Lipii cu somon şi maioneză
Reţetele perfecte pentru când inviţi la tine o mulţime de prieteni.
Ingrediente
24 felii de somon afumat
6 ouă fierte tari, răcite, curăţate de coajă şi tăiate în felii
200g frunze de spanac tânăr
12 lipii mari
Pentru maioneza de muştar
200g de maioneză light
6 linguri de muştar Dijon
1 ceapă mică roşie, tăiată foarte fin
Mod de preparare
1. Se amestecă maioneza cu muştarul, se împarte în două boluri mici, apoi se adaugă ceapa într-unul dintre boluri.
2. Se unge fiecare lipie cu maioneza cu ceapă, se adaugă câte două felii de somon, câteva felii de ou şi câte o mână generoasă de spanac. Se înfăşoară strâns. Se pot face cu câteva ore înainte şi se păstrează la frigider acoperite. Pentru servit, se taie fiecare rulou pe diagonală în câte două bucăţi. Se serveşte cu extra maioneză cu muştar.
Sursa foto: goodfood.ro