Politicianul vorbește despre cum unii judecători erau șantajați cu dosare ca să dea verdicte după placul unora.
...
Anunț de angajare: Manichiurist / Tehnician Unghii Fabrica de Unghii by Andreea Behruz, un salon de manichiură exclus...
Se angajează Lucrător comercial/ Casier Shop&Go
Simona Halep (nascuta la data de 27 septembrie 1991, Constanța) este o jucătoare de tenis română, aflată actualment...
Adrian Ungur este un jucător de tenis român, jucător în circuitul ATP Challenger Tour, È™i component al echipei RomÃ...
Răzvan Sabău este un jucător de tenis român, jucător în circuitul ITF Futures.
Lăsata Secului este ultima zi când se poate mânca de dulce, înainte de Postul Nașterii Domnului, adică dinaintea C...
Când vine vorba despre alegerea produselor de make-up, o singură greșeală te poate îmbătrâni cu zeci de ani.
Pilaful este un preparat obiÈ™nuit în bucătăria românească, dar îndrăgit pentru savoarea sa È™i pentru simplitatea cu care se face, È™i chiar È™i aÈ™a este întâlnit È™i în restaurante unde se serveÈ™te atât ca garnitură, dar È™i ca fel principal.
Aparent banal, pilaful poate căpăta un gust excepÈ›ional dacă se foloseÈ™te un ingredient simplu, prezent în orice frigider. Dacă nu ai făcut până acum pilaf după următoarea reÈ›etă, merită să încerci, È™i vei vedea că aroma acestei mâncări devine inconfundabilă.
Ingrediente pentru rețetă clasică de pilaf:
- o cană mare de orez;
- un morcov;
- un ardei roșu;
- 100 grame de ciuperci (sau după preferință);
- sare și piper după gust;
- pătrunjel verde tocat pentru servit.
Pentru ca pilaful să aibă un gust aparte și o textură cremoasă, gospodinele iscusite folosesc grăsimea de pasăre. Iată cum se prepară pilaful clasic cu grăsime de pasăre:
La o cană de orez se folosesc aproximativ 3 căni de apă, iar totul se fierbe cu grăsimea de pasăre. Morcovul se spală și se curăță, la fel și ardeiul, apoi se toacă mărunt. Ciupercile se spală și se taie codițele, după care se toacă felii subțiri - se pot folosi și ciuperci din conservă, dar atenție la cantitatea de sare adăugată.
Toate legumele se pun într-o tigaie cu unt, sare È™i piper, È™i se călesc uÈ™or. Când orezul este aproape fiert, se pun legumele È™i se mai lasă pe foc câteva minute pentru a se combina aromele. Pentru servire se presară pătrunjel verde pe deasupra. Se poate servi alături de carne de pui la grătar, sau peÈ™te.
Te-ar putea interesa: Cuiburile de rândunele - De ce să nu le dărâmi, È™i nu e vorba de superstiÈ›ii!
Urmărește-ne pe Facebook, pentru noutăți din mai multe domenii!
Sursa foto: https://www.youtube.com/watch?v=mButac0VzFI