Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Sport
 
SCRIMA
Adaugat: 10 Octombrie 2013

Rareș Dumitrescu

 

     Rareș Dumitrescu (n. 24 decembrie 1983, Brașov) este un scrimer român, legitimat la C.S. Dinamo București. A câștigat, împreună cu echipa României de sabie, medalia de argint la Jocurile Olimpice de vară din 2012, desfășurate la Londra. Rareș s-a apucat de sabie din copilărie, inspirat fiind de filmele Zorro. A absolvit Universitatea Transilvania din Brașov și are un masterat la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iași.

 

     Palmares:

Vicecampion Olimpic cu echipa 2012;
Campion Mondial cu echipa 2009;
Vicecampion Mondial individual 2009;
Campion European cu echipa 2006;
Vicecampion European cu echipa 2009;
Locul III la Campionatul European 2005;
Castigator al Cupei Campionilor Europeni cu Dinamo Bucuresti in 2005, 2006 si 2008;
Campion National individual 2004, 2006, 2008, 2010;
Campion National cu echipa 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010.
 

Sursa foto: http://www.exclusivnews.ro/wp-content/uploads/2012/07/rares-dumitrescu.jpg

BRASOV
Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
 
 
 
INTERNATIONALE
 
Ambasadorul Israelului în România: Iran trebuie să plătească pentru ce a făcut!

» 15 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
ACTUALITATE
 
Se schimbă vremea radical: De marți vom observa o schimbare...

» 15 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
FASHION FEMEI
 
Rochia din mătase naturală, de ce să o porți în cadrul unui eveniment special

» 15 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Mangalia, cea mai veche stațiune de la mare din România și singura cu izvoare minerale
CONSTANTA
» 15 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL VALCEA
 
Dumitru Copăceanu a fost desemnat de PNL Vâlcea candidat la Primăria comunei Bunești

» 15 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL SATU MARE
 
Primăria Satu Mare anunță începerea acțiunilor de dezinsecție

» 12 Aprilie 2024 | Comentarii 0