Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Sport
 
BASCHET
Adaugat: 28 Iunie 2013

Ghiţă Mureşan a ajuns la Constanţa


     „Big Ghiţă” îşi va face apariţia, astăzi, începând cu ora 9.00, în parcarea Centrului Comercial Maritimo, acolo unde sunt aşteptaţi toţi tinerii iubitori ai baschetului din Constanţa, dar în special cei care s-au înscris pentru participare la „Ghiţă Mureşan Summer Camp Tour”. 

     La eveniment, sunt aşteptaţi în jur de 120 de copii, care se vor întrece timp de patru zile şi care vor primi instruire direct din partea lui Ghiţă Mureşan. 
     Acţiunea se desfăşoară sub forma unei tabere de iniţiere şi antrenamente în baschet, destinată copiilor cu vârste între 9-14 ani. Timp de patru zile, se vor face câte două antrenamente de trei ore şi jumătate: unul dimineaţa şi unul după-amiaza. Cei 120 de copii primiţi la tabără se împart pe două grupe de vârstă, câte 60 de copii per grup. Astfel, copii vor petrece câteva zile frumoase de întreceri sportive, alături de unul din cei mai mari baschetbalişti români ai tuturor timpurilor. 
     După finalizarea competiţiei de la Constanţa, turneul se va muta la Bucureşti, Braşov, Timişoara şi Cluj-Napoca, până pe 25 august. 
Astfel, proiectul „Ghiţă Mureşan Summer Camp Tour” se desfăşoară şi anul acesta, la nivel naţional, pentru ca un număr cât mai mare de copii să beneficieze de instruirea lui „Big Ghiţă”, care dezvoltă astfel de evenimente şi în SUA, la Washington Wizards, una dintre fostele sale echipe. 

Promovarea sportului 
     Totodată, Mureşan îşi doreşte să promoveze cât mai mult ideea sportului în sine, prin acest turneu, care a devenit un succes din ce în ce mai mare, de la an la an. Baschetbalistul îşi doreşte să elimine, prin intermediul acestui program, toate tentaţiile nesănătoase, care au apărut, de ceva timp, în rândul tinerilor.
     „Cred cu tărie că sportul contribuie nu doar la dezvoltarea fizică, ci şi la cea intelectuală a copiilor. Pornind de la experienţa mea americană, am convingerea că programele sportive, după orele de clasă, ajută procesul de educaţie, întăresc ataşamentul copiilor faţă de şcoală şi comunitatea din care provin şi invită familiile să se implice mai mult în educaţia copiilor. Vreau ca prin acţiunile pe care le întreprindem să-i facem pe copii să îndrăgească mişcarea, să-i ducem în sălile de sport şi să nu-i lăsăm nesupravegheaţi, pradă mentalităţii străzii şi expuşi la comportamente nocive: fumatul, alcoolul, drogurile, necinstea, promiscuitatea”, a spus Ghiţă Mureşan.

Sursa foto : http://www.cugetliber.ro/imagini/original/baschet2-1343851162.jpg


Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
 
 
 
SHOWBIZ
 
Andia, schimbare radicală de look. Cântăreața și-a surprins fanii: M-am tot gândit...

» 04 Octombrie 2023 | Comentarii 0
 
ECONOMIE
 
Se majorează taxele la jocurile de noroc. Ce va face statul cu fondurile extra

» 04 Octombrie 2023 | Comentarii 0
 
BEAUTY
 
Cinci pași pentru a menține igiena produselor de machiaj

» 04 Octombrie 2023 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Festivalul „Tradiții de Toamnă” de la Sadu va avea loc pe 7 și 8 octombrie
SIBIU
» 04 Octombrie 2023 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL BRAILA
 
Primarul Brăilei, supărat pe opoziție: Au pus poze cu mormântul meu, al părinților

» 04 Octombrie 2023 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL BACAU
 
Senator de Bacău: Persoanele cu autism vor beneficia de terapii și consiliere decontate de casa de sănătate

» 03 Octombrie 2023 | Comentarii 0