românilor nu le pasă de intrigile lui Cioloș, având în vedere că în fața Ateneului s-au strâns maximum 200 de persoane, dintre care, câteva zeci erau politicieni de-ai tehnocratului și USR-ului, inclusiv Dan Barna. O altă prezență care nu avea ce căuta pe teritoriul României, a fost Frans Timmermans, ținând cont de modul exagerat în care ne-a atacat țara pe nedrept. Domnule Timmermans, ați venit cumva să-i luați pe cei de la #rezist de pe spatele nostru? Ați venit să adunați și procurorii care au nenorocit atâtea familii și să-i duceți în Olanda? Ați venit să faceți acest bine României? Ar fi o premieră, că altfel, apariția dumneavoastră nu își avea rostul.

 

 

Sursa foto: ://www.antena3.ro/actualitate/dacian-ciolos-gest-soc-inainte-de-ceremonia-de-la-ateneul-roman-503042.html.  ://www.antena3.ro/politica/dovada-ca-dacian-ciolos-a-mintit-despre-trecutul-politic-documente-secrete-scoase-la-iveala-498495.html


Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Cioloș, prezență penibilă la Ateneul Român
După ce a instigat pe cei câțiva oameni care protestau în fața At...
 
Manelistul DNA, „procurorul de elită” al lui Kovesi
Ciprian Man, unul dintre procurorii celebri din înregistrările odioa...
 
Legislația privind efectuarea ITP-ului s-a schimbat
Șoferii trebuie să cunoască schimbările suferite de legislația re...
 
CNAIR: Circulația rutieră se desfășoară în condiții de iarnă în toată țara
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a emis ...
 
Doctor în... minciună?
Se cere Ministerului Educației să-i retragă titlul de doctor în Ș...
 
Cioloș și partidul său de securiști, mesaj dur de la #rezist
Unul dintre membrii #rezist a postat un mesaj dur la adresa lui Dacian...
 
Consiliile locale, obligate să dea burse elevilor
Președintele României a promulgat o lege prin care Consiliile Locale...
 
România, tot mai vulnerabilă
Capital Economics atrage atenția asupra taxei bancare introduse de ac...
 
 
 
 
POLITICA
 
Cioloș, „ești penibil”

» 24 Ianuarie 2019 | Comentarii 0
 
EDUCATIE
 
Vineri, 25 ianuarie, nu se învață

» 24 Ianuarie 2019 | Comentarii 0
 
INTERNATIONAL
 
Avertisment cu privire la influența tot mai mare a Rusiei

» 24 Ianuarie 2019 | Comentarii 0
 
ECONOMIE
 
Ultimele modificări fiscale, un pas înapoi pentru România

» 24 Ianuarie 2019 | Comentarii 0
 
SHOWBIZ
 
„Îmi mângâie sufletul”

» 23 Ianuarie 2019 | Comentarii 0