Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Stiri
 
EDUCATIE
Adaugat: 08 Martie 2018    Actualizat: 09 Martie 2018

      În perioada 17-18 martie, la București, are loc cel mai mare târg internațional de universități din Sudul și Estul Europei, iar acesta va veni cu noi informații pentru vizitatori cu privire la programele de studiu din peste 100 de universități și instituții educaționale din 18 țări, printre care Italia, Grecia, Norvegia, Suedia, Belgia, Franța.

      Deasemenea, cei interesați de alternativele educaționale vor avea posibilitatea de a participa la ediția cu numărul patru a RIUF YouForum, singura conferință dedicată 100% dezvoltării personale și orientării în carieră pentru elevi și studenți.

      Ediția a 22-a a RIUF aduce pentru cei interesați cel mai mare număr de țări reprezentate la un astfel de eveniment educațional din România. În zilele de 17-18 martie doritorii se vor putea documenta despre programe de studiu, burse, taxe sau oportunități de dezvoltare, direct de la sursă. Cei interesați de studii în țările nordice vor avea ocazia să afle totul despre programul gratuit de educație din Danemarca, Norvegia și Suedia chiar de la reprezentanții universităților.

      În topul preferințelor tinerilor români, rămân totuși Marea Britanie și Olanda, iar cu această ocazie vor avea posibilitatea să interacționeze și în acest an cu reprezentanți ai unor universități de top.

      Universitățile, prin reprezentanții lor, vor pune la dispoziția celor care participă la RIUF peste 8.000 de programe de studiu de licență, masterat și doctorat din peste 15 domenii de activitate precum industrii creative, drept, business, medicină, IT sau științe sociale.

      Totodată tinerii se vor putea informa și despre sursele de finanțare și bursele pe care le-ar putea obține ca studenți internaționali, atât pentru programele de licență cât și pentru cele de masterat.

 

 

Sursa photo: //www.google.ro/search?q=poza+targ+universitati&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi6wv7uoN_ZAhVKKcAKHWctCvgQ_AUICygC&biw=1920&bih=925#imgrc=edDYFlLf6BwaBM:


Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
 
 
 
POLITICA
 
Ciucă, despre principiile PNL: Să apărăm familia, comunitatea, inițiativa particulară!

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Pateurile de ficat conțin aditivi și alte tipuri de carne mai ieftină

» 25 Mai 2024 | Comentarii 0
 
INGRIJIREA PARULUI
 
Cele mai bune 5 leacuri băbești contra căderii părului

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Un turn medieval din România va fi restaurat și va intra în circuitul turistic

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL IASI
 
Stațiile mijloacelor de transport în comun din Iași vor fi modernizate

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL GORJ
 
Apă și canalizare în comuna Drăgotești: Este un proiect mult așteptat

» 25 Mai 2024 | Comentarii 0