Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Sport
 
BASCHET
Adaugat: 27 Iunie 2013
Virgil Stanescu deschide prima editie a Olimpia Armani Junior Camp
 
     Prima ediţie a programului gratuit de pregătire sportivă Olimpia Armani Junior Camp ia startul astazi, la Bucureşti, în cadrul bazei Sport Arena din Politehnică, în prezenţa lui Virgil Stănescu, presedintele Steaua Baschet. O echipă de antrenori ai centrului de copii şi juniori Olimpia EA7 Emporio Armani Milano, cel mai titrat club de baschet din Italia va superviza sesiunile de antrenamente pentru circa 100 de copii cu vârste între 8 şi 14 ani.
     Derulat în premieră în România, Olimpia Armani Junior Camp este conceput ca un program special de pregătire destinat copiilor pasionaţi de baschet şi este oferit de către Intesa Sanpaolo Bank, în parteneriat cu Steaua Baschet. Timp de 3 zile participanţii la acest camp se vor pregăti după metodele specifice ale clubului Olimpia EA7 Emporio Armani Milano.
     „Cu acest nou proiect continuăm să oferim copiilor din România experienţa unică a celor mai de succes echipe de sport din Italia. Olimpia EA7 Emporio Armani Milano este pentru baschet ceea ce AC Milan este pentru fotbal. Intesa Sapaolo Group este partener tradiţional şi sponsor principal al proiectelor pentru copii şi juniori al ambelor cluburi în Italia şi în întreaga lume şi un sustinător al performanţei şi sportului în toate ţările în care suntem prezenţi”, a declarat Stefano BURANI, Director General Adjunct (CBO) Intesa Sanpaolo Bank.
     „Chiar dacă poate nu vom descoperi acum viitorul capitan al echipei naţionale sau un nou campion al acestui sport ne bucurăm să susţinem în continuare astfel de acţiuni de promovare pro bono a baschetului în rândul copiilor. Acesta poate fi începutul unei colaborări frumoase între două cluburi de renume”, a declarat Virgil STĂNESCU, unul dintre cei mai reprezentativi jucători români pe plan internaţional din ultimii 20 de ani, fost adversar în campionatul italian al celor de la Olimpia EA7 Emporio Armani Milano.
     Clubul italian are în palmares 25 de titluri naţionale, patru Cupe ale Italiei şi noua trofee europene, dintre care trei în Euroliga, în timp ce Steaua are 21 de titluri naţionale, două Cupe ale României şi 27 de participari în Cupele Europene, cea mai bună performanţă fiind calificarea în semifinalele Cupei Campionilor Europeni (actuala Euroliga).
Olimpia Armani Junior Camp este gazduit de Sport Arena, promotorul celei mai puternice competiţii de baschet 3×3 din România şi una dintre cele mai mari din Europa, Sport Arena Streetball, care adună anual la start peste 900 de echipe şi peste 3.600 de jucători.
     Cu o istorie de peste 400 de ani, Intesa Sanpaolo este unul dintre cele mai importante grupuri bancare internaţionale, printre liderii din Europa, ce oferă servicii pentru 20 milioane de clienţi. Pe piata locala, Intesa Sanpaolo Bank are o reţea de unităţi ce acoperă practic întreaga ţară şi active totale de peste 5 miliarde lei.
     În România, proiectul Olimpia Armani Junior Camp este oferit de Intesa Sanpaolo Bank în parteneriat cu Steaua Baschet, Gazeta Sporturilor, reţeaua privată de sănătate Regina Maria şi Sport Arena.
 
Sursa poza : http://steauabaschet.ro/wp-content/uploads/2013/04/Armani-Junior-Camp-300x222.jpg

Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
 
 
 
DECONCENTRATE
 
ANAF avertizează: Se trimit mesaje false și se cer informații despre facturile din sistemul e-Factura

» 21 Martie 2024 | Comentarii 0
 
ACTUALITATE
 
Eurodeputat: Solicităm aderarea completă a României și Bulgariei la Spațiul Schengen

» 20 Martie 2024 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Curiozități și superstiții despre magnolii - florile feminității

» 21 Martie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
În mai se inaugurează Muzeul Ivan Patzaichin și un traseu verde numit „Delta lui Ivan”

» 21 Martie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL SALAJ
 
Primăria Municipiului Zalău face demersuri pentru fluidizarea traficului la ieșirea din oraș

» 21 Martie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL IASI
 
CJ Iași, pași mari spre rezolvarea transportului elevilor

» 20 Martie 2024 | Comentarii 0