Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Sport
 
SCRIMA
Adaugat: 16 Octombrie 2013

Mihai Covaliu

 

     Mihai Claudiu Covaliu (n. 5 noiembrie 1977) este un scrimer român, laureat cu aur la Sydney 2000 și bronz la Beijing 2008.

           Palmares
2000 - aur la Olimpiada de la Sydney;
2001 - bronz la CE de la Koblenz;
       
- bronz cu echipa la CM;
2002 - bronz la CE de la Moscova;
       
- bronz la CM de la Lisabona;
2003 - argint la CM de la Havana;
2005 - aur la CM de la Leipzig;
2006 - aur cu echipa de sabie a României la CE;
2007 - bronz la CE de la Ghent;
        
- aur, argint și două medalii de bronz în finalele de "Cupa Mondială la sabie";
2008 - bronz la CE de la Kiev
       
- bronz la Olimpiada de la Beijing

           Distincții
Ordinul “Meritul Sportiv” clasa a III-a cu 2 barete (27 august 2008)


Sursa foto: http://www.mytex.ro/uploads/articles/350074/big/article_350074_1.jpg

BRASOV
Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
 
 
 
ACTUALITATE
 
Arafat, despre revenirea la starea de urgență: „E greu de spus...”

» 09 Iulie 2020 | Comentarii 0
 
INTERNATIONALE
 
FBI: La fiecare 10 ore deschidem o anchetă de contraspionaj legată de China

» 08 Iulie 2020 | Comentarii 0
 
COPII SANATOSI
 
Cum să îți determini copilul să citească

» 09 Iulie 2020 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Arborele mamut, un monument al naturii din județul Caraș-Severin
CARAS-SEVERIN
» 09 Iulie 2020 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL BACAU
 
Primăria Bacău a montat scaune stomatologice noi în unitățile de învățământ din municipiu

» 09 Iulie 2020 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL PRAHOVA
 
Adrian Dobre: La Ploiești vor ajunge 20 de troleibuze noi!

» 08 Iulie 2020 | Comentarii 0