Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Sport
 
SCRIMA
Adaugat: 16 Octombrie 2013

Mihai Covaliu

 

     Mihai Claudiu Covaliu (n. 5 noiembrie 1977) este un scrimer român, laureat cu aur la Sydney 2000 și bronz la Beijing 2008.

           Palmares
2000 - aur la Olimpiada de la Sydney;
2001 - bronz la CE de la Koblenz;
       
- bronz cu echipa la CM;
2002 - bronz la CE de la Moscova;
       
- bronz la CM de la Lisabona;
2003 - argint la CM de la Havana;
2005 - aur la CM de la Leipzig;
2006 - aur cu echipa de sabie a României la CE;
2007 - bronz la CE de la Ghent;
        
- aur, argint și două medalii de bronz în finalele de "Cupa Mondială la sabie";
2008 - bronz la CE de la Kiev
       
- bronz la Olimpiada de la Beijing

           Distincții
Ordinul “Meritul Sportiv” clasa a III-a cu 2 barete (27 august 2008)


Sursa foto: http://www.mytex.ro/uploads/articles/350074/big/article_350074_1.jpg

BRASOV
Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
 
 
 
SHOWBIZ
 
Vlad Gherman, mesaj emoționant de 8 Martie, după despărțirea de Cristina Ciobănașu

» 08 Martie 2021 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Gheorghiță: Simptomele la 4-5 zile de la vaccinare, motiv de îngrijorare. Ar putea fi semne ale infecției cu SARS-CoV-2

» 08 Martie 2021 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
 8 Martie - Ziua Internațională a Femeii! Tradiții și obiceiuri

» 08 Martie 2021 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Oradea, tot mai sus în topul destinațiilor atractive din România
BIHOR
» 08 Martie 2021 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL ARGES
 
Primăria Pitești anunță începerea tratamentelor fitosanitare

» 08 Martie 2021 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL NEAMT
 
Primarul comunei Timișești, despre strategia de dezvoltare în contextul Europa 2030

» 07 Martie 2021 | Comentarii 0