Băutură răcoritoare din pepene roșu - ai nevoie decât de apă minerală carbogazoasă și un pepene bine copt, făcut piure. Pune miezul de la 2-3 felii de pepene în blender, adaugă 5 cuburi de gheață, apoi mixează și diluează cu apă minerală după gust. Poți să pui și câteva frunze de mentă sau felii de lime.
Băutură aromată din levănțică - cu toate că sună ca o băutură de pe mesele restaurantelor, poți să o prepari și tu. Într-un litru de apă pune sucul de la o lămâie și îndulcește cu miere după gust. Adaugă câteva crenguțe de levănțică sau o lingură de levănțică uscată. Lasă la frigider peste noapte pentru a se infuza.
Suc de ananas - curăță un ananas și mixează-l în blender. Mai poți adăuga și fructul pasiunii sau mango, pentru o aromă mai tropicală. Peste pasta obținută pune apă minerală și suc de portocale sau limonadă.
Suc de piersici cu ghimbir - piersicile sunt în această vară protagonistele celor mai delicioase rețete. Pentru un cocktail ai nevoie de suc de piersici, puțin ghimbir și lămâie. Spală și curăță piersicile, dă sâmburele la o parte și pune-le în storcătorul de fructe. Pune peste suc puțin ghimbir și zeamă de lime după gust.
Citește și: Cinci motive ca să nu te ștergi pe față cu prosopul!
Urmărește-ne pe Facebook dacă ți-a plăcut articolul. Dă Like paginii noastre pentru a afla mai multe noutăți sau descarcă aplicația gratuit din Google Play!
Sursa foto: ://www.andreearaicu.ro/retete/cocktail-fresh-bellini-cu-piersici/