Roșii portugheze cu orez
Ingrediente:
• 12 roÈ™ii mijlocii
• 2 ardei copÈ›i
• 100 g orez
• sare
• piper
• puÈ›in oÈ›et
pentru decor: câteva frunze de salată verde, pătrunjel verde
Mod de preparare:
Se aleg roÈ™ii mijlocii, se taie un capac, se scobesc. Se presară în interior cu sare, piper, puÈ›in oÈ›et È™i se lasă la o parte să se scurgă. Se fierb în apă 100 g de orez, se scurge bine È™i se amestecă cu 2 linguri de maioneză pregătită cu muÈ™tar È™i cu doi ardei copÈ›i, tăiaÈ›i mărunt. Se umplu roÈ™iile cu această compoziÈ›ie. Sugestie servire: aÈ™ezaÈ›i-le pe o farfurie pe frunze de salată pătrunjel verde.
Sursa foto: baby.unica.ro