Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Google Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
Adresa de email:                                      Parola:
Stiri
 
ACTUALITATE
Adaugat: 10 Martie 2018

Comentarii 0 Comentarii

      Știm despre George Soros că este un multimiliardar, simplu privat speculant la bursă care a devenit celebru după ce în anul 1992 a făcut un profit de un miliard opt sute de milioane de dolari după ce a mizat pe deprecierea lirei sterline...câtă inspirație! Și culmea, după acest incident autoritățile britanice au fost nevoite să scoată lira sterlină din mecanismul de schimb valutar al UE, lucru greu de crezut a fi doar o coincidență.

      Aspectul intrigant al acestui simplu privat, care practic `este nimeni` din punct de vedere politic, fără absolut nici un drept de vot în țări membre UE, este faptul că părerea lui are mult prea multă importanță pentru lideri precum Frans Timmermans care pot lua decizii radicale în privința țărilor din Uniunea Europeană, România printre ele.

      De exemplu, cei doi, George Soros și Frans Timmermans, s-au întâlnit nu de mult la Bruxelles, întâlnire plănuită zi oră de către Soros, iar în presă nu s-a spus nimic de subiectul discuției... ce secret atât de mare avea de vorbit prim vicepreședintele Comisiei Uniunii Europene cu un `simplu privat speculant la bursă`? Întrebarea și mai serioasă este: cum se face că, după întâlnirea celor doi, la câteva zile distanță Timmermans se întâlnește cu ministrul de justiție al României Tudorel Toader iar acesta este mustrat cu privire la legile justiției și la statul de drept din țara noastră?

      Se pare că domnul Soros are plăcerea de a-și lăsa amprenta în mai multe țări; după întâlnirea oficială de la Bruxelles, acesta a dat fuga la Londra unde a pus la cale ultimele detalii ale complotului Anti-Brexit având alături foști miniștrii britanici și finanțatori cheie ai Patridului Conservator.

      Care este planul lui Soros, din moment ce el nu reprezintă pe nimeni? După cum spun unele guri de la noi din țară Soros încearcă cu ajutorul rețelei de organizații din întreaga lume de care dispune „să ducă la slăbirea instituțiilor publice, o slăbire a încrederii în instituții și înlocuirea majorității legitime cu o minoritate gălăgioasă care încearcă să fure rezultatele votului prin acțiuni de stradă. Acesta este demersul pervers al lui Soros în toată lumea”.

      Gabriela Baltag: „Cine este în zilele acestea la capătul lucrurilor pline de neadevăr, rostite fără nici o rezervă, care împânzesc majoritatea canalelor de comunicare, încercând să îngenuncheze o societate încă visătoare, care îndrăznește să mai creadă că poate să stea la masă cu Marile Puteri, așa cum se întâmpla altădată!? (…) Soros și Junker se văd frecvent.” a declarat aceasta la un interviu în cadrul unei emisiuni TV.

      Scopul lui Soros: putere și control! Cum? Printr-un mecanism simplu: cauzarea de probleme- reacție- soluție; soluție care întotdeauna este în avantajul său și care îi îndeplinește scopul, acela de a impune cea mai aspră dictatură mondială.

 

 

Sursa photo: //www.google.ro/search?q=george+soros+poze&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiA2KDf6t_ZAhWBC-wKHUGPCVUQ_AUICigB&biw=1920&bih=925#imgrc=asscDzBO3GKb6M:


Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Aleea Domnitorilor, inaugurată în același timp la Poiana Câmpina și Zaim
Cu ocazia Centenarului Marii Uniri, la Poiana Câmpina și la Zaim –...
 
Franța și Germania, mutilate de proteste
În timp ce în Franța se anunță proteste masive pentru weekend, î...
 
Se cere acceptarea României, fără întârziere, în Schengen
Parlamentul European a votat o a doua rezoluție pentru ca România ș...
 
Șeful Direcției Generale Anticorupție, acuzat de plagiat
Fostul șef al Poliției Române, Cătălin Ioniță, este acuzat că ...
 
Mandatele date de ICCJ pentru SRI sunt abuzive
Curtea Europeană a Drepturilor Omului a decis că mandatele de sigura...
 
Sindicaliștii nemulțumiți de măsurile de austeritate
Înghețarea sporurilor precum și celelalte măsuri de austeritate, v...
 
Mircea Badea, mesaj dur pentru Andreea Esca
„Duduia Esca, asta e o...”
 
Dacian Cioloș, vicepreședinte al unei organizații radical-naționaliste
Trecutul lui Cioloș ascunde lucruri care ar trebui să ne îngrozeasc...
 
 
 
 
ACTUALITATE
 
Minte sau... minte?

» 15 Decembrie 2018 | Comentarii 0
 
SHOWBIZ
 
Oana Radu s-a îngrășat din nou

» 14 Decembrie 2018 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Aparat performant dat în folosință la Brașov

» 14 Decembrie 2018 | Comentarii 0
 
POLITICA
 
PNL a prezentat o alternativă la bugetul inexistent de la PSD

» 14 Decembrie 2018 | Comentarii 0
 
EDUCATIE
 
Programul de formare a cadrelor didactice bate pasul pe loc

» 14 Decembrie 2018 | Comentarii 0