Se caleste o ceapa tocata, se adauga carnea tocata (jumatate porc, jumatate vaca) si se prajesc usor.
Se amesteca cu 1-2 oua, sare, piper si verdeata tocata.
Se indeparteaza cotoarele la vinete, se taie felii in lungime, se presara cu sare, se pun pe un fund inclinat si se lasa un timp sa se scurga. Apoi, fiecare felie se tamponeaza cu un servet, se da prin faina si se prajeste.
Se aseaza in tava un rand de felii de rosii, unul de vinete, carne tocata, iar vinete, carne si deasupra vinete si rosii.
Se adauga cateva polonice de supa sau apa calda si se da la cuptor cca. o ora.
Cand carnea este fiarta, se toaca deasupra o compozitie preparata din amestecarea a 1-2 oua cu o lingurita de faina si 2 linguri de smantana si se da la cuptor cca. 10 minute, sa se rumeneasca.
Continuând să utilizați site-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor pentru a îmbunătăți navigarea site-ului, pentru a analiza utilizarea site-ului și a asista la eforturile noastre de marketing. Sunt de acord