Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Sport
 
SCRIMA
Adaugat: 10 Octombrie 2013

Rareș Dumitrescu

 

     Rareș Dumitrescu (n. 24 decembrie 1983, Brașov) este un scrimer român, legitimat la C.S. Dinamo București. A câștigat, împreună cu echipa României de sabie, medalia de argint la Jocurile Olimpice de vară din 2012, desfășurate la Londra. Rareș s-a apucat de sabie din copilărie, inspirat fiind de filmele Zorro. A absolvit Universitatea Transilvania din Brașov și are un masterat la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iași.

 

     Palmares:

Vicecampion Olimpic cu echipa 2012;
Campion Mondial cu echipa 2009;
Vicecampion Mondial individual 2009;
Campion European cu echipa 2006;
Vicecampion European cu echipa 2009;
Locul III la Campionatul European 2005;
Castigator al Cupei Campionilor Europeni cu Dinamo Bucuresti in 2005, 2006 si 2008;
Campion National individual 2004, 2006, 2008, 2010;
Campion National cu echipa 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010.
 

Sursa foto: http://www.exclusivnews.ro/wp-content/uploads/2012/07/rares-dumitrescu.jpg

BRASOV
Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
 
 
 
SHOWBIZ
 
Irina Rimes, despre relația cu fostul soț: A fost un complot

» 17 Ianuarie 2022 | Comentarii 0
 
POLITICA
 
Șeful MAI ia măsuri după ce un polițist a lovit și ucis o fetiță pe trecerea de pietoni: Reanalizăm procesul de recrutare

» 17 Ianuarie 2022 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Șase semne că ești ipohondru

» 17 Ianuarie 2022 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Mănăstirea Săpânța-Peri, cea mai înaltă biserică de lemn din lume
MARAMURES
» 17 Ianuarie 2022 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL BOTOSANI
 
CJ Botoșani a alocat bani pentru reabilitarea clădirii Bibliotecii Naționale de Poezie

» 17 Ianuarie 2022 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL ARGES
 
Fostul prefect de Argeș demisionează din PNL datorită conducerii filialei județene

» 16 Ianuarie 2022 | Comentarii 0