Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Sport
 
SCRIMA
Adaugat: 09 Octombrie 2013    Actualizat: 10 Octombrie 2013

Ana Maria Branza

 

      Ana Maria Branza s-a nascut in 26 noiembrie 1984 si si-a inceput cariera sportiva in 1996 la CSS nr. 3 Steaua Bucuresti (1996-1999) cu antrenorul Radu Szilaghy.
      A mai activat si la clubul CSM - LPS Craiova intre 1999 si 2001, iar apoi la CSA Steaua Bucuresti unde este si in prezent.
      Prima medalie de aur la juniori a castigat-o in 2001 la Gdansk in Polonia, iar de atunci Ana are in palmares medalii nationale, europene, mondiale, dar si una olimpica (Beijing 2008).

      Palmares:

      Jocuri Olimpice Beijing 2008 - Medalie de argint - proba de spada
      Campionatele Mondiale
      Juniori:
2001 - Medalie de aur și argint
2002 - Medalie de aur
2003 - Locul 5
2004 - Medalie de aur și bronz
      Seniori:
2002 - Medalie de bronz
2005 - Locul VI
2006 - Locul IV și V
2008 - Locul V
2010 - Medalie de aur
      Campionatele Europene
      Juniori:
2002 - 2 Medalii de aur
Seniori:
2004 - Locul IV și VI
2005 - Locul V
2006 - Medalie de aur
2007 - Locul V
      Campionate Mondiale Militare
2003 - Locul V
2005 - Medalie de aur și argint
2006 - 2 medalii de argint
      Cupa Mondială
      Juniori:
2002 - Medalie de bronz
      Cupe Europene
2004 - Medalie de bronz
2005 - Medalie de aur
2006 - Medalie de argint
2008 - Medalie de aur
      Multipla campioana nationala la seniori si juniori
      Distincții
      Ordinul “Meritul Sportiv” clasa a II-a cu 1 baretă (27 august 2008)
      Din anul 2007 este Maestru Emerit al Sportului



Sursa foto: facebook.com


Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
 
 
 
EDUCATIE
 
Lider FSLI: Trebuie să terminăm greva cât timp avem susținerea populației

» 01 Iunie 2023 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Se vor debloca 14.000 de posturi din sistemul medical

» 31 Mai 2023 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
La mulți ani, tuturor copiilor!

» 01 Iunie 2023 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
`Străzi deschise – București, Promenadă urbană` începe astăzi, cu un program special de Ziua Copilului

» 01 Iunie 2023 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL ARGES
 
Primăria Micești va acorda un stimulent de 1.500 de lei, la nașterea unui copil

» 01 Iunie 2023 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL GALATI
 
Iluminatul public din municipiul Galați, în proces de modernizare

» 31 Mai 2023 | Comentarii 0