Se prepara un aluat dintr-un pahar de caimac, unul de faina si putina sare.
Se intinde aluatul intr-o foaie de forma dreptunghiulara si se unge cu unt topit. Se impatureste foaia in trei, se acopera cu un servetel si se tine la rece 15 min.
In acest timp, se prepara umplutura astfel: se taie 250 g carne de vaca in bucatele, se inabusa cu grasime, impreuna cu doua cepe taiate pestisori. Cand carnea este patrunsa, se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca. Apoi, se da de doua ori prin masina de tocat, se amesteca cu 3 oua si se potriveste cu sare si piper.
Se intind din aluat foi si se taie dreptunghiuri de 10x7 cm.
Se pune cate o lingurita de umplutura pe jumatatea fiecarui dreptunghi, se aduce jumatatea cealalta deasupra si se apasa marginile, ca sa se lipeasca. Se aseaza pe tava si se ung deasupra cu ou.
Continuând să utilizați site-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor pentru a îmbunătăți navigarea site-ului, pentru a analiza utilizarea site-ului și a asista la eforturile noastre de marketing. Sunt de acord