Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Sport
 
GIMNASTICA
Adaugat: 13 Iunie 2013    Actualizat: 13 Iunie 2013
Razvan Mazilu si Marius Urzica, rasplatiti cu aplauze la Festivalul de Teatru de la Sibiu
 
     Coregraful Razvan Mazilu si gimnastul Marius Urzica, au incantat publicul sibian prin prestatia din spectacolul "Urban Kiss", prezentat in cadrul Festivalului International de Teatru. "Urban Kiss" este o productie a Teatrului National de Opereta "Ion Dacian" din Bucuresti, realizata de Razvan Mazilu
     Potrivit Rompres, Razvan Mazilu a descris spectacolul ca fiind un "protest urban, o revolta in fata absurdului lumii contemporane, in fata societatii ca sistem de ingradire, de limitare a libertatii individului".
Marius Urzica, campion olimpic la gimnastica masculina, a colaborat in acest spectacol avand un moment special in care a facut o demonstratie a calitatilor sale sportive si artistice. Urzica a executat o serie de exercitii de gimnastica, performante care  i-au adus succesul la nivel mondial.
     "E o senzatie placuta si ma bucur ca ma aflu in aceasta echipa. Ma simt extraordinar jucand in acest spectacol. Totodata, ma bucur sa revin la Sibiu, de data aceasta nu ca gimnast, ci ca invitat intr-un spectacol", a marturisit Urzica, intr-o conferinta de presa organizata dupa spectacol.
     "Urban Kiss" imbina dansul si miscarile scenice, cu muzica, efectele de sunet si proiectiile video. Bazandu-se pe miscarea scenica, pe muzica si pe proiectiile video, spectacolul descrie publicului anumite stari, precum dragostea, fericirea, revolta, sexul sau moartea.
     "A fost o declaratie de dragoste in spectacol si anume ca iubesc Sibiul. Revin cu mult drag la acest festival, care da o sansa publicului de aici de a vedea spectacole pe care nu au avut ocazia sa le vada. Spectacolul nostru este foarte legat de viata in oras, de multitudinea de relatii si intersectari pe care le au cei care locuiesc in el", a spus Mazilu dupa spectacol.
     "Urban Kiss" a cuprins momente de dans, sustinute de artistii Teatrului de Opereta "Ion Dacian" : Razvan Mazilu, Monica Petrica, Monica Strat, Diana Ferencz, Sorina Tiron, Violeta Dumitrascu, Diana Petrache, Teodora Ghinea, Oana Valceanu, Florin Tanase, Daniel Dobre, Istvan Teglas, Andrei Ciobanu.
     Miercuri va fi prezentat spectacolul "Block Bach", in regia lui Alexandru Dabija, coregrafia fiind semnata de Razvan Mazilu si Amir Kolben. Pe muzica lui J. S. Bach, vor performa Razvan Mazilu, Monica Petrica, Coca Bloos si CRBL, informeaza Rompres.
 
Sursa foto : http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/1/1706/2682545/1/marius-urzica.jpg?width=400

Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
 
 
 
ACTUALITATE
 
Se cere un plan urgent pentru limitarea accidentelor rutiere: În România mor 4-5 persoane zilnic!

» 23 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
„Terapia durerii” a fost inclusă în drepturile pacienților

» 23 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Beneficiile acupuncturii asupra sănătății organismului

» 23 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Mare sărbătoare la Tulcea cu ocazia Floriilor, Paștelui și zilei de 1 Mai

» 23 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL DOLJ
 
La Craiova se desfășoară, până pe 15 mai, o campanie de ridicare a deșeurilor voluminoase

» 23 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL PRAHOVA
 
Investițiile în sistemul educațional, prioritate pentru primarul Alin Moldoveanu

» 22 Aprilie 2024 | Comentarii 0